Hoe Ook Jij Het Leven Van Je Dromen Kunt Leven Dankzij Het Internet!

geld verdienen met affiliate marketingDaar zit je dan. In de Trein. En die is overvol. Maar wat zie je? Iedereen kijkt op zijn of haar telefoonscherm. Iedereen bekijkt het (onechte) leven via het telefoonschermpje. Is dat het leven? Je schrikt er misschien zelf van…

Wat maakt het verschil tussen succesvolle en niet succesvolle mensen? En hoe kan je dat zelf worden? Om bij het onderwerp te blijven: Door niet doelloos op Facebook te blijven kijken bijvoorbeeld. (het kost je écht veel tijd) maar bijvoorbeeld een boek te lezen.

Misschien wel een hele rare intro voor een blog die gaat over geld verdienen, maar je mindset is écht alles bepalend of je succesvol wordt of niet. Daarom is het uitermate belangrijk om hier goed in te staan

Je mindset is alles bepalend

Wat wil je den met je leven? Tjonge wat een directe vraag! maar toch goed om over na te denken. Toch?  Want ik denk dat je nu voor een baas werkt en een “standaard” salaris verdiend. Maar waar sta je over pakweg 10 jaar? Werk je dan nog steeds voor dezelfde baas, en verdien je dan i.v.m.de prijscompensaties zo’n €200,– per maand meer?

Of… ben je je eigen online business begonnen en verdien je allang €7500,– per maand of nog ( veel) meer?

Oh, je denkt dat je het niet kan. Je ziet leeuwen en beren op de weg. Of je houdt liever je “veilige”salaris. Want stel je voor dat het je niet lukt…

Je eigen business…

Om te beginnen, als je start met deze business, dan doe je dat gewoon naast je werk. Dat heb ik ook gedaan! Je stopt pas met je werk als je genoeg verdient met je business. Niet eerder.

Als je deze business start met de gedachten van “dit gaat mij niet lukken” Dan gaat je het ook niet lukken.

Je mindset is alles bepalend!

Maar als je hier in stapt met de gedachten “dit is een mooie business, dit gaat mij lukken en ik ga hier een succes van maken”, dan gaat het je zeker lukken!

Zie je het verschil? en hoe graag wil je het? Heb je er alles voor over?

Laat ik het anders zeggen. Hoe graag wil jij een leven hebben waarin je geld verdient op de automatische piloot, zodat je met een paar uurtjes “werk” per dag verder een vrij leven kunt hebben?

Om dat op te bouwen zul je moeten “investeren”. en dat is in dit geval tijd. Hoe zie ik dat? Laat mij je vertellen hoe ik zie dat je gaat investeren in tijd.

Als je een asset (in dit geval je website(s)) gaat opzetten, dan ga je op een gegeven moment elke week content plaatsen. Dan is het niet zo dat je vanaf dag 1 veel bezoekers hebt en promoties creëert. Dit begint bij 0 en moet je opbouwen.

Als je dan je eerste website opzet en elke week content gaat plaatsen, dan ga je na zo’n 2 tot 3 maanden resultaat zien. Dat wil zeggen: je eerste euro’s verdienen.  en dan ga je opschalen.

Dat wil zeggen: nog meer websites opzetten. die ook na een par maanden geld gaan opleveren. En dan moet je eens over een jaar kijken hoeveel je dan verdient!

Eigen business

En hoe ga ik dan geld verdienen?

Zoals ik hierboven al zei (en zoals ik het zelf al jaren doe): je bouwt assets (websites) en ik doe dat door affiliate marketing toe te passen. Hoe werkt affiliate marketing?

Je bouwt dus je eigen website. en plaatst daar content op. Door dit elke week vol te houden wordt je website groter en op een gegeven moment opgemerkt door Google.

En je krijgt dan gratis bezoekers van Google.en dat worden er steeds mer en meer. en na verloop van tijd (zo’n 2-3 maanden) krijg je je eerste mail van PayPro: gefeliciteerd, je hebt met succes een product gepromoot!

Dat moment vergeet je niet meer. Je eerste succes, je eerste online verdiende geld, dat moment vergeet je niet meer.

Ik kan het wel!

En, zoals gezegd, het slagen van je eigen business heeft alles te maken hoe je er zelf instaat. Als je er aan begint met een mindset van “dit gaat nooit lukken”, dan kan je er beter niet aan beginnen.

Maar als je dit echt serieus wil, dan gaat het je lukken!. Dat de business zich bewezen heeft is zeker. Kijk maar naar de internetsuccesgids van Jacko Meijaard, of de jongens van GeldGorilla.

Deze zijn al succesvol dankzij het internet. nu jij nog! en er valt nog genoeg te verdienen op het internet! dus daar hoef je het niet voor te laten! Als jij echt wilt, dan gaat het je lukken!

Je kunt nu hiermee aan de slag!

Je hebt nu voor jezelf duidelijk voor ogen dat je dit echt wilt, maar je wilt het niet alleen doen. je hebt iemand nodig die het al eerder heeft gedaan, en jouw de weg kan wijzen.

Het liefst iemand die alles even kan voordoen, zodat je niet zo snel die beginnersfouten zal maken, die je zou maken als je het zonder hulp zou doen.

Dus: heb je wat meer informatie nodig?

geen nood, die is er!

affiliate marketing revolutieGoede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, waarbij alles aan bod komt. Van het opzetten van een eigen website tot het maken van content en meer!Je kunt zelfs elke muisklik volgen.en je kunt gelijk alles nadoen.

Ook heb je geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Je kunt zelfs direct beginnen!

Het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou, voor een vrij leven en een passief inkomen!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, laat dan een bericht achter in de reacties hieronder

Ik wens je veel succes!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.