Geld Verdienen Met Instagram

Geld verdienen met Instagram! heb jij de mooiste foto’s gemaakt over jouw reizen en wil jij die delen met de rest van de wereld? dan kan jij geld verdienen met Instagram! Ik laat je zien hoe!

geld verdienen met instagramJe wilt geld verdienen, en wel op het internet. Want vrijheid spreekt je wel aan. En wat voor vrijheid dan?

Dat je overal ter wereld geld kunt verdienen op het internet. Dat je zelf kunt bepalen op welk moment van de dag je geld kunt verdienen op het internet.

Dus je kunt (en wilt) zelf bepalen wanneer je werkt, en waar je werkt.  Dus je bent niet langer afhankelijk van “een baas”, maar bent eigenlijk eigen baas!

Dat is de ultieme vrijheid die affiliate marketing je kunt bieden. Maar waarom staat er boven dit blog “geld verdienen met Instagram”?  Wel, daar wilde ik het net met je over hebben!

Instagram logoGeld verdienen met Instagram

Het feit dat je op dit blog terecht bent gekomen wil zeggen dat je interesse hebt  in geld verdienen met Instagram. En dat is niet zo vreemd. want Instagram heeft een groeiend aantal gebruikers.

Ten opzichte van vorig jaar heeft Instagram een groei van 40%! Er maken op dit moment 4,1 miljoen Nederlanders gebruik van Instagram, waarvan 2,1 miljoen dagelijks. Dit is dus heel interessant om geld mee te verdienen! maar hoe doe je dat dan? Zorg eerst dat je op Instagram terecht komt.

Dus download de App. Jazeker, de App. Instagram is ontworpen als mobiel platform. Meldt je aan met je e-mailadres of Facebook profiel en kies dan een (herkenbare) gebruikersnaam. Deze zal zichtbaar zijn voor iedere Instagram gebruiker. Een naam die herkenbaar is en jou goed vertegenwoordigd is dan handig.

Update je profiel (150 tekens) en voeg een aantrekkelijke profielfoto toe. Hoe aantrekkelijker jou profielfoto, hoe meer volgers je zult hebben! Kies dus bewust je profielfoto!

En dan…. Foto’s en video’s plaatsen! Als jij door wilt breken op Instagram, dan moet je dagelijks foto’s en / of video’s plaatsen. Consistancy is the key op Instagram.

Instagram staat vol met gave accounts. Als jij daar tussenuit wilt springen moet je zorgen dat je opvalt met jouw account. En dat begint met het kiezen met je eigen Instagram niche.

Als jij bijvoorbeeld veel reizen maakt en daarbij de mooiste foto’s maakt, probeer dan je eigen stempel erop te zetten. Denk hier goed over na, zodat je volgers weten wat ze kunnen verwachten van jouw account.

Hoe ga je dan geld verdienen met Instagram? Je kunt je foto’s verkopen op stock foto websites. kijk eens op als Twenty20Mobile Prints of Foab voor de mogelijkheden.

Met affiliate marketing: je maakt een foto van het product wat je promoot. In de omschrijving vertel je je “promotie verhaal” en zeg je dat de link om het te kopen in de bio staat. en die link plaats je dus in je bio. wel even de URL shortener gebruiken.

Adverteren op Instagram is ook mogelijk en dat doe je met de Facebook Power editor.

Geld verdienen met Instagram en een eigen website

Misschien is het wel mijn stokpaardje, maar ik ben er van overtuigd dat je het beste kunt promoten met een eigen website. Een eigen website, waarbij je gratis bezoekers kunt krijgen uit Google, en behalve dat, het is een ” asset” als het ware een stukje online vastgoed. en daar moet je, als online ondernemer, veel van hebben.

Je kunt bijvoorbeeld, als je een blog geschreven hebt, daar een stukje over schrijven op bijvoorbeeld Facebook. en dan linken naar jouw blog. Je kan dus ook een advertentie maken met de FB power editor voor een advertentie op Instagram

Voorwaarde is dan altijd dat je een band moet opbouwen met jouw bezoekers, jouw volgers. Daar staat of valt alles mee. Zonder bezoekers verkoop je niks.

Wat ga je dan doen?

Je maakt een eigen website. Dat doe je als volgt:

  • Je zoekt een product uit in PayPro (of Daysicon)
  • En je bouwt er een website omheen
  • Je plaatst content op je website en je blijft dat continu doen
  • En dan krijg je gratis bezoekers uit Google
  • een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Maar wij gaan nu combineren met Instagram. Ik ga even uit van Facebook in combinatie met Instagram wat je doet met facebook powereditor.

Voor zowel je eigen website als Instagram geldt: maak een (vriendschaps) band met je bezoekers!

Advertentie maken

Je hebt dus je eigen (WordPress) website gemaakt, en content daarop geplaatst. Nu ga je combineren met Facebook en instagram. Je maakt een band door, zoals gezegd, elke dag een stukje te plaatsen op je Facebook pagina en Instagram. En je reageert op iedereen. en je zorgt dat je bezoekers ook reageren.

Je maakt een advertentie met facebook Power editor:

Onder “campagnes”: je doelstellingen en bestedingslimieten
En onder “Advertentieset”: je doelgroep, plaatsing, budget en planning
Onder “Advertentie”: je afbeeldingen, video’s, tekst en links. Hier maak je dus uiteindelijk je advertentie die gezien wordt door je bezoekers. De advertentie hoeft niet per se op je tijdlijn te verschijnen.

Je maakt een pakkende tekst en plaats aan het eind de link naar je blog op je website. Je ads (advertentie) wordt gecontroleerd en na goedkeuring wordt deze geplaatst. je kan precies bijhouden hoeveel keer de ad is getoond en hoeveel er is geklikt.

Met Facebook Graph search kun je zien waar mensen (je bezoekers) naar op zoek zijn,( net als met je website en kwfinder) zodat je je facebook pagina en je ads er op kunt aanpassen. Ook is het handig om te testen: 2 ads die bijna hetzelfde zijn maar met bijvoorbeeld een andere afbeelding, en kijken welke het beste converteert. dit doe je dan met een klein budget.

Met de beste advertentie ga je verder en ga je geld verdienen: Hoe meer bezoekers op je facebook / instagram, hoe meer kliks voor bezoekers op je website, naast je bezoekers uit Google.

En hoe meer bezoekers op je website, hoe meer kliks op je affiliate link, de link waarmee je je product promoot! En hoe meer kliks op je affiliate link, hoe meer verkopen van het product wat je promoot (geslaagde promotie!) en hoe meer geld wat jij verdient!

affiliate marketing revolutieJe kunt nu hiermee aan de slag!

Je kunt nu aan de slag met bovenstaande informatie om geld te verdienen met Instagram. Maar heb je moeite om het te doen, en heb je wat meer informatie nodig?

geen nood, die is er!

Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, waarbij alles aan bod komt. Van het opzetten van een eigen website tot het maken van content en meer!Je kunt zelfs elke muisklik volgen.en je kunt gelijk alles nadoen.

Ook heb je geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Je kunt zelfs direct beginnen!

Het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou, voor een vrij leven en een passief inkomen!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, laat dan een bericht achter in de reacties hieronder

Ik wens je veel succes!

banner passief inkomen opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.