Snel Geld Verdienen met Startpagina’s

Snel geld verdienen met Startpagina’s

Snel geld verdienen met Startpagina’s.

Je kent ze vast wel: websites die startpagina’s bundelen. Een startpagina is een webpagina waar heel veel verschillende links op staan naar websites over een bepaald onderwerp. Voor het verschijnen van de zoekmachine Google waren ze een zeer geliefd uitgangspunt om informatie te zoeken, een collectie spellen bij elkaar te tonen, een overzicht te geven van bepaalde winkels of gelegenheden en dergelijke. Maar ook nu bestaan ze nog, en ze bieden een mogelijkheid om geld te verdienen.

Hoe werkt het?

Je meldt je aan bij een website met startpagina’s als beheerder van een pagina. Vervolgens richt je je pagina in. Daarvoor verzamel je een groot aantal links naar websites over je onderwerp. Die rubriceer je netjes per subonderwerp. Wil je bijvoorbeeld een startpagina met als onderwerp fotografie maken, dan kun je je pagina onderverdelen in een onderdeel fotowinkels, een onderdeel fotografieworkshops, merken van fotoapparatuur, enzovoort. Maar je kunt je natuurlijk ook richten op architectuurfotografie, portretten, natuur en dergelijke. Zorg dat je bruikbare links hebt en dat je je pagina regelmatig bijwerkt, zodat er geen links op staan die bijvoorbeeld niet meer functioneren. Hoe zinvoller je pagina is voor een bezoeker, hoe vaker hij of zij terugkeert. En meer kliks betekent meer inkomsten voor jou.

geld verdienen met Startpagina's
startpagina

Waar moet je op letten?

Er zijn websites waar je niets aan verdient aan je startpagina. Andere stellen bepaalde eisen waar je misschien niet aan kunt voldoen, zoals het verzamelen van een bepaald aantal links binnen zeer korte termijn. Het is dan ook aan te raden goed te kijken naar de algemene voorwaarden van de website waar je je pagina wilt plaatsen. Bekijk wat pagina’s: zien ze er goed uit, in hoeverre kun je de pagina aan jouw wensen aanpassen? En zoek eens naar ervaringen van startpagina-beheerders met de website van je keuze. Zijn zij tevreden, of hebben veel mensen klachten over deze site? Dan kun je misschien beter een andere site zoeken.

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.