Eigen Blog Maken Met Google

eigen blog maken met googleEen blog maken met Google doe je op blogger.com (blogspot). De dienst is gratis en makkelijk te gebruiken. Maar is het ook handig als je het wil gebruiken voor affiliate marketing?

Wat is blogspot?

Laat ik je eerst vertellen wat het is. Want we hebben het over Blogspot.com, of Blogger.com, het gratis blogprogramma van Google.

Je logt dus in met je Google account op blogger.com, en als je dan een account aanmaakt komt je blog op Blogspot.com. Zo heb ik zelf ook ooit een Blogger account gemaakt met een blogspot.com blog 

Is het handig?

Maar, nogmaals, is het handig? Als je en familieblog wilt maken is het handig. maar als je een blog wilt maken om producten te promoten, zou ik er niet voor kiezen.

Ten eerste de URL. deze eindigt altijd op blogspot.com. De mijne was dus http://snelgeldverdiend.blogspot.com/en dan is https://snelgeldverdiend.nl wel iets beter 🙂 de blogspot URL is dan ook onprofessioneel.

Dan ben je ook nogal beperkt in je mogelijkheden wat betreft lay-out en thema’s. Maar wat het belangrijkste is: Je maakt geen eigen “vastgoed”je eigen asset aan. Blogspot is van Google, en blijft van Google. en dat is natuurlijk prima.

Maar als ik een eigen blog wil hebben om te kunnen promoten, dan wil ik die zelf hebben met een eigen domeinnaam. dat is dan niet gratis, maar wel het beste!

Wordpress editor

Een alternatief

Het alternatief is dus om een blog te maken met een eigen domeinnaam en hosting

Er zijn genoeg bedrijven, grote en kleine, die mooie producten maken, maar geen zin hebben in een stukje PR werk. Dat besteden ze uit aan affiliates.

Jij kan dan als affiliate marketeer deze producten promoten, en als dat tot een succes leidt (het product word verkocht) dan krijg jij commissie!

Klinkt dat niet fantastisch? Het is net zo simpel als het is en net zo moeilijk als het is. Ik zal je uitleggen hoe ik het doe.

  • Je zoekt een product uit in PayPro of Daisycon.
  • En dan bouw je er een website omheen
  • Je plaatst elke week content op je website
  • Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google
  • Na 2 tot 3 maanden (als je het goed doet) heb je je eerste resultaat (een commissie)

Meer is het niet.

Je moet alleen aan “alle regels”voldoen. Maar:

  • Iedereen kan dit. (als ik het kan, kan jij het ook)
  • Minimale inverstering van €15,– per jaar (een .nl domeinnaam en hosting)
  • je kunt gewoon starten naast je huidige baan
  • Je hebt lage startkosten. als je het niet lukt (wat ik mij niet kan voorstellen) heb je niets verloren als je stopt.

Als je nu dit blog nog aan het lezen bent heb je op z’n minst interesse om een eigen website op te zetten.

affiliate marketing revolutieMaar misschien vindt je het toch wel een beetje eng, zo’n website opzetten. en heb je iemand nodig die je een beetje helpt. Goed nieuws Die iemand is er.

Omdat je nu nog aan het lezen was heb ik wat voor je.

Mijn goede vriend Jacko heeft namelijk een online videotraining gemaakt waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen website op te zetten.

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, zoals ik hierboven al zei: je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.