Geld Bijverdienen? 7 Tips Om te Slagen!

geld bijverdienen

Jij wilt geld bijverdienen, en dat is niet zo gek. Je zit net als heel veel mensen thuis te werken, en je hebt af en toe wat tijd over. en dan wil je best wat extra’s verdienen. En daar zijn redenen genoeg voor. Zo wil je geld voor dat extra reisje naar Parijs, of je partner verassen met een weekendje welness. Wat jou reden ook is, ik ga jou helpen met ideeën over geld bijverdienen!

Verkoop je oude kleding en spullen van zolder

Je hebt altijd wel spullen op zolder liggen die je niet meer gebruikt of kleding waar je op uitgekeken bent. Door deze te verkopen kun je geld bijverdienen!

Je kent de apps wel: Marktplaats, ebay, Vinted. Upload een foto van je artikel en het is zó verkocht!

Geld bijverdienen? Vraag geld voor vriendschap!

Het klinkt wellicht een beetje gek in de oren, maar je kunt echt geld verdienen door je in te laten huren als “vriend” ook al is het platonisch.

Het zijn dus niet de vrienden die je al hebt, maar op een site als rentafriend.com kun je geld verdienen door iemands vriend te worden. Het tarief is 10-50 euro per uur.

Er wordt wel beweerd dat je er 1500 euro per maand mee kan verdienen door samen leuke dingen te doen, dingen die je normaal alleen met je echte vrienden doet!

Geld bijverdienen? Geld besparen!

Het klinkt misschien een beetje flauw, maar toch. Door je uitgaven eens goed tegen het licht te houden.

Je zult zien: abonnementen die eigenlijk te duur zijn, of niet eens leest, je wist niet eens dat je ze had, enz

Als je hier eens goed naar kijkt kun je geld besparen en dat is dan eigenlijk geld verdienen!

Af en toe een avondje oppassen

Af en toe eens een avondje oppassen is best leuk en goed te doen.

Als ze nog klein zijn , dan slapen ze en hoef je alleen maar te zitten en je verdient geld. Mooi toch?

Tja het klinkt misschien een beetje simpel maar toch, het is geld bijverdienen!

Ben je goed in een bepaalde taal? Ga vertalen!

Wellicht ben jij opgegroeid in een buitenland en spreek je behalve Nederlands ook vloeiend Frans, Engels, Portugees, of misschien wel Chinees!

Je kunt je talent dan inzetten door te gaan vertalen. Juist omdat je én Nederlands ën je moedertaal machtig bent, kun jij je medemens helpen die dat niet is. En je kunt er geld mee (bij)verdienen!

Computer helpdesk op afstand

Ben jij goed met computers en weet je er alles van? Kun je bijna alle problemen oplossen? dan kun je een computer helpdesk beginnen op afstand. Je logt in op de computer van de klant (na toestemming van de klant) en je lost dan de problemen op! dankbaar werk en je kunt er geld mee (bij) verdienen!

Online marketing

Online is wel het meest makkelijke om geld bij te verdienen. En je zat toch al achter de computer. En dan is het des te makkelijker om even door te pakken as je even met je “gewone baan” klaar bent.

Maar wat doen we eigenlijk online? Dat is affiliate marketing!

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders (kan ook jouw eigen product zijn!) En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie. En dan heb je 1 product gepromoot! De bedoeling is natuurlijk dat je er nog veel meer promoot! Hoe dat allemaal werkt lees je op mijn pagina over affiliate marketing!

Ik hoop dat je een keus hebt kunnen maken. Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk?

Laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.