euroclix! 7 tips om er geld mee te verdienen!

Euroclix

Euroclix. Wat kan je met Euroclix? Als je de naam zou ontleden wordt er gesuggereerd dat je moet klikken. En dat klopt, zij het voor een deel van het programma.

Kun je dan geld verdienen met Euroclix? Ja dat kan ook.

In letterlijke zin kun je geld verdienen, geld winnen en geld besparen met Euroclix.

Ik geef je 7 tips. Laten we er naar kijken:

Tip 1: Geld verdienen door het lezen van e-mails

De meest makkelijke manier van geld verdienen met Euroclix is het lezen van e-mails (je moet in de mailinstellingen het ontvangen van e-mails aanzetten)

Als je zo’n mail ontvangt moet je klikken op de link en dan ga je naar de website van de adverteerder. Je verdient dan zo’n € 0,01. dit bedrag krijg je in clix, zeg maar de interne “munt”van Euroclix)

Dus: zoveel mogelijk mails lezen!!

Je kunt vaak ook al clix verdienen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Tip 2: Geld verdienen door het meedoen aan enquêtes

Spaar geld met EuroClix

Door mee te doen met enquêtes kun je ook clix verdienen. Je krijgt dan een mail met een uitnodiging om mee te doen, en in die mail wordt je ook vertelt hoeveel clix je gaat verdienen.

Hoe meer enquêtes je invult, hoe meer je er kan krijgen en hoe meer je kan verdienen

Tip 3: Geld verdienen door door te sparen

Euroclix

Je kunt al opnemen als je 1000 clix hebt. maar als je wacht en je clix laat groeien, dan kun je ook geld verdienen!

Je ziet op de afbeelding hoeveel het oplevert!

Dus door door te sparen en niet direct bij 1000 clix op te nemen kun je geld verdienen!

Tip 4: Geld winnen door mee te doen met de lotteryclix

De lotteryclix is een gratis loterij waarbij je kans maakt op prijzen. Het enige wat je moet doen is je gratis lot elke dag activeren.

Alle geactiveerde loten spelen elke week mee. Elke maandagnacht om 0.00 uur vindt er een trekking plaats. En mak je kans op 1 van de vele clix prijzen!

Tip 5: Geld winnen door mee te doen met de luckyclix

Met luckyclix kun je meedoen door clix in te leggen. dit is 100 clix en dan kan je 10X aan de handel trekken. Je kunt dan natuurlijk je inleg verliezen, maar ook prijzen winnen van 25 clix t/m 100.000 clix (1700 euro)

Je mag 1X per maand meedoen!

Tip 6: Geld besparen door online te shoppen

Door online te shoppen via de link van Euroclix kun je geld besparen. Bij Bol.com krijg je bijvoorbeeld 1% aan clix en bij BonPrix 2.9% en zo zijn er nog ruim 2000 bedrijven waarbij je geld kunt besparen door online te shoppen.

Je kunt ook geld besparen door gebruik te maken van de Euroclix Mastercard. Je krijgt dan 2 clix per 10 euro die je met card besteed.

Alle reden dus om hier serieus mee aan de gang te gaan. Online shoppen doe je toch wel !

Aanbiedingen bij webshops

Tip 7: Geld verdienen door je vrienden te vertellen over Euroclix en ze aan te brengen

Door je vrienden aan te brengen als lid van Euroclix kun je clix verdienen. Je krijgt 150 clix (€1.95) per aangemelde vriend. En die vriend krijgt dat zelf ook als nieuw lid van Euroclix!

Alle reden dus om je vrienden aan te brengen als lid van Euroclix!

En dat kan door middel van een mail te sturen, een WhatsApp bericht, of delen via Facebook of Twitter.

Meer weten over online geld verdienen? Ik heb dan nog wat voor je!

Hierboven heb ik beschreven hoe je op een gratis manier gratis geld kan verdienen. Trek er maximaal een half uurtje per dag voor uit. ga er dan even voor zitten, en dan kun je hier prima mee aan de slag!

euroclix

Als je meer geld wilt verdienen dan heb ik nog wat anders voor je.  Namelijk de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

Dit is een online videotraining waarin Jacko Precies uitlegt hoe hij zijn online business heeft opgezet en hoe jij dat ook kan doen.  je kunt zelfs elke muisklik volgen en kan zo alles nadoen. Inmiddels een geheel vernieuwde versie!

Bij de AMR hoort tegenwoordig ook het Internet Marketing Forum. het Internet succesgids.nl forum. Op dit forum zijn op dit moment al meer dan 6000 mensen lid.

Kijk rustig eens rond op het forum, dan kun je zien dat de leden succes hebben met de AMR!!

Je hebt geen speciale opleiding nodig en je hoeft geen technische kennis te hebben om dit te kunnen. Je kunt dus gewoon direct beginnen!

Op het forum zijn een aantal van die 5000 leden actief lid inclusief mijzelf. Als jij vragen hebt na het kijken van de video’s, dan stel je die op het forum. Je krijgt dan meestal heel snel antwoord. Uiteraard is Jacko zelf ook erg actief op het forum!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.