Waarom Discipline Belangrijk Is Om Succes Te Hebben (Met Internet Marketing)!

Waarom discipline belangrijk is om succes te hebbenAls jij succesvol wilt zijn (met internet marketing) dan is een van de belangrijkste dingen discipline. als je geen of onvoldoende discipline hebt dan kom je er niet.

Het klinkt misschien hard, maar ik ben er zelf net zo hard achter gekomen. Ik wilde heel graag dat mijn business ging groeien, maar ik stond nooit vroeg op en ‘s-avonds zat ik voor de tv.  Wanneer had ik tijd voor mijn business?

Hoe is dat bij jou? Vind jij je leven wel prima zo? Wil je wel een business opbouwen, een passief inkomen hebben, maar ben je wel bereid om de dingen te doen die je daarvoor moet doen?

Je stopt ermee na een week of 2

Je begint met internet marketing, en na een week of twee zie je nog steeds geen resultaat. Dus dan stop je er maar mee, want volgens jou werkt dat niet….

Dit is nu juist een voorbeeld van een verkeerde prioriteit stellen. Want internet marketing en affiliate marketing moet je opbouwen!

Als je een nieuwe website opzet, dan moet je eerst een aantal weken content plaatsen, om zo een hogere positie in Google te krijgen en bezoekers naar je website. en als dat er genoeg zijn dan komen de verkopen.

Maar voordat je zover bent, moet je eerst een paar maanden content plaatsen. En op dat punt gaan veel beginnende affiliates de mist in, want men heeft te weinig geduld.

“Ik heb geen tijd”

Ook dit is een punt van verkeerde prioriteit stellen. Want iedereen heeft evenveel tijd. Alleen waar besteed jij je tijd aan?

Er zijn mensen die stoppen met de business, omdat ze er geen tijd voor hebben. En een dag later nodigen ze je uit voor een spel dat ze spelen op Facebook. Waar ligt jouw prioriteit? Ligt dat bij spelletjes op Facebook? Bij GTST kijken?

Als je echt succesvol wilt worden met internet marketing  / affiliate marketing dan ga je er voor en zet je er alles voor opzij. Als je dat niet kunt doen, dan ontbreekt het je aan discipline.

Je moet dus nu investeren in tijd om je business op te zetten, om later een ” passief” inkomen te hebben en vrijheid.

big-ben-op 05.05 uur

De ochtendstond heeft goud in de mond.

Jij wilt graag jouw eigen business hebben. Als jij dat echt wilt, dan moet je ook de discipline hebben om daar continue voor te gaan. Om met je business verder te gaan en deze verder uit te bouwen.

Met er aan beginnen, en na een paar weken stoppen kom je er niet.

Mede  ik sta elke morgen vroeg op. Zo rond 5 uur. Als je dit doet heb je al een voorsprong  op de rest (die dit niet doet)

Het voordeel is dat je niet “gestoord”wordt door telefoontjes. Je kan dus lekker doorwerken.

Vroeg opstaan brengt je dichterbij je doelen. en uitslapen niet. Als jij de juiste discipline hebt dan sta je elke morgen vroeg op om aan je business te werken.

Ik doe letterlijk elke dag wat aan mijn business

Ik heb voor mijzelf een regel gesteld: elke dag iets aan mijn business te doen. Ook al is het maar een stukje video, of een tekst afmaken of onderwerpen bedenken. Elke dag iets aan  mijn business doen, zodat deze elke dag groeit.

Door elke dag iets aan mijn business te doen zal deze steeds groeien en groter en groter worden. als ik een dag niks doe gebeurd er ook niks. En wordt mijn business niet groter.

Nu is er ook een regel: Hoe meer tijd je in je business stopt, hoe meer geld je zult verdienen.

Dus niet alleen elke dag iets aan je business doen, maar ook zoals in het vorige punt ‘s-morgens voeg opstaan om aan je business te werken.

‘s-morgens vanaf 5 uur zijn de “gouden uren” zo tussen 5 en 9 doe je veel meer dan tussen 8 en 4. Als je daar niet toe bereid bent, dan wil je niet graag genoeg je business opbouwen.

Als je dat wel graag wilt, dan heb jij de juiste discipline om ‘s-morgens vroeg (om 5 uur) op te staan en kijk je ‘s-avonds geen GTST maar dan ga je bouwen aan je business totdat je je doel hebt bereikt en daarna ga je nog verder!

affiliate marketing revolutieJe hebt nu de kans!

Jij hebt nu de kans om jouw droom waar te maken!

Nu snap ik als je zegt “ik wil dat ook wel en graag, maar ik heb daarbij wel wat hulp nodig”

Dat snap ik, en ik heb dan wat voor je. tenminste: Als jouw droom een passief inkomen en een leven in vrijheid is.

Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, waarbij alles aan bod komt. Je kunt zelfs elke muisklik volgen.en je kunt gelijk alles nadoen.

Ook heb je geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Je kunt zelfs direct beginnen!

Het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou, voor een vrij leven en een passief inkomen!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, lat dan een bericht achter in de reacties hieronder

Ik wens je veel succes!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.