Enquêtes invullen voor geld. Heeft dat nou echt zin?

enquêtes invullen voor geld

Enquêtes invullen voor geld is al jaren mogelijk. En je kunt dan ook met verschillende websites enquêtes invullen voor geld.

Het idee bestaat al meer dan twintig jaar, en puur om bezoekers te trekken is er een (kleine) vergoeding voor gekomen.

Vandaag de dag kan dat dus nog steeds, en als je het goed aanpakt kan je er nog een leuke vergoeding uitslepen.

Jij wilt heel graag een extra inkomen. Is het dan wel zinvol om dat te doen met enquêtes invullen voor geld?

Hoe werkt enquêtes invullen voor geld?

Enquêtes invullen voor geld werkt als volgt:

Je moet je registreren bij bijvoorbeeld Opinieland of bij Euroclix en dan je profiel invullen. Als je dat gedaan hebt dan krijg je gericht enquêtes toegestuurd per e-mail. en vooraf wordt je bekend gemaakt hoeveel je ermee verdient.

Behalve Opinieland en Euroclix heb je nog Toluna, je hebt i-Say en panelwizzard

Is het de moeite waard?

Met enquêtes invullen voor geld verdien je niet zo heel veel. Maar als je niet op geld uit bent, het leuk vindt om te doen, en je ziet het al een kleine aanvulling op je inkomen, dan is het goed te doen.

Je kunt bijvoorbeeld met meerderde accounts werken, en zodoende een leuk inkomen creëren. Mar in mijn ogen blijven de inkomsten laag tegenover het werk wat je er voor moet verzetten.

Is er dan een alternatief?

Jazeker! Wij verdienen al jaren geld op het internet. En dat zijn grotere bedragen dan met enquêtes invullen voor geld!

We maken daarmee een passief inkomen, wat wil zeggen dat je dan een inkomen hebt gemaakt waar je op dàt moment niets hoeft te doen: je hebt de inspanning al geleverd.

Maar wat doen we om een passief inkomen te maken? Hoe verdienen we online geld?

Enquêtes invullen voor geld

Affiliate marketing

Wat is dat dan, affiliate marketing?

Affiliate marketing is dat je het product promoot van een ander. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie. Geld dus!

Je hebt dan 1 (één )product gepromoot. De bedoeling is om er nog veel meer te doen. Wij doen dat met een eigen website:

Affiliate marketing: wat moet ik concreet doen?

Nu je voor jezelf wilt gaan bepalen of affiliate marketing wat voor jou is lijkt het mij goed om je te vertellen wat jij concreet moet gaan doen. Moeten is dan een groot woord, maar laat ik je een richtlijn geven.

De wil om door te zetten en niet opgeven

Dit is een hele belangrijke. Als je vandaag begint met affiliate marketing dan ” hark” je morgen nog geen kruiwagens vol geld binnen. Dit moet je opbouwen. denk lange termijn.

Als je morgen geld nodig hebt dan kun je beter je oude spullen van zolder verkopen.  als je affiliate marketing goed toepast dan bouw je een inkomen op wat elke maand stabiel terugkomt en is iets wat voor de lange termijn werkt. Denk dus aan de lange termijn!

Product uitzoeken om te promoten

Ga naar paypro en log in (maak een account aan als ” affiliate ” als je dat nog niet gedaan hebt) en ga naar ” campagnes”  en zoek een product uit om te promoten. Kies een product wat in jouw interessegebied ligt met een payPro score van tussen de 100 en 150. (niet te laag en ook niet te hoog, vanwege de concurrentie.) In het begin is het moeilijk om een product te promoten met veel concurrentie. Dat kun je beter later doen als je al wat verder bent.

Een website er omheen bouwen

Nu je een product hebt uitgezocht kun je het beste een website met domeinnaam hiervoor hebben met hosting. In het begin kun je gewoon de goedkoopste nemen. Als je wat verder bent, en gaat uitbreiden dan kun je altijd nog je hosting opschalen. Je kun je hosting met domeinnaam het beste bestellen bij Versio of neostrada.

Bij Neostrada krijg je gratis een SSL-certificaat. (https:// voor je domeinnaam)Hoe het koppelen van je domeinnaam werkt en meer kun je het beste vragen an je hosting. Zij kunnen je op weg helpen of het e.e.a. voor je doen.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het product wat je promoot. Deze moet kort zijn en autoriteit uitsralen.

Enquêtes invullen voor geld

WordPress installeren

Nu je je website (hosting + domeinnaam) hebt ga je WordPress installeren. Als je niet weet hoe dat moet, vraag het aan je hostingpartij.

WordPress is een CMS. (Content Management Systeem) wat supersnel en supersimpel werkt.  Je kan hier heel eenvoudig teksten (content) toevoegen, alsmede afbeeldingen en videio’s (Youtube) J ehoeft echt geen technische kennis te hebben om dit te kunnen.

Website aankleden

Als je WordPress hebt geïnstalleerd dan is deze nog heel ” basic” wat op zich niet erg is. het werkt heel goed. en, niet minder belangrijk, is lekker snel.Als je een website maakt over geld verdienen, dan is dit prima.  Maar als je een website maakt over liefde, dan kan ik me voorstellen dat je geen witte achtergrond wilt. Je kunt dan een ander Thema installeren. Hiervoor ga je naar de linkerzijkant in Dashboard naar ” Weergave / Thema’s” Bovenin kun je dan naar de nieuwe thema’s gaan.

Plugins installeren

Hier moet je even weten welke plugins je nodig hebt. Niet teveel, want dat maakt je website trager. ” Hello Dolly” kun je gelijk verwijderen. Ik heb verder voor mijn sites de plugins staan zoals op de afbeelding:

Homepage / blogpagina

Statische pagina

Dit is de hoofdpagina waar je op komt als iemand naar jouw site zoekt. De huidige die gemaakt is door WordPress die verwijder je.

Dan maak je 2 nieuwe pagina’s aan. Een Home en een Blog. (klik op nieuwe pagina, vul in de onderwerpregel “Home” en klik op publiceren. Hetzelfde met “Blog”.

Ga dan naar “instellingen / Lezen. Kies bij voorpagina “Home” en Berichtpagina “Blog” Scroll naar beneden en klik op “wijzigingen opslaan”

En nu content plaatsen

Nu je website “in de lucht” is wordt het tijd om content te plaatsen. Elke week een blog van minimaal 1000 woorden.

Schrijf voor je bezoekers. Help ze met hun probleem. en als je dat gedaan hebt dan verwijs je ze door naar een nog betere oplossing: het product welke je promoot. Dit doe je aan het eind van je blog.

Kan iemand het even voordoen?

Ja dat kan!

Om jou te helpen heeft mijn goede vriend Jacko de Affiliate Marketing Revolutie opgericht, inmiddels onlangs geheel vernieuwd.

Enquêtes invullen voor geld

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande button klikken en de rest wijst zich vanzelf! Kijk de eerste video gratis!

affiliate marketing beginnen

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.