Geld Verdienen Met Internet Hypes. Hoe Doe Je Dat?

Hoe kun je geld verdienen met internet Hypes? Er valt mega veel geld te verdienen, als je het maar goed aanpakt!

Geld Verdienen Met Internet hypesEr valt mega veel geld te verdienen op het internet. Alleen moet je daar de weg weten. Je moet soms meedoen met trends en hypes, omdat mensen zich daar mee bezig houden. En juist met deze trends en hypes valt veel geld te verdienen!

Hypes gaan heel snel. net zoals alles op het internet snel gaat, waaien de meeste hypes met twee maanden weer over.  Maar in die tijd dat de hype populair is kun je er geld mee verdienen. Al heeft elke hype zijn eigen aanpak nodig.

Denk bijvoorbeeld aan de pokémon Go.  de App was verkrijgbaar voor Apple en Android. De hele wereld stond op zijn kop. In grote getale ging men op straat de “monsters” vangen met hun smartphones.  Het werd zelfs zo groot dat er complete gidsen zijn geweest. en nu? het is overgeewaaid.

En nu heb je de fidget spinners. Het was  de hype die deze zomer  op zijn hoogtepunt kwam en nu inmiddels over zuijn hoogtepunt heen is.

De bifbatEn zo zullen er wel meer hypes komen. En met deze hypes valt dus geld te verdienen. Als je het goed aanpakt!

De bifbat was een hype in 1933!

Verkoop je artikelen

De meest snelle manier om geld te verdienen met internet Hypes is verwante artikelen verkopen. Bij Fidge spinners ligt het voor de hand: Je kunt allerlei gepersonaliseerde fidget spinners verkopen aan kinderen die er gek op zijn of waren!

Voor alle hypes geldt: je moet je artikelen groot inkopen, om zodoende korting te verkrijgen. Anders kun je er geen winst op maken!

Maak YouTube filmpjes

Internethypes ontstaan vaak op YouTube. en YouTube is niet alleen populair bij kinderen, maar het zal de reden zijn dat de filmpjes daar te vinden zijn. En dat is dan leuk voor die kinderen, maar is het dan ook interesant voor jou? Toch wel. Je kunt er aardig geld mee verdienen!

Hoem werkt dat dan? Als je een YouTube filmpje maakt, dan kan je er voor kiezen om reclamefilmpjes vooraf aan je filmpje te laten vertonen. Adverteerders betalen hier geld voor. Een deel hiervan gaat naar de maker van het filmpje, dus naar jou!

Nu moet je wel een beetje kijkers hebben om wat te verdienen! en het is ook niet zo dat als je vanuit het niets een filmpje upload, dat de dag erna de kassa rinkelt. Hier komt wel een beetje promotiewerk bij kijken. Deel je video bijvoorbeeld op social media.

Maar het is zeker niet onmogelijk! Voor 1000 vieuws ontvang je zo’n €3,–

Hoe maak je zo’n video?  voor de fidget spinners waren het de “trucjes”die het deden. En voor de volgende hype zal er ook iets zijn wat kijkers trekt. Verdiep je hierin en maak je eigen unieke video. en promoot de video. Als je dan wat kjkers krijgt dan gaat hij vaker worden vertoond. Maar in het begin heeft ie echt een “duwtje”nodig!

Maak een website

Naast youtube filmpjes maken kun je ook een website maken over de internet hypes. Hier geldt natuurlijk, en dat geldt voor alle websites die je maakt om geld mee te verdienen: je moet iets schrijven wat je “bezoekers”graag willen lezen. Mensen gaan aktief zoeken naar informatie over de hype in kwestie, en komen dan, als het goed is op jouw website terecht.

Om ervoor te zorgen dat jouw website hoog eindigd in de zoekresultaten, moet deze aan bepaalde criteria voldoen:

  • Maak blogs van minimaal 1000 woorden
  • gebruik je zoekterm (focus zoekwoord) in je tekst en minimaal 1 x in een tussenkop,
  • Plaats afbeeldingen en video’s op je website. Je kan dus ook een YouTube filmpje maken en deze op je website plaatsen!

Via Google AdSense kun je advertenties op je website plaatsen (net als bij de video’s) waardoor je daadwerkelijk geld kunt gaan verdienen met je website.

Ook is het mogelijk om affiliate marketing  toe te passen op je website. Dit is wat ik zelf ook doe en, wat mij betreft, de meest effectieve vorm is van geld verdienen op het internet.Wat je doet is het promoten van andermans artikelen in ruil voor commissie.

Dus: jij hebt een website waarin je blogt over bijvoorbeeld internet hypes. en je promoot aanverwante artikelen van die hypes. Je maakt elke week een blog van minimaal 1000 woorden en houdt dat vol, Consistentie is erg belangrijk!

aan het eind van elk blog verwijs je naar het product wat je promoot. Hiervoor gebruik je je unieke affiliate link. Zo kun je natuurlijk voor elke hype een ander product hebben.

Door consistent te bloggen zul je hoger in Google komenen zul je steeds meer bezoekers naar je website krijgen. Dit omdat die bezoekers actief zoeken naar de internet hypes. Een deel van je bezoekers zal klikken op jouw unieke affiliate link. en een deel daarvan zal het product kopen wat jij promoot. Op dat moment verdien jij geld!

Geld verdienen met internet hypes

Ik hoop dat je wat hebt aan bovenstaande tips. en dat je lekker geld kunt gaan verdienen op het internet

Er zullen steeds weer nieuwe hypes komen. en steeds weer kun je je dan weer afvragen hoe je daar geld mee kunt gaan verdienen. of je nu youtube filmpjes gaat maken, of gaat bloggen, of misschien allebei: ga ervoor en verdien geld! want dat is de mogelijkheid die internet je bied!

Nog steeds zijn er kansen op het internet die niet (volledig) benut worden. Dit omdat niet iedereen het kan of wil snappen hoe het werkt!

affiliate marketing revolutieAffiliate Marketing Revolutie

Vandaag de dag kun je alles vinden op het internet. je moet wel even zoeken, maar uiteidelijk vind je het wel. Zo is het ook met geld verdienen op het internet. Je gaat actief zoeken in Google en vindt jouw informatie. Zo ben je bijvoorbeeld op mijn website gekomen!

Nu mag je je gelukkig prijzen dat je nu nog aan het lezen bent! Want waarom zou je alles zelf opzoeken op het internet als er een zeer complete videotraining is waarin alles wordt behandeld? en je zelfs elke muisklik kunt volgen? en als je de videotraining gevolgd hebt, en je hebt nog vragen, dan stel je die op het bijbehorende forum!

Goede vriend Jacko heeft bovengenoemde videotraining. Deze heet de Affiliate Marketing Revolutie

Je kunt deze geheel risicovrij uitproberen. Want je hebt een niet goed geld terug garantie. Je hebt geen technische kennis nodig noch een vooropleiding. Echt iedereen kan het! Dus: waar wacht je nog op?

Ik wens je veel succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.