Geld Verdienen Met Euroclix

Geld Verdienen Met EuroclixGeld verdienen met Euroclix, is dat een manier dat werkt? is het wel betrouwbaar? en hoeveel kun je dan verdienen?

Het feit dat je op deze pagina terrecht bent gekomen wil zeggen dat je afvraagt of het mogelijk is om geld te verdienen met euroclix en hoeveel.

Je bent op zoek naar manieren om (extra) geld bij te verdienen en je hebt gehoord van Euroclix, en je vraagt je af of het wat is.

Vind op deze pagina een uitleg.

Wat is Euroclix?

Met Euroclix kun je op verschillende manieren geld verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen door het ontvangen van mails, waar je dan moet klikken op de link in de mail. per klik verdien je dan een klein bedrag. te denken is dan €0,01 per klik.

Als je dan 100 van die mails op een dag hebt, is dat dan bij elkaar een mooi bedragje en dat is dan weer mooi meegenomen. Het zijn reclamemails van bijvoorbeeld Zalando, en als je dan op die mail klikt dan kom je op de website van de adverteerder.Als je op die link klikt dan krijg je “clix”

Als je dan een leuk bedrag bij elkaar hebt gespaard, dan kan je dat gewoon laten uitbetalen op je bankrekening. En dat is dan weer mooi meegenomen. Ik doe het zelf ook!

Geld verdienen met Euroclix

Hierboven heb ik nu 1 manier beschreven om geld te verdienen  met Euroclix. Maar er zijn er natuurlijk meer. een manier is om wat te kopen via je link in de mails.

Stel je hebt schoenen nodig. Je krijgt van Euroclix een mail van Zalando. Je klikt onderin de mail op de link en gaat naar de website van Zalando en koopt de schoenen. Zo krijg je weer geld in je Euroclix account wat je direct weer kunt opnemen.

Een andere manier is iemand aanbrengen als lid van Euroclix.

Wanneer je dat doet krijg je omgerekend in clix zo’n €1,95. Wanneer je dus 10 mensen aanbrengt dan heb je al €19,50. En daar heb je dus niets voor hoeven doen.

Voor deze actie krijg je dus van Euroclix een speciale link. Zeg maar een affiliate link. Deze kun je dus gebruiken om iemand aan te brengen als lid.

En je kunt ook extra geld verdienen

Ja dat kan inderdaad. Zo kun je meedoen met een loterij, je kunt wedden op sport, of gebruik maken van de vele kortingscodes.

Het zijn de leukste en waarschijnlijk ook de snelste manieren om meer geld te verdienen  met Euroclix. Wanneer je de bovenstaande manieren toepast kan je best een aardig bedrag verdienen per maand. En dit kan je gewoon laten uitbetalen op je bankrekening.

Aanbiedingen bij webshops

Zoveel mogelijk emails lezen (en klikken)

Dit is de makkelijkste manier wat betreft geld verdienen met Euroclix: emails openen, (lezen) en klikken op de link.  Hoe meer mails je leest, hoe meer jij verdiend.  Trek hier gewoon een haldf uurtje voor uit per dag en je bent klaar

Doe mee aan enquêtes

Door mee te doen met de enquêtes van Euroclix kun je best wat geld verdienen. ze zijn  namelijk goed voor best wat clix en kun je er lekker wat geld mee verdienen.

Je kunt de enquêtes gewoon anoniem invullen.Je persoonlijke gegevens hoef je dus niet te delen.

Neem niet direct je “clix”op maar spaar door

Door niet direct je saldo op te nemen maar door te sparen kun je ook geld verdienen. zo is 1000 clix €10,– en 2000 €25,– en zo gaat het omhoog. Als het dus even kan, neem niet te snel op!

DeLotteryCix is een gratis spel Doe mee!

De LotteryClix is een loterij en is gratis!

In het Euroclix menu kun je naar de lottericlix navigeren en elke dag een lot activeren. Elke maandagnacht is de trekking en de hoofdprijs is 500 clix. als je dus elke dag even een lotje activeert maak je dus best wat kans!

Speel mee met de LuckyClix

Wissel 100 clix in met kans op 100.000 clix! natuurlijk bestaat er de kans dat je niks wint, maar er zijn heel wat prijzen te winnen! zo kan je ook je inzet verdubbelen!

Online shoppen met EoroClix

Wanneer je wat nodig hebt bij bijvoorbeeld Zalando, Bol of Wehkamp, is het handig om dat online te doen via je EuroClix account, want dan krijg je er Clix voor terug. Een kleine moeite maar het geeft je toch wat terug.

Vertel het door (aan bijvoorbeeld je vrienden)

Als je iemand aanbrengt als lid van EuroClix verdien je 150 clix = €1.95.

Daarnaast krijg je nog clix over de clix die je vrienden verdienen. en dat komt elke maand weer terug. Is dus de moeite waard!
Aanbiedingen bij EuroClix

Verdien elke maand meer geld met affiliate marketing

Hierboven heb ik beschreven hoe je op een gratis manier gratis geld kan verdienen. ja het zijn geen grote bedragen, maar het is toch weer mooi meegenomen. Trek er maximaal een half uurtje per dag voor uit. ga er dan even voor zitten, en dat is dan genoeg hiervoor.

Als je meer geld wilt verdienen dan heb ik nog wat anders voor je.  Namelijk de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. Dit is een online videotraining waarin Jacko Precies uitlegd hoe hij zijn online business heeft opgezet en hoe jij dat ook kan doen.  je kunt zelfs elke muisklik volgen en kan zo alles nadoen.

Bij de AMR hoort tegenwoordig ook het Internet Marketing Forum. het Internet succesgids.nl forum. Op dit forum zijn op dit moment al meer dan 5000 mensen lid.

De AMR kan je uitproberen want je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

Ik kan het je aanbevelen wan ik heb zelf ook de AMR

Je hebt geen speciale opleiding nodig en je hoeft geen technische kennis te hebben om dit te kunnen. Je kunt dus gewoon direct beginnen!

Als je geinterreseerd bent in de AMR, klik dan op onderstaande banner:

geld verdienen met euroclix

Op het forum zijn een aantal van die 5000 leden actief lid inclusief mijzelf. Als jij vragen hebt na het kijken van de video’s, dan stel je die op het forum. Je krijgt dan meestal heel snel antwoord. Uiteraard is Jacko zelf ook erg actief op het forum!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.