Geld Verdienen Op Het Internet? Dit Zijn De Mogelijkheden!

Geld verdienen op het internet. Verdien jij al online geld? Bekijk hier de mogelijkheden! The sky is the limit!

Geld verdienen op het internetWat is er lekkerder dan dat je de buurman om 6 uur ‘s-morgens de auto hoort starten en jij je nog eens lekker kunt omdraaien. Want je ” hoeft niet” . Jij verdiend geld op het internet. Jij bepaalt je eigen werktijden. En dat hoeft niet ‘s-morgens vroeg te zijn.

Lijkt je dat niet geweldig? En behalve dat je kunt bepalen wanneer je maar wilt, kun je ook nog bepalen waar je maar wilt! Het kan overal ter wereld. Het enige  wat je maar nodig hebt is je laptop en een internet verbinding!

Maar, hoe werkt dat dan, dat geld verdienen? En wat zijn mijn mogelijkheden? Ik zal je in dit artikel vertellen wat de mogelijkheden en technieken zijn.

En waarom zou je geld verdienen op het internet?

Het is heel goed om te beseffen waarom je geld wilt verdienen op het internet. Want het is niet zo dat als je vandag begint, je morgen gelijk al financieel ” binnenloopt”. Je zult niet de volgende dag rijk zijn.

Om serieus geld op het internet te gaan verdienen zul je, in tegenstelling tot wat anderen je willen doen geloven, tijd en energie in moeten steken. Maar: het is zeker de moeite waard, de beloning zal dan groot zijn!

  • Je kunt overal werken, waar ter wereld je maar wilt. Het enige wat je maar nodig hebt je laptop en een (wifi) internet verbinding en je kunt aan de slag.
  • Je bepaald zelf hoeveel je gaat verdienen! Hoe meer tijd je in je usiness steekt, hoe meer je verdiend!
  • Je werkt niet voor een baas, je bent je eigen baas! (dat is lekker!)
  • Geld verdienen op de automatische piloot: je kunt veel processen automatiseren! (dat is makkelijk!)
  • The sky is the limit!

Maar zoals ik hierboven al zei: Je zult er tijd en moeite in moeten steken om het op te bouwen. In het begin zal het moeilijk gaan. en dan moet je niet opgeven, hetgeen velen wel doen.

Maar als je het eenmaal doorhebt, dan zul je steeds meer geld gaan verdienen!

De mogelijkheden

Er zijn best wel wat manieren op het internet om geld te verdienen. Ik zet hieronder een paar, volgens mij, best werkende manieren op een rij.

Ga nu niet alles uitproberen, maar blijf bij 1 manier. en ga deze perfectionaliseren. Je zult zien dat je zo op lange manier er het meeste aan hebt en zo het meeste geld gaat verdienen.

Google AdSense

Je kent ze wel, de advertenties van Google’s AdSense. Je komt ze ook tegen aan het begin van Youtube video’s.

Google Adsense is een online advertentieprogramma waarin jij als website eigenaar betaald krijgt als mensen op de Google advertenties klikken die op jouw website staan.

Bijvoorbeeld als iemsnd op de advertentie op jouw website klikt krijg je zo’n €0,30 als je dan op een dag 100 kliks hebt, heb je al zo’n €30,– per dag

Je hoeft de advertentie maar 1 X in te stellen en dan zal deze verschijnen op een vaste plek. Dat is mooi toch?

Hoe meer bezoekers op je website, hoe meer je verdiend!

Voor meer informatie over geld verdienen met Google AdSense zie Snel geld verdienen met AdSense

Spaarprogramma’s

Het is al een vrij bekende manier om geld te verdienen: geld verdienen met spaarprogramma’s. Je krijgt dan bataald voor het openen  van emails van de adverteerder. Per mail krijg je zo’n 0,01 cent.

Als je op een dag 10 mails opent heb je zo’n 10 cent. Maak je dan verschillende accounts aan dan kun je er nog een aardig centje aan verdienen. Bijvoorbeeld 1 euro per dag met alleen het openen van emails.

Meldt je dus aan bij zoveel mogelijk spaarprogramma’s en dan met zoveel mogelijk accounts. Hoe meer emails je ontvangt en opent, hoe meer geld je zult gaan verdienen.

Bekende spaarprogramma’s zijn:

Euroclix
NuCash

Naast het openen van e-mails kun je ook geld verdienen  met het invullen van enquêtes, of het aanbrengen van nieuwe leden. zo kun je als je een nieuw lid aanbrengt zo’n €1.45 verdienen. Daarnaast krijg je nog een percentage over het geld wat jouw vriend gaat verdienen.

Als je hier actief mee bezig gaat, kun je hier best nog wel wat mee verdienen.

Voor meer informatie over geld verdienen met euroclix: zie geld verdienen met euroclix.

Affiliate MarketingAffiliate marketing

Affiliate marketing is dat je geld verdiend door het promoten van andermans producten.  Bijvoorbeeld: mijn ” vriend” heeft een mooi e-book dat hij wil verkopen. (voordeel van een e-book is dat je hem steeds weer kunt verkopen)

Dus je hebt het product: het e-book. je bouwt er een website omheen en plaatst content erop. Je krijgt gratis bezoekers vanuit Google en 1 van die bezoekers koopt het e-book. De eerste. Op dat moment krijg jij bijvoorbeeld €27,– en mijn ” vriend” €20,–en dan heb je het over 1 sale. Je hebt 1 keer het product met succes gepromoot! Leuk toch? Ik doe het zelf ook!

wat denk je dat er gebeurd als dat 100 x gebeurd? of 1000? Het is allemaal mogelijk.  Het enige wat jij moet doen is het product promoten, door middel van content op je website plaatsen. minimaal elke week een blog van minimaal 1000 woorden.

En je hebt geen klantenservice, je hoeft geen producten op de post te doen, enz.

Voor meer informatie over affiliate marketing zie affiliate marketing, is dat echt iets voor mij?

Je eigen (informatie) product

Geld verdienen met je eigen product klinkt misschien eng, maar dat is het niet.  Ik ben zelf ook bezig een eigen product te maken.

Iedereen heeft wel iets waar hij of zij goed in is. Een hobby.  wat is er dan leuker om met je hobby geld te verdienen?Bijvoorbeeld honden trimmen, modelvliegtuigbouw of noem maar op.

Van jouw hobby weet jij dus heel veel. En die kennis kun je overbrengendoor er ebijvoorbeeld een cursus van te maken. Door bijvoorbeeld:

  • een videotraining
  • een e-book
  • een audiobook
  • Online lidmaatschap

en misschien nog wel meer mogelijkheden. Voor het verkopen van digitale producten heb je niet eens een webshop nodig. Je kunt je prima redden met Paypro. Zij regelen de betalingen voor je en zorgen dat alles automatisch zal gaan.

Voor meer informatie over digitale producten zie  Digitale Producten, E-book En Online Videotraining

En nu is het aan jou!

Je hebt nu hierboven wat mogelijkheden kunnen lezen om zelf geld te kunnen gaan verdienen op het internet. Je kunt nu overgaan tot actie! want als het bij lezen blijft, dan zul je nooit geld verdienen!

Onderneem dus actie, zodat ook jij straks je eigen werktijden kunt bepalen, en je leker nog eens kunt omdraaien als je buurman om 6 uur ‘s-morgens de auto start.

Wil je toch nog meer informatie? Ga dan naar de pagina’s van de affiliate marketing Revolutie van goede vriend Jacko Meijaard, of klik op onderstaande box.

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Laat een bericht achter in de reacties hieronder.

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.