Blog

Uitgelicht

Wil Jij Een Affiliate Worden? Ik Onthul Een Mogelijkheid Om Een Super Affiliate Te Worden!

Wil jij een affiliate worden? Ik onthul een mogelijkheid zodat jij een super affiliate kan worden! Affiliate worden kan jouw ultieme droom zijn. Met een paar uurtjes werk dag en nacht bezoekers naar je website krijgen, en dag en nacht inkomsten. Wie wil dat nu  niet?

wil jij een affiliate wordenAffiliate worden kan jouw ultieme droom zijn. Met een paar uurtjes dag en nacht bezoekers naar je website en dag en nacht inkomsten. Wie wil dat nu  niet?

Nu is het wel zo dat voordat je zover bent, je la heel wat werk hebt verzet. En dat gaan we nu juist leren. En als je dat eenmaal onder de knie hebt en je gaat lekker opschalen, dan wordt ook jij een super affiliate!

“Wil Jij Een Affiliate Worden? Ik Onthul Een Mogelijkheid Om Een Super Affiliate Te Worden!” verder lezen

Uitgelicht

Hoe Kom Je Hoog In Google?

Hoe kom je hoog in Google? Met deze tips en tricks staat je site hoog in Google en verdien je geld!Zo kun je met hele goede content scoren! Zorg dat je beter bent dan de rest!

Hoog in Google

Je hebt een eigen  website. Of bent er van plan eentje te maken, maar weet nog niet precies hoe en wat. maar met die website wil je wel gevonden worden hoog  in Google, want je “zit”dan in de Internet Marketing. en wel Affiliate Marketing.

En je weet wel dat je content moet plaatsen op je website, maar waar moet dat aan voldoen? en hoeveel content moet je plaatsen op je artikels? Hoe doe je dat? wat is dan handig om te weten?

Hieronder een paar tips.

Als je eerst wilt weten hoe je een domeinnaam aanschaft, een website maakt, en waar je dan allemaal op moet letten, als je hier een volledige videotraining voor wilt volgen, lees dan niet verder maar ga eerst naar de pagina van de AMR.

“Hoe Kom Je Hoog In Google?” verder lezen

Google Sandbox

Het zal je maar gebeuren dat je met je nieuwe site met echt goede content onvindbaar bent geworden. Hoe kom je uit de Google Sandbox?

Google SandboxHet zal je maar gebeuren. Je hebt keurig volgens je gevolgde cursus een website opgezet, je hebt er keurig unieke, hele goede content erop gezet, Foto’s, video’s, aan alles heb je gedacht!

En dan is je website online! Je hebt hem gelijk “gecrawld”(Fetchen als Google). het duurt dan nog even, maar dan staat ie op de 1e pagina in de Google zoekresultaten!

En of dat je trots was! je had het toch maar mooi voor elkaar! Totdat ineens….. je website was verdwenen uit de zoekresultaten!

En dan denk je bij jezelf “wat heb ik fout gedaan?” Je gaat enorm twijfelen aan jezelf, want dit kan toch niet?

Maar wat is er nu gebeurd? Je zit in de Google Sandbox!

Google Sandbox, wat is dat dan?

Ik heb ooit wel als klein kind in de zandbak gespeeld. Was bij ons aan de overkant bij de kleuterschool. Maar de Google Sandbox is dan heel wat anders.

Is niet zo’n fijn ding als dat het doet vermoeden, voor beginnende online marketeers. Maar toch.

Niemand weet zeker dat de Google Sandbox bestaat. Het wordt zelfs door Googel ontkent dat ie bestaat, en toch weten alle SEO specialisten het zeker dat de Google Sandbox bestaat.

De Sandbox is een plek die Google gebruikt om (nieuwe) websites te testen of ze voor langere tijd kwaliteit content afleveren, of dat ze voor het snelle werk gaan.

Als jij dus ineens uit de zoekresultaten bent verdwenen met je nieuwe site, dan heb je kans dat je in de sandbox zit. En dat heeft dan niks te maken met of dat je een penalty hebt gehad wegens slecht gedrag.

Waarom de Google Sandbox?

Ondanks dat Google het ontkent, wil Google nog eventjes voorrang geven aan oudere websites.
Maar als jij dan stug door blijft gaan en van je website de beste in je niche maakt, zal Google dat belonen en sta je zo weer op de positie waar je hoort!

Moet ik niet checken of ik geen penalty heb gehad?

Ik kan me voorstellen dat je dat wilt. Je wilt toch zeker weten dat je niet fout zit. En je zit toch wel een beetje aan jezelf te twijfelen.

Er is een manier om dit te checken. Je zoekt dan in Google op jouw website naam Dat is in mijn geval dan snelgeldverdiend.nl

9 van de 10 keer dat je resultaat ziet! Mocht je dan niks van je site zien, ja dan is het foute boel. Maar als je gewoon je site naar voren ziet komen, dan hoef je niet bang te zijn.

Je gaat gewoon door met content plaatsen en van je site de beste in je niche maken. Binnen een paar weken ben je weer op de positie waar je hoort!

Zoals het altijd zo is met internet marketing: heb geduld! Je moet dit rustig opbouwen en niet voor het snelle gaan!

Je bouwt rustig aan een passief inkomen, dus als je eenmaal uit die sandbox bent, en je krijgt een hoge positie in Google, dan zul je eens zien wat het oplevert!

affiliate marketing revolutieKom uit de Google Sandbox, sta hoog in Google en verdien geld!

Jij wil uit de Google Sandbox blijven. Maar hoe doe je dat goed? Je wilt zelfs graag geld verdienen online, maar je bent bang dat je het fout doet en kan wel wat hulp gebruiken!

Goede vriend Jacko heeft een online videotraining gemaakt, waarin je wordt meegenomen om stap voor stap een eigen website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen. En niet minder belangrijk: gelijk meedoen. Niks theorie, gelijk praktijk. Een website die voor jou geld gat opleveren.

Je hebt er geen speciale technische kennis voor nodig, of een diploma. zelfs een digibeet kan dit!

Het enige wat jij moet doen is op onderstaande knop klikken, en de rest wijst zich vanzelf:

nu beginnen knop

Veel succes!

Je Wilt Wel Geld Verdienen, Maar Je Hebt Er Geen Tijd Voor!

Verdien geld geen tijd. Dat denk je. Als je echt geld wilt verdienen zet je er alles voor opzij. Lees hier hoe je dat doet en verdien online geld!

Verdien geld geen tijdDus jij wil wel geld verdienen, maar je hebt er geen tijd voor? Aan de ene kant begrijpelijk.

Je hebt het misschien moeilijk. Of je staat er alleen voor, en heb je de zorg voor de kinderen ook nog. Dan heb je een druk bestaan. Toch?

“Je Wilt Wel Geld Verdienen, Maar Je Hebt Er Geen Tijd Voor!” verder lezen

Geld Verdienen Met De Loterij, Maakt Dat Gelukkig?

Geld verdienen met de loterij, maakt dat gelukkig? Ik laat je zien dat de kans dat de loterij je gelukkig maakt heel klein is en geef je alternatieven!

internet geld verdienen loterijHet is bijna acht uur, en voor het nieuws komen eerst de uitslagen van de loterij op TV. Vol spanning zit je te wachten of jij niet een keer de grote prijs wint.

Je zou het maar winnen! Je leven staat dan echt op zijn kop. Geen dag is meer hetzelfde! Je kan dan eindelijk je oude “arme”leventje achter je laten.

“Geld Verdienen Met De Loterij, Maakt Dat Gelukkig?” verder lezen

Affiliate Marketing Revolutie, Betrouwbaar Online Geld Verdienen?

Affiliate Marketing Revolutie, kan je daarmee betrouwbaar online geld verdienen? Ik leg je uit dat het kan en ook waarom deze betrouwbaar is!

Hacker / oplichterHet is erg lastig om te zeggen welke online trainingen wat betreft online geld verdienen goed zijn. Er zijn er genoeg die niet betrouwbaar zijn.

Het zijn vaak jonge mensen die een graantje willen meepikken in deze niche en zichzelf hebben “bestempeld” met het predicaat “expert”, nadat zijzelf ook een online training hebben gevolgd.

“Affiliate Marketing Revolutie, Betrouwbaar Online Geld Verdienen?” verder lezen

Passief Inkomen, Wat Is het, En Is Het Ook Voor Mij Mogelijk?

passief inkomenEen passief inkomen, dat is een droom voor velen, en werkelijkheid voor een “klein clubje mensen,” denk je. Maar wist je dat het voor jou ook werkelijkheid kan worden? en wat is een passief inkomen dan?

In dit artikel wil ik je uitleggen hoe ook jij aan een passief inkomen kan komen. Een inkomen dat elke maand terugkomt, zonder dat je er (op dat moment) iets aan hoeft te doen!

“Passief Inkomen, Wat Is het, En Is Het Ook Voor Mij Mogelijk?” verder lezen

Betrouwbaar Online Geld Verdienen

Betrouwbaar online geldJe hebt er lang over nagedacht, maar zo kan het niet langer. Je komt al jaren geld tekort, en opslag bij je “baas”is al voor het derde jaar op een rij niet mogelijk. Dus moet je wat bijverdienen. Maar wat?

Dus je gaat eens op onderzoek uit. En ook al vind je het heel eng, je kijkt op internet of je iets kan vinden. Maar je vertrouwd het niet. Hoe kan je nou via het internet geld verdienen, en is dat wel betrouwbaar?

“Betrouwbaar Online Geld Verdienen” verder lezen

Geld Verdienen Met Google

geld verdienen met GoogleGeld verdienen met Google hoeft niet moeilijk te zijn. Aan de andere kant moet je ook wel een gezonde dosis doorzettingsvermogen hebben. En dat is voor velen moeilijk.

Maar goed, je hebt grof gezegd twee mogelijkheden:

  1. onbetaald (gratis bezoekers)
  2. Betaald (betaalde bezoekers)

In dit artikel ga ik verder in op deze materie, lees dus snel verder!

“Geld Verdienen Met Google” verder lezen

Geld verdienen met datgene wat je leuk vindt om te doen

geld verdienen hobbyHet lijkt iedereen wel ideaal: alleen maar doen wat je leuk vind! Lijkt het je niet heerlijk?  tegenwoordig MOET je al zoveel. Je MOET naar je werk. Daar MOET je van zo laat tot zo laat aanwezig zijn om je werkzaamheden uit te voeren.

“Geld verdienen met datgene wat je leuk vindt om te doen” verder lezen

Hoe verdien je geld als je net begint?

hoe verdien je geldAls je net begonnen bent net affiliate marketing of internet marketing, je weet wel: Geld verdienen op het internet, dan zit je nog vol enthousiasme. Je gaat ervoor. Dit is wat je wil.

Je hebt een videotraining gevolgd, bijvoorbeeld de AMR, en vol enthousiasme zoek je een domeinnaam uit, hosting erbij en je bouwt je eerste website. En dan maar content knallen!

Je site ziet er mooi uit! Je homepage en eerste blog zijn gemaakt en na een week plaats je nog een blog. Vol spanning wacht je af.

“Hoe verdien je geld als je net begint?” verder lezen