Hoeveel Verdient Enzo Knol?

Enzo Knol, hoeveel verdient hij? Wat is zijn inkomen? En wat doet hij er precies voor? Wij hebben het een en ander voor je berekend!

enzoknol hoeveel verdient hijEnzo Knol is een toch wel zeer bekende YouTuber.

Maar wat verdient hij daarmee? Hoeveel geld kun je verdienen door je dagelijks leven op YouTube te zetten, ook als je het niet wilt en geen zin hebt?

Zijn lief en leed toont hij elke dag in zijn filmpjes. Elke dag post hij op een vaste tijd een YouTube filmpje over zijn leven, van wat hij zoal meemaakt en een van Minecraft game video. Met deze laatste is hij echter gestopt.

Hij heeft een nieuwe YouTube kanaal geopend: EnzoKnol2, en dit kanaal heeft inmiddels al 490.000 abonnees. Hierop zet hij Game filmpjes, o.m. Fortnite.

Maar hoe verdiend hij dan hier geld mee en hoeveel? Hoe kun je dan hiervan leven zonder verder fysiek te werken?

Welnu, we gaan wat rekenen en schatten. Zijn echte werkelijke inkomen is namelijk niet publiekelijk bekend. 

Een van zijn sterke punten is consistentie. Hij post elke dag op dezelfde tijd zijn video’s. Zijn volgers rekenen hierop.

Door dit te doen heeft hij die grote schare volgers achter zich weten te binden! Momenteel iets meer dan 2 miljoen subscribers!

Hij verdient zijn geld door advertentie inkomsten (Adwords) en door producten aan te prijzen aan zijn doorgaans jonge publiek. Deze laatste deals sluit hij niet zelf, maar dat doet het Duitse bureau Divimove.

 Wie is Enzo Knol?

Enzo Knol is zo ongeveer de bekendste Nederlander op YouTube. Dagelijks brengt hij dus 2 YouTube video’s uit.  Een video over zijn dagelijks leven, wat hij zoal meemaakt, en een game video.

Het heeft voor hem ook een keerzijde. Zo weten wij dat hij en zijn vriendin uit elkaar waren gegaan en inmiddels weer bij elkaar zijn.

Je moet het maar willen: Elke dag een video maken over je dagelijks leven. Ook als je niks meemaakt moet je een video vol maken. Ook als je geen zin hebt of ziek bent moet je een video maken. Het is niet altijd leuk 🙁

En toch doet ie het. Want hij weet: consistentie is King!

Elke dag brengt Enzo Knol een video uit over zijn dagelijks leven en een game video

Zijn video’s uit het dagelijks leven zijn vaak humoristisch bedoeld, maar hij snijdt ook wel serieuze onderwerpen aan. zoals pesten of gescheiden ouders. Zijn vaste bezoekers bestaan voornamelijk uit tieners.

Wat doet Enzo Knol voor zijn geld?

Zoals gezegd : Enzo Knol plaatst elke dag om 16:.00 uur een vlog en om 17:00 uur een game video. Deze plaatst hij op zijn YouTube kanaalen Momenteel heeft hij iets meer dan 2 miljoen subscribers. Zijn video’s worden per dag ongeveer 1 miljoen keer bekeken.

Door consistent elke dag zijn video’s op YouTube te plaatsen heeft Enzo zoveel subscribers op zijn video kanaal gekregen. Deze rekenen er op dat hij op zijn vaste tijden video’s post.

Als hij bijvoorbeeld een week niet  zou posten, dan zou hij al veel volgers (subscribers) kwijt zijn. Maar, nogmaals, door consistent te zijn, weet hij al die volgers achter zich te binden.

Hoeveel verdiend hij dan?

Om dit te berekenen moet je weten dat Enzo geld krijgt wanneer iemand zijn video bekijkt. Hij krijgt advertentie inkomsten. Dit werkt via Google AdSense.

Per 1000 views verdien je zo’n 3 euro.  Ik ga dan even uit van die miljoen bezoekers.

Ongeveer de helft heeft een adblocker. In dat geval heeft Enzo geen inkomsten.  Blijft er nog 500.000 views over. Als je dan gaat rekenen kom je op zo’n €1500,–euro per dag. en dat alleen uit advertentie inkomsten.

Inkomen per maand en per jaar

Als je dan weet dat Enzo € 1500 euro per dag verdiend dan kan je ook uitrekenen hoeveel hij per jaar verdiend.

Een rekensommetje: 1500 vermenigvuldigen met 7 en dan met 13 en delen door 3. Dat is dan per maand: €45.500,–

En dan vermenigvuldigen met 12. Dat is dan per jaar: €546.000,- Dat is ruim een half miljoen per jaar! Het is hem overigens van harte gegund!

 

affiliate marketing revolutieHoeveel ga jij verdienen?

Als je hierboven hebt gelezen wat Enzo Knol verdiend, en wat hij er voor doet, dan is dat omdat je interesse hebt hoe hij dat hebt bereikt.

En omdat je dat zelf ook wel wilt bereiken.  Welnu, je zult nooit een gelijke van Enzo worden.

Wel kun je, met onze mogelijkheid, zo’n 200-300 euro per dag verdienen! Dat is zo’n 10.000,– euro per mand.

Dit doe je door consistent blogs of vlogs te uploaden zodat je volgers of bezoekers achter je krijgt (via Google)

Wil je weten hoe dat werkt? kijk dan op:  affilate marketing, is dat echt iets voor mij? Of  Hoe kan je geld verdienen met YouTube.

Ik kan mij voorstellen dat je na het lezen van dit blog zoiets hebt van “ik wil iemand die het even voordoet” welnu, dat kan! je hebt daarbij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Maar ik weet zeker dat je niet van de garantie gebruik gaat maken!

Wacht echter niet te lang, want Jacko gaat binnenkort zijn prijs omhoog gooien. Voor meer informatie hierover, klik je op onderstaande gele banner!

nu beginnen knop

 

banner passief inkomen opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.