Geld Verdienen Met Bitcoins

Geld verdienen met bitcoinsBitcoins zijn heel populair aan het worden. Vooral ook omdat er mensen zijn die er in korte tijd zeer rijk mee zijn geworden. Maar wat is of wat zijn bitcoins nu eigenlijk?

Je hoort er steeds meer over, en steeds meer webwinkels gebruiken bitcoins als betaalmiddel.

Wat is bitcoin?

Bitcoin is een digitale vorm van betaling, die mensen in staat stelt om zowel geld te sturen als te ontvangen via internet. Bitcoin is een munteenheid, zoals de Euro, alleen dan via het internet.
het idee is van Satishi Nakamoto (een pseudoniem, ” sat”  werd de naam van de kleinste rekeneenheid van de bitcoin: 0.01 microbitcoin) stamt uit 2008 en werd  in 2009 in werking gesteld.

Bitcoin is een vorm van cryptocurrency (digitaal geld.). Het is dus gebaseerd op cryptografie, wat inhoud dat transacties worden versleuteld in een code die langer wordt of steeds veranderd.

Met Bitcoin kan je volledig anoniem betalen, omdat de transacties niet naar jou herleidbaar zijn. Alhoewel, Bitcointransacties zijn niet zo herleidbaar als creditcardgegevens (voor autoriteiten die die  op kunnen vragen) maar, volgens onderzoekers, ook niet zo anoniem als contant geld.

Bitcointransacties zijn onomkeerbaar. Je kunt ze dus niet terug laten boeken, als er iets fout is gegaan. je kunt dan alleen de wederpartij vragen om je bitcoins terug te laten storten.

er is ook geen centrale instantie of bank, maar men maakt gebruik van peer-to-peer verbindingen. In plaats van de centrale instantie, maakt men gebruik van de blockchain. Dit is een wereldwijde database, waar alle transacties worden opgeslagen, maar ook nieuwe bitcoins worden bijgehouden.

Transacties met bitcoins vereisen een of meerdere inputs die ondertekend moeten worden.  Ze kunnen ook meerdere outputs hebben wat je moet zien als meerdere betalingen. Mocht de bitcoins die je overmaakt groter zijn dan de bedoelde hoeveelheid, dan wordt het overschot teruggegeven.

Zo is de blockchain in staat om in de gaten te houden hoeveel bitcoins iemand heeft op elk moment.

Bitcoins zijn versleutelde codes, en er hoeft geen ” real world” indentiteit aan vastgebonden te worden. De bitcoin heeft een publieke sleutel en een private sleutel. De publieke sleutel is een soort ID nummer. die is gewoon bekend. Maar de privesleutel is meer dan een wachtwoord: alleen de eigenaar weet deze.

Je hebt allebei de sleutels nodig om een transactie te voltooien. Zo is het dus vrijwel onmogelijk om de bitcoins te stelen.

Een vrouw met een bitcoinEn kan je geld verdienen met bitcoins?

Of je geld kunt verdienen met bitcoins? Jazeker, dat kan! Er zijn genoeg mensen die miljonair zijn geworden dankzij de bitcoin.

Zo gaat er een verhaal rond van een jongeman, van ongeveer 20 jaar oud die een paar bitcoins heeft gekocht voor een laag bedrag, en er inmiddels een paar miljoen mee heeft verdiend vanwege de koers die zo gestegen was.

En hoe kan je geld verdienen met bitcoins?

Er zijn 2 manieren om geld te verdienen met bitcoins.

  1.  de eerste manier is de bitcoin faucet, oftewel de bitcoinkraan. Wat is een bitcoinkraan? Een bitcoinkraan is een beloningssysteem, waarmee je door middel van het voltooien van een  captcha (woordverificatie) of een simpele opdracht een klein aantal bitcoins kan verdienen.

Bitcoinkranen komen voor of in de vorm van een website of in een app. Met een bitcoinkraan opzetten kun je nog aardig geld verdienen, afhankelijk hoe het gebruikt wordt.

Het klinkt misschien gek: geld verdienen  door bitcoins weg te geven, maar dit zit hem in de opbrengst van de advertenties die je op je website of app plaatst. Hoe meer reclame je kraan krijgt, hoe groter de opbengst.

Via B.V. Google AdSense kun je al 3 ruimtes voor advertenties op je site zetten. en daarbuiten meer, als je dat wilt. Verder heb je nog de referal links.

Je kunt onder de box waar men hun bitcoinadres moeten invullen een link zetten, waarmee je mensen verwijst naar sites waar ze bitcoins kunnen aanschaaffen. Vervolgens vraag je een kleine vergoeding van die site per persoon die doorverwezen is.

Je kunt ook een website opzetten, waar je mensen de informatie geeft die mensen zoeken over de bitcoin, bijvoorbeeld het opzetten van een bitcoinportomonaye, en de eerste bitcoins binnenhalen.

Ook hier krijg je geld door de advertenties en de betalingen van de andere sites.

2. De tweede manier is investeren / handelen in bitcoins.

Met deze manier kun je goed geld verdienen, maar je kunt ook heel goed ged verliezen. Weet dus wat je doet

Even een voorbeeld. De koers is nu op het moment van dit schrijven bijna €9400,– maar voor het gemak pak ik even kleinere ronde bedragen. Dit om het even duidelijk te maken.

Stel je koopt 10 bitcoins voor 300 euro per stuk dat is dan €3000,– Maar de koers kan dale en stijgen

Wanneer de koers zakt naar 200 euro per stuk, ben je €1000,– kwijt. en wanneer deze zal stijgen naar 400 euro per stuk heb je € 1000,– verdiend.

Je weet nooit wat de koers doet, is altijd afwachten. Op sites als Bitonic en  Crypto500 kun je handelen in bitcoins.

affiliate marketing revolutieEen andere manier van geld verdienen op het internet

En een veel veiliger manier is geld verdienen met internet Marketing. en wel affiliate marketing

Ik doe dat zelf ook en evrdien er geld mee. Geld verdienen met affiliate marketing is voor iedereen mogelijk en je hebt er geen speciale kennis voor nodig of een speciale vooropleiding. Je kunt direct van start Kijk maar op affiliate marketing

Indien je meer informatie wilt over affiliate marketing, dan verwijs ik je door naar de pagina’s van de affiliate marketing revolutie van goede vriend Jacko Meijaard. Hier is een complete videotraining aanwezig.

Ik wens je veel succes!

Mocht je vragen hebben, of iets is niet duidelijk, laat dan een bericht achter in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.