Geld bijverdienen thuis? Lees dit blog voor een gouden toekomst!

Geld bijverdienen thuis

Je zoekt op “geld bijverdienen thuis” en je bent echt niet de enige. Het is maar goed dat je op mijn pagina terecht bent gekomen, want ik ga jou vertellen hoe je geld kan bijverdienen thuis. Er is de laatste tijd veel veranderd, en heel veel mensen werken al thuis, zij die eerst op kantoor werkten, en zoeken wellicht wel een (bij) verdienste omdat ze toch wat tijd over hebben, of omdat ze het geld nodig hebben. Niets om je voor te schamen, maar eerder om actie te ondernemen. Laten we eens kijken!

Waarom wil je geld bijverdienen thuis?

Ja waarom wil je geld bijverdienen thuis? Zoals ik al zei: heel veel mensen werken thuis en hebben soms wat tijd over en willen dan wat extra’s bijverdienen.

En soms is het gewoon bittere noodzaak. Je komt gewoon niet uit met je geld en er moet worden bijverdiend.

En ja geld verdienen thuis? Dat lijkt me simpel. Je hoeft er de deur niet voor uit, je hoeft gen rekening te houden met collega’s, je kunt werken op het moment dat het jou uitkomt, je hoeft niet te reizen, dus geen trein of files en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Je kunt natuurlijk zelf ook nog redenen hebben. Wat voor mij hierbij het meest naar voren komt is werken waar je wilt en wanneer je wilt. Ik ben niet gebonden aan een plaats en niet aan een werktijd! Heerlijk!

Een uitleg vooraf

Het is duidelijk dat je geld wilt verdienen vanuit huis en ik ga je daarbij helpen. Nu is het niet zo dat ik je een opsomming ga geven van allerlei baantjes die je thuis zou kunnen doen. Die vindt je hier.

Wat gaan we wel doen? Online geld verdienen.

Affiliate marketing om precies te zijn. Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. (Kan ook heel goed jouw eigen product zijn) En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie. Hen je dus geld verdiend!

Lees verder hoe het allemaal werkt.

Geld bijverdienen thuis

Online geld verdienen

Wat wij gaan doen is online geld verdienen. Het grote voordeel is dat je iet gebonden bent aan een bepaalde plaats.

Je verdient namelijk geld online. Dus je hebt alleen maar je laptop en een internet verbinding nodig. En dan kan je aan de slag.

Er is nog een voordeel: Omdat je online geld verdient, werk je niet ( meer) voor een baas. Je bent eigen baas! Dat betekent dan je je eigen werktijden kan bepalen!

Ben jij diegene ‘s-morgens lekker vroeg opstaat, en zo lekker ongestoord kan werken? Of werk jij liever door tot in de late uurtjes? Je mag het helemaal zelf bepalen. Maar wat gaan we dan precies doen?

Affiliate marketing

Affiliate markering is hetgeen wat we gaan doen en wat ik al doe. Wat is het eigenlijk?

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders (het kan ook heel goed je eigen product zijn!) En als het tot een verkoop leidt krijg je commissie. (geld dus)

En dan heb je 1 product gepromoot met succes. De bedoeling is dat je er nog veel meer “met succes gaat promoten” En dat is goed mogelijk. Tip: Promoot een product met een wederkerend maandelijks abonnement. Heb je gelijk een begin van een passief inkomen!

Lees meer over affiliate marketing op mijn pagina over… affiliate marketing!

Starten met affiliate marketing

Je weet nu hoe affiliate marketing werkt, en je weet ook dat je het overal kunt doen, dus ook thuis. Alleen nu gaan we beginnen om het daadwerkelijk zelf te doen! Wat gaan we doen?

We zoeken een product uit in een affiliate netwerk. Dit is het begin. Je moet en product hebben om te gaan promoten. En hierover gaat het in jouw website.

Ik zei al dat je ook heel goed je eigen product kan hebben. Die promoot je dan ook via een affiliate netwerk. want je moet daarvoor een affiliate link hebben (zie hieronder!)

Met jouw website los je problemen op van jouw bezoekers. Die help je als het ware. En aan het eind van elk blog verwijs je naar een nog betere oplossing: het product wat jij promoot!

Waar ben je goed in, waar weet je veel van?

Dit is voor in het begin heel belangrijk. Ga geen producten promoten waar je totaal geen verstand van hebt. Daar ga je niet mee scoren. Zoek een product / onderwerp waar je veel verstand van hebt. want dan kun je er goed over schrijven. En zo betere teksten maken dan je concurrent.

Want je wilt de beste teksten maken in je niche. Zo kun je hoger scoren in Google, en dat is wat je wilt en nodig hebt.

Jouw eigen unieke affiliate link

Je hebt inmiddels je product gevonden die je wilt gaan promoten. Om dat te kunnen doen (product promoten) heb je je eigen unieke affiliate link nodig.

Deze wordt verzorgt door het affiliate netwerk. Je logt daar op in, gaat naar “campagnes” en pakt aldaar jouw eigen, unieke affiliate link. Middels deze link meet het affiliate netwerk dat een verkoop (van het product dat jij promoot) via jou heft plaatsgevonden, en dat de commissie ook naar jou moet worden uitbetaald.

Voorbeeld van een affiliate link: https://kickassleven.plugandpay.nl/redirect?url=https://lsob.nl/plos/&affiliate=jeroen-santing. Is best lang en onvriendelijk om zo in je tekst te zetten! Dat doen we ook meestal niet en stoppen we de link onder een woord als deze of onder een (CTA) knop!

En als je je eigen product hebt, dan kun je ook via een affiliate netwerk een affiliate link pakken!

Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek

Nu je een product hebt gevonden om te gaan promoten, ga je een zoekwoordenonderzoek doen, een “Marktonderzoek” Dit is nodig om een domeinnaam te registreren en uiteindelijk je website te gaan bouwen

Dat doe je bijvoorbeeld op Google’s keyword planner van Adwords of ubersuggest van Neil Patel.

Het zoekwoord moet te maken hebben met het onderwerp van je product, het moet kopers aantrekken. Als je een hondentrim cursus aanbiedt, moet je niet als zoekwoord “vlot afvallen” hebben, afijn, je snapt wel wat ik bedoel.

Minimaal 500 zoekopdrachten per maand, dan kan je de zoekterm gebruiken voor je domeinnaam.

Je nieuwe domeinnaam

Geld bijverdienen thuis

Je hebt dus je zoekwoord gevonden om je domeinnaam te kopen je gaat dan kijken bij  Versio of je domeinnaam vrij is. Het is belangrijk dat je een .nl of .com domeinnaam hebt voor Nederland.

Als de domeinnaam vrij is dan kun je hem registreren. (1e jaar 1 euro, daarna 6) Je kunt daarna je domeinnaam koppelen aan een hosting, en dat doe ik meestal bij Neostrada Bij elkaar kost dit een tientje of 6-7 per jaar. En dat zijn jouw minimale kosten voor je website! Je kunt aan de slag!

Ga eens een fysieke winkel beginnen! Hoeveel kosten heb je dan? Die zijn veel hoger dan jouw nieuwe website!

Je website opzetten

Je kunt nu je website op gaan zetten. Hoe je dat doet? Hierbij een stappenplan!

Je hebt net je nieuwe domeinnaam gekoppeld aan je hosting. Je leest dan hoe je WordPress moet installeren, je website daarna gaat inrichten, enz

Content maken op regelmatige basis

Je kunt er voor kiezen om een “statische homepage” te hebben. In dat geval maak je een tekst van ongeveer 500 woorden met als focus zoekwoord je domeinnaam Je teksten ga je steeds optimaliseren voor Google. Tips hiervoor vindt je hier

Als dan je homepage klaar is dan ga je op regelmatige basis bloggen. Maak betere content dan je concurrent zodat je gevonden wordt in Google en hoger in Google komt te staan dan je concurrent.

En als je dan hoger in Google komt te staan dan ga je bezoekers krijgen die uiteindelijk het product gaan kopen wat jij promoot, en je verdient geld! en dat is toch waar het om ging!

Ga uitbreiden

Als je met 1 website geld kan verdienen, dan kan je met 2 websites…. nog meer geld verdienen!

Met 1 website kun je al zo’n 500 euro per maand verdienen. Dan is 2 websites… 1000 euro. en 10: 5000 euro per maand! en dat is je gouden toekomst waar ik op doel!

Ga eerst met je eerste website geld verdienen, en ga daarna opschalen!

Wil je er hulp bij? Klik op onderstaande button voor een complete videotraining waar alles wordt voorgedaan:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.