Waarom Content Maken Belangrijker Is Dan Het Design Van Je Website

Waarom Content Maken Belangrijker Is Dan Het Design Van Je WebsiteJe begint net met affiliate marketing. Je zet je eerste website op, je gaat content maken, en wilt gelijk een mooi thema. Het moet er echt goed uitzien, want het oog wil ook wat.  Want als je website er echt mooi uitziet, en het allemaal klopt, dan ga je toch scoren in Google?

Helaas is dit niet zo. Het draait allemaal om de content die je op je website zet. En niet om het design van je website. Lees maar verder!

Waarom wil je een mooie site?

Als je iets doet, dan moet je het goed doen zei mijn schoonvader altijd. Hij heeft meestal gelijk, maar in dit geval niet.

Het is het geval wat veel beginnende marketeers denken. Een website moet er mooi uitzien, anders gaat deze geen geld opleveren.

Als een website er niet mooi uitziet, gaat deze niet converteren. Met andere woorden, als een website er mooi uitziet, dan komen er vanzelf bezoekers op af die gaan kopen.

Dit is helemaal verkeerd gedacht. Het is wel zo dat een website moet converteren. dat een website geld op moet leveren. Maar daar hoeft de website niet mooi voor te zijn.

Een “standaard” site die veel kan opbrengen

Er zijn echt heel veel websites die echt niet mooi zijn, maar die wel bezoekers krijgen en geld opleveren.  Ik heb zelf ook van die lelijke sites!

Het is WordPress erop zetten, verder er niks aan doen en content knallen.

Knallen met content, dat is waar het om draait! Met mijn website met een standaard thema zal ik meer bereiken dan een beginnende marketeer die uren besteed aan een mooi thema en vervolgens de content vergeet…..

Het gaat allemaal om goede, unieke content maken

Goede,unieke content is  waar het allemaal om draait. Al heb je nog zo’n lelijke site, als je goede, unieke content plaatst, elke week een blog, dan ga je winnen.

Dus als je eenmaal goede content hebt, dan komen de bezoekers vanzelf wel.

Schrijf de beste content van jouw niche. Goede unieke content (dus niet gekopieerd van een andere site) Datgene waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. (dat moet je dus uitzoeken) Kijk goed naar je concurrenten. wat schrijven zij? Zorg dat jij betere content schrijft zodat je hoger komt te staan.

Door net dat stapje meer te doen, net wat betere content te maken ga jij winnen!

Focus je niet teveel op het design van je website

Wanneer je begint met affiliate marketing, dan heb je de neiging om teveel nadruk te leggen op het design van je website. Wel een mooie site willen en daarvoor flink betalen, en op content bezuinigen. Dat moet je dus niet doen.

Het is juist de content waar het om draait.

Het zal je inmiddels wel duidelijk zijn als je nu nog op mijn blog aan het lezen bent. Als je net begint, dan zet je je site op, laat het thema standaard zijn en ga eerst een paar maanden content knallen.

Een (te) mooie site kan ook afleiden.

Een mooie site kan zo  mooi zijn dat je bezoekers je content en call to action buttons niet eens zien staan en zodoende het doel van je website wordt genist: Converteren.

Nogmaals: laat je website een standaard thema hebben en zorg voor die goede, ijzersterke, unieke content. Dat is waar het om draait

Maak het jezelf niet te moeilijk

Zoveel beginnende marketeers (in de affiliate marketing) maken het zich zo moeilijk. Ze zijn uren bezig met het design van hun website, terwijl ze die tijd beter hadden kunnen besteden met het maken van content.

Ze zijn uren bezig met het design van hun website, terwijl ze die tijd beter hadden kunnen besteden met het maken van content.

Omdat je nu nog mijn  blog aan het lezen bent, ga ik het je nog makkelijker maken. Ik verwijs je namelijk naar een complete videotraining waarin wordt uitgelegd hoe jij super simpel en standaard website kunt opzetten, of nog beter: er is ook een all-in one product beschikbaar, compleet met call to action knoppen, pop-ups en een landingspagina. je hoeft het alleen maar te koppelen met je domeinnaam en dan gaan doen waar het allemaal om draait: content knallen!

Ik wens je veel succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.