Snel Geld Verdienen met Adsense

Snel geld verdienen met Adsense

Er zijn op het internet verschillende manieren waarop je op een gemakkelijke manier geld kunt verdienen. Je moet dan niet meteen denken dat je er zo veel mee verdient dat je kunt stoppen met werken, maar je kunt wel een leuk centje bijverdienen. Een populaire manier om op het net wat bij te verdienen is met behulp van Adsense, een programma van Google. Er worden advertenties op je website geplaatst en zodra een bezoeker op de link klikt verdien jij daar geld mee.

geld verdienen met adsense
Google Adsense

Hoe zet je Adsense op je website?


Er vanuit gaande dat je al een eigen website hebt, is het vrij eenvoudig om daar Google Adsense aan toe te voegen. Hiervoor meld je je aan op de speciale website van Google Adsense. Dit kan met een bestaand Youtube of GMail account. Heb je dat niet dan kun je direct een account aanmaken. Vervolgens vul je de benodigde gegevens in en verstuur je de aanvraag. Google zal binnen enkele dagen laten weten dat je site is geaccepteerd voor Adsense. Nu kun je inloggen bij “Mijn Advertenties” en vervolgens aangeven hoe je de Google Adsense op je website wilt weergeven. Je kunt kiezen voor diverse typen en formaten. Heb je alles ingevuld en verstuurd, dan krijg je een HTML code die je vervolgens op je website moet zetten. Hoe dat moet hangt af van het CMS wat je voor je website gebruikt.

Geld verdienen met de advertenties


Als de plaatsing is gelukt verschijnt er op zeker moment een advertentie op je website. Zodra een bezoeker daarop klikt verdien je geld. Hoe vaker er geklikt wordt, hoe meer je uiteraard verdient. Het is lastig in te schatten hoeveel je kunt verdienen met Adsense. Het hangt natuurlijk in de eerste plaats af van de populariteit van je website. Heb je een site over een populair onderwerp waar dagelijks veel mensen langskomen is de kans groter dat er op de links wordt geklikt. Maar feit is dat je er verder niets voor hoeft te doen en dat het geld vanzelf binnenkomt.

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.