Blog

Uitgelicht

Wil Jij Een Affiliate Worden? Ik Onthul Een Mogelijkheid Om Een Super Affiliate Te Worden!

Wil jij een affiliate worden? Ik onthul een mogelijkheid zodat jij een super affiliate kan worden! Affiliate worden kan jouw ultieme droom zijn. Met een paar uurtjes werk dag en nacht bezoekers naar je website krijgen, en dag en nacht inkomsten. Wie wil dat nu  niet?

wil jij een affiliate wordenAffiliate worden kan jouw ultieme droom zijn. Met een paar uurtjes dag en nacht bezoekers naar je website en dag en nacht inkomsten. Wie wil dat nu  niet?

Nu is het wel zo dat voordat je zover bent, je la heel wat werk hebt verzet. En dat gaan we nu juist leren. En als je dat eenmaal onder de knie hebt en je gaat lekker opschalen, dan wordt ook jij een super affiliate!

Lees “Wil Jij Een Affiliate Worden? Ik Onthul Een Mogelijkheid Om Een Super Affiliate Te Worden!” verder

Uitgelicht

Hoe Kom Je Hoog In Google?

Hoe kom je hoog in Google? Met deze tips en tricks staat je site hoog in Google en verdien je geld!Zo kun je met hele goede content scoren! Zorg dat je beter bent dan de rest!

Hoog in Google

Je hebt een eigen  website. Of bent er van plan eentje te maken, maar weet nog niet precies hoe en wat. maar met die website wil je wel gevonden worden hoog  in Google, want je “zit”dan in de Internet Marketing. en wel Affiliate Marketing.

En je weet wel dat je content moet plaatsen op je website, maar waar moet dat aan voldoen? en hoeveel content moet je plaatsen op je artikels? Hoe doe je dat? wat is dan handig om te weten?

Hieronder een paar tips.

Als je eerst wilt weten hoe je een domeinnaam aanschaft, een website maakt, en waar je dan allemaal op moet letten, als je hier een volledige videotraining voor wilt volgen, lees dan niet verder maar ga eerst naar de pagina van de AMR.

Lees “Hoe Kom Je Hoog In Google?” verder

NOOIT MEER WERKEN?

Dat is een interessante titel!

Maar jij denkt dat als je niet werkt, ook geen inkomen krijgt.

En toch heft en goede vriend van mij het voor elkaar. Hij hoeft nooit meer te werken en krijgt toch elke maand een meer dan riant inkomen binnen

Hoe heeft ie dat gedaan?

Affiliate marketing

Affiliate marketing is, wat mij betreft, de meest ideale manier om geld te verdienen op het internet. Hiermee kan je zelfs een passief inkomen mee opbouwen. Ik doe dat zelf ook al jaren!

Maar laat ik eerst even uitleggen wat affiliate marketing is.

Affiliate marketing is dat je een product promoot van iemand anders. Dus je promoot een product wat niet eens van jou is! Maar als dat tot een verkoop leidt, dan krijg jij commissie! En dan heb je het over 1 product!

Even een voorbeeld: Stel jou vriend heeft een product (maakt in dit voorbeeld even niet uit wat) en die kost €47,–Jij gaat dat product promoten, en bij succes (een sale) krijg jij €27,– en jouw vriend de overgebleven €20,– en dan heb je het over 1 sale, 1 X met succes een product gepromoot. Stel je eens voor dat je er 100 hebt: dan verdien je €2700,–

Maar goed, hoe doe je dat dan in de praktijk?

 • Je zoekt een product uit in Paypro (of Daisycon) affiliate netwerk
 • En je bouwt er een website omheen
 • Vervolgens plaats je content op je website.
 • Je krijgt dan gratis bezoekers op je website vanuit Google
 • Een deel van die bezoekers zullen het product kopen, en jij verdiend dan geld!

Aan de slag en wordt rijk!

Als je succesvol wilt worden dan moet je actie ondernemen. De juiste mindset is de sleutel tot succes, maar ook actie.

Ga dus aan de slag en zorg dat je rijk wordt. Het ligt in jouw handen. Letterlijk. Jij moet actie ondernemen. en dat doe je, omdat je je baas wilt ontslaan. Omdat je rijk wilt worden. Omdat je een beter leven wilt.

affiliate marketing revolutie

Kan je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dat kan!

Goede vriend Jacko heeft een online videotraining gemaakt, waarin je wordt meegenomen om stap voor stap een eigen website op te zetten, om daarmee geld te verdienen. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen. En niet minder belangrijk: gelijk meedoen. Niks theorie, gelijk praktijk. Een website die voor jou geld gaat opleveren.

Je hebt er geen speciale technische kennis voor nodig, of een diploma. zelfs een digibeet kan dit!

Het enige wat jij moet doen is op onderstaande link klikken, en de rest wijst zich vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Veel succes!

banner passief inkomen opbouwen

Sparen of Beleggen, Wat is verstandig?

Sparen of beleggen

sparen of beleggen

Nederland is een spaarzaam volk men spaart voor vakanties of voor de oude dag of voor onvoorziene uitgaven Maar is sparen altijd wel zo verstandig want krijg je altijd wel voldoende rente op Je spaargeld of kan je dat niet beter

 zo wordt er vaak wel naar beleggen gekeken al heeft dat wel risico’s met zich mee. Maar aan de andere kant kan je geld snel wat meer waard worden. Wil jij weten hoe het zit? lees dan dit artikel.

Verschillende manieren om te sparen

Sparen is een goede manier om geld achter de hand te hebben. Bijvoorbeeld voor onvoorziene kosten te kunnen betalen, is het handig om voor een specifiek doel te sparen. Hoe wordt de vakantie betaald,hoor je ook vaak
Je hebt twee manieren om te kunnen sparen

Voordelen van sparen

Het hebben van spaargeld heeft zo zijn voordelen. T.o.v. beleggen heeft het er  stuk minder risico en krijg je in bijna alle gevallen jei ingelegde geld terug. En met een beetje rente.

Het openen en beheren van een spaarrekening is bij een bank gratis. Sparen is dus gemakkelijk en goedkoop. En een spaarrekening is transparant. Je kunt ( bij een vrij onneembare spaarrekening) altijd je saldo inzien en opnemen. Tegenwoordig via een app op je telefoon!

Nadelen van sparen

geld weegschaal

Met sparen heb je weinig risico, maar ook weinig winst. De rente die je krijgt met sparen zijn tegenwoordig erg laag. Dus kan je begrijpen dat men een alternatief voor sparen zoekt als je wat opzij kan zetten!

4 gouden tips voor sparen

Tip 1: Inkomsten en uitgaven

Wanneer je wilt gaan sparen, dan is het handig om je uitgaven en inkomsten naast elkaar te zetten. Onder uitgaven versta je uiteraard dingen zoals: huur of hypotheek, boodschappen, telefoon- en internetabonnementen, licht, gas en wateren belastingen.

Bij inkomsten kun je denken aan huurtoeslag, loon, zorgtoeslag alimentatie (als je dat krijgt) etc. Kijk eens naar je uitgaven: zie je dat je van bepaalde abonnementen amper gebruik meer maakt? Dan kun je deze gaan opzeggen en dit geld op de spaarrekening zetten.

Ook kun je kijken naar wat je kunt besparen op andere dingen waar je geld aan uitgeeft. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om te sparen!

Tel je inkomsten op, trek je uitgaven ervan af, en je ziet wat je kunt sparen!

Tip 2: Kleingeld

Ook met kleingeld kun je sparen. Als je boodschappen hebt gedaan en contant betaalt hebt, stop het kleingeld wat je over hebt in een potje. Breng het ieder half jaar naar de bank. Moet je eens zien wat het oplevert!

Tip 3: Boodschappen

Als je boodschappen doet, koop je soms van alles wat je niet gebruikt. Als je dat dan niet koopt, kun je dat geld sparen.

Maak dus een boodschappenlijstje, en koop alleen dat wat je nodig hebt!

Tip 4: Blijf je spaargeld verhogen

Probeer er tot slot voor te zorgen dat je spaargeld op blijft lopen. Zo zorg je ervoor dat de rente ook meer wordt. Kijk eens wat je allemaal nog in de schuur of boven op zolder hebt staan waar je geen gebruik meer van maakt.

Ook weet je vaak al hoeveel geld je overhoudt aan het einde van de maand. Dit bedrag kun je dan op het moment dat je salaris krijgt automatisch over laten boeken naar je spaarrekening. Tevens heb je misschien nog weleens een meevaller, zoals vakantiegeld of belastingteruggaves. Deze bedragen kun je natuurlijk ook op je spaarrekening zetten.

Beleggen: winstgevender dan sparen?

Je hebt het zelf waarschijnlijk wel gemerkt: de rente p de spaarrekeningen wordt almaar lager, en het lijkt erop dat dit binnenkort niet gaat veranderen.

Als je dus winst wilt gaan maken zul je moeten beleggen!

Voordelen van beleggen

Het voordeel van beleggen is dus dat je er in een redelijk korte periode snel geld mee kunt verdienen. Ook heb je dikwijls een hoger rendement in vergelijking met het sparen op de spaarrekening.

Een ander voordeel van beleggen, is dat je altijd je belegging weer kunt verkopen als je het niet helemaal vertrouwt of aan ziet komen dat je belegging minder waard zal gaan worden.

Nadelen van beleggen

dollars

beleggen bijvoorbeeld een risico met zich mee, wat sparen niet heeft. Echter is dit risico de reden waardoor je grof geld kunt verdienen.

Het is namelijk zo: hoe hoger het risico van de belegging, hoe meer geld je er meestal mee kunt verdienen.

Je kunt natuurlijk kijken naar historische rendementen, maar deze geven je uiteraard geen garantie voor de toekomst.

Daarnaast is het zo dat wanneer je verlies hebt, het vaak wat langer duurt voordat je dit weer hebt “verdiend”. Maar als je geduld hebt, kun je wel gewoon ook weer winst behalen op het bedrag waarop je eerst verlies had.

Daarnaast kost beleggen meer tijd en moeite dan sparen. Je moet namelijk op zoek gaan naar de beste investeringen en kiezen voor een soort belegging. Daarna moet je jouw belegging en de koers in de gaten houden. Het is niet eenvoudig om geld te verdienen met beleggen!

5 gouden tips voor beleggen

Bereid je goed voor, en lees je goed in.

Tip 1: Vroeg beginnen met beleggen

Als je wilt beleggen, doe het dan nu! De meeste winst wordt namelijk behaald op de lange termijn! Kijk zelf naar het bedrag wat je in wilt zetten. Dit hoeft niet per se hoog te zijn; ook een laag bedrag kan op de lange termijn meer waard worden!

Tip 2: Onderzoek

Het is belangrijk dat je onderzoek gaat doen naar hetgeen waarin je gaat beleggen. Je kunt vaak de geschiedenis hiervan opzoeken op internet. Het is niet de bedoeling dat je in iets gaat investeren wat al niet lekker loopt.

Onderzoek bij beleggen is dus cruciaal. Dit kan wat tijd kosten, maar dan heb je ook wat.

Tip 3: Spreiden

Wanneer je dus net begint met beleggen en je nog niet helemaal weet hoe het werkt, dan is het slim om je beleggingen te spreiden.

Op deze manier ben je niet afhankelijk van één belegging. Je hoeft dan niet in paniek te raken als een van je beleggingen verlies heeft, want dan heb je er nog een aantal.

Het is dus altijd handig om verschillende beleggingen te doen.

Tip 4: Lange termijn

gouden "broodjes"

Denk altijd lange termijn, beleg lange termijn. Als je een tegenvaller hebt, heeft het de tijd nodig om weer goed te komen, en dat red je niet met korte termijn beleggen.

Als je op korte termijn belegt dan is er een kleine kans dat dit zal gebeuren.

Tip 5: Begrijp hetgeen waarin je belegt

Als je in iets wilt gaan beleggen, maar je snapt eigenlijk niet helemaal wat het is, dan kun je het beter laten.

Er zijn zoveel andere beleggingen die je wel begrijpt en waarmee je ook prima geld kunt verdienen. Je kunt, wanneer je begrijpt waarin je belegt, zo beter in de gaten houden hoe het gaat met je beleggingen.

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

aandacht trekken op het internet

Overtuigen en beïnvloeden

3 Stappen om aandacht te trekken op het Internet (om iemand Snel Over te Halen)

Jij hebt een WordPress website. En die heb je niet voor niks. Want jij wilt geld verdienen op het internet. Je moet dus mensen, jouw bezoekers overtuigen.

Je moet ze overtuigen om tot een bepaalde actie over te gaan, Bijvoorbeeld om op een bepaalde call-to action knop te klikken.

In dit artikel zal ik uitleggen hoe je dat doet.

Stap één: Trek de aandacht

Zoals gezegd: mensen moeten overgaan tot actie.  Maar voordat men kan overgaan tot actie moet men wel op je website belanden en je tekst daarop gaan lezen.

Om mensen (bezoekers) op je website te krijgen moet je hoog in Google staan en om ze te laten lezen moet je de aandacht vasthouden.

Mensen beslissen binnen een paar seconden of ze op je website blijven of niet. In je eerste zinnen moet je dus de aandacht van je bezoekers trekken.

Bedenk dus wat je bezoekers willen lezen. Wat is hun probleem? Waarmee kan je ze helpen?

Laat eventueel bewijzen of testresultaten zien als bewijs!

Stap twee: Weerleg de bezwaren

Ik zit in de markt van WordPress websites maken (opzetten) en in deze business is men vaak bang dat men veel technische kennis nodig hebt, of ervaring om een website op te zetten.  je begrijpt het al: dat heeft men niet nodig.

Wat voor bezwaren heeft men of kan men hebben om op jouw link te klikken? Wat voor bezwaren heeft men om tot actie over te gaan?

Bedenk wat voor bezwaren men kan hebben in jouw niche en weerleg deze kort maar krachtig in jouw tekst.

Zodra je de aandacht hebt, en mensen geen excuus meer hebben om niet tot actie over te gaan, is het tijd om ze over te laten gaan tot actie.

Stap drie: Push de lezer tot actie

Mensen komen niet vanzelf tot actie. Je moet ze een beetje pushen. Dat kan je doen door ze bijvoorbeeld te verleiden met een gratis weggever.  Een gratis ebook of een gratis video  of iets dergelijks. Datgene waarmee je jouw bezoekers kan verleiden om op jouw link te klikken of jouw call to action. Wat ook heel goed werkt is een tijdelijke actie of een aanzet tot schaarste we zijn er nog maar drie beschikbaar of de prijs is vandaag nog 27 euro, en morgen gaat de prijs omhoog

En een beetje hulp erbij?

Je kan er wel een beetje hulp bij gebruiken, denk ik. Die hulp is er!

Mijn goede vriend Jacko heeft namelijk een online videotraining gemaakt waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen website op te zetten. je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, zoals ik hierboven al zei: je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

5 handige SEO tips. Jouw affiliate site kan hiermee beter scoren in Google!

affiliate site seo tips

Het is belangrijk om aan SEO te doen, zeker als jij met je website wilt ranken in Google. En omdat er door de updates van Google wel eens iets verandert, wordt er veel over geschreven.

Maar niemand weet het zeker, maar we kunnen er wel heel dicht bij komen. Hierbij een paar tips!

Waar ligt je passie

Er zijn nogal wat beginnende marketeers, die zetten een website op in de afvallen niche bijvoorbeeld, en beginnen gewoon met bloggen, terwijl ze er eigenlijk helemaal geen verstand van hebben.

dat is helemaal niet handig. Want hoe wil jij het opnemen met bijvoorbeeld een arts die blogt? of en diëtiste die een website bijhoudt?

Daar ga je het niet van winnen. Ik zeg altijd: zoek een product / niche uit waar je veel van weet. datgene waar je hart ligt. want dan alleen kan je er ook als een professional over schrijven!

Zoek een product uit bij een affiliate partner

Ja je kan het natuurlijk helemaal zelf uitzoeken, maar het beste kan je je aansluiten bij een affiliate partner als Daysicon of PayPro bijvoorbeeld

Het voordeel daarvan is dat je je eigen unieke affiliate link kunt krijgen en op je blog kunt plaatsen, en als je een commissie scoort, je automatisch uitbetaald wordt!

Een gedegen zoekwoorden onderzoek

Je wilt gevonden worden in Google. En dat doe je met een “zoekwoord”een “focus Keyword” en dat is een hele belangrijke, want je kunt van te voren bekijken hoeveel concurrentie erop zit en hoe vaak er op gezocht wordt.

Dat doe je bijvoorbeeld op Google’s keyword planner van Adwords of ubersuggest van Neil Patel.

Wat ook een goede tip is om langere zoekwoorden te gebruiken. zgn “long tail keyword” Met deze keywords zul je eerder kunnen scoren vanwege de lagere concurrentie.

Schrijf goede, unieke content en overtuig je bezoekers

affiliate site seo tips

Het ultieme doel van affiliate marketing is om bezoekers naar je website te trekken en dat een percentage van die bezoekers het door jou gepromote product koopt.

Zorg dus voor goede unieke content. Maak een band met je bezoekers. Help ze met hun probleem. Maak ze nieuwsgierig door het noemen van de pluspunten en neem alle hindernissen weg.

Eigenlijk moeten ze jou vertrouwen en je website. Dus again maak een band met je bezoekers!

Doe onderzoek met je focus zoekwoord wie er in Google op 1,2 en 3 staat

Je gaat incognito naar Google en kijkt met jouw focus zoekwoord naar wie er op 1,2 en 3 staat. Hoeveel woorden gebruiken zij? Hoeveel kopteksten, afbeeldingen, video’s, ect

Stel dat het gemiddelde van die 3 1200 woorden heeft, maak jij er 1300.

Zorg gewoon dat jouw content beter is dan de 1e 3. dan ga jij winnen!

Wees de expert in je niche, het liefst de autoriteit

Google wil de beste zoekresultaten leveren op de zoekvraag. Hoe meer inhoudelijke waarde, hoe beter jouw site wordt opgemerkt.

Wil je dus beter zijn dan de concurrent, zorg dan dat je een autoriteit wordt in jouw vakgebied, in jouw niche.

Dat doe je door o.a. eigen reviews te maken van het product dat je promoot, veel inhoudelijke pagina’s over het product (toepassing & gebruik) en gastbloggen (zorgen voor links / linkbuilding)

Snelle website

De snelheid van je website is heel belangrijk, en met name de mobile website. Er zijn verschillende manieren om je website te versnellen, door o.m. het digitale formaat van je foto’s te verkleinen en geen vertragende plugins te downloaden.

Zorg dus dat je website snel is en controleer dat regelmatig!

Mobile first

Mobile First is al jaren uitermate belangrijk voor Google. Als je goed kijkt in Analytics dan zie je dat je website vaker mobiel bezocht wordt dan met een desktop.

Zorg er dus voor dat je website “responsive” is en dat is tegenwoordig met de meeste WordPress thema’s wel geregeld. Maar dan nemen we het vorige punt mee waarmee we willen dat je website mobiel ook snel is.

En nu zelf aan de slag!

affiliate site seo tips

Het is natuurlijk het beste om de SEO tips direct in de praktijk te brengen. Aan de slag dus!

Maar kan daar wel een beetje hulp bij gebruiken? Ok. die hulp is er!

Mijn goede vriend Jacko heeft namelijk een online videotraining gemaakt waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen website op te zetten. je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, zoals ik hierboven al zei: je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Back to the basics. Wat is SEO?

Wat is SEO?

wat is seo

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het betekend het optimaliseren van websites voor zoekmachines.
Door je bezig te houden met SEO kun je hoger in Google komen. Zo kun je meer (gratis) bezoekers naar je website krijgen.

Zoekmachine Optmalisatie is iets wat steeds belangrijker wordt. Er zijn zelfs bedrijven die mensen in dienst hebben die zich bezighouden met de SEO van hun bedrijfswebsite.

SEO is dus het optimaliseren van websites voor de zoekmachines en uiteraard met name Google, want dit is de grootste!

Hoe werkt SEO?

Eigenlijk moet je eerst weten hoe de technieken werken van een voor SEO geoptimaliseerde website.

Dit bestaat uit verschillende handelingen die er samen voor zorgen dat de algemene SEO waarde van je website omhoog gaat:

 • Het optimaliseren naar de belangrijkste zoekwoorden
 • het schrijven van duidelijke, relevante en unieke content
 • linkbuilding
 • Het gebruiken van een overzichtelijke META structuur.

Optimaliseren naar de belangrijkste zoekwoorden

Jij hebt bijvoorbeeld een cursus hondentrimmen. En iemand zoekt in Google naar een cursus hondentrimmen. Dan wil jij dat deze “bezoeker” op jouw website beland. Dat gaat niet zomaar.

Jij moet aan Google laten zien dat in dit geval jouw website in dit geval de beste zoekresultaat was. Google wil immers de beste zoekresultaten, en het de gebruiker zo makkelijk mogelijk maken!

Duidelijke, relevante en unieke content

Voor wie schrijf je eigenlijk content? Juist! voor je bezoekers. Zorg dus dat je content altijd relevant is om te lezen.

Strooi dan ook niet teveel met zoekwoorden. Dit gaat ten koste van je content. Een zoekmachine als Google ziet hoe lang bezoekers op jouw website blijven en in welke mate zij jouw website waarderen.

Als jouw content echter niet goed is, dan zal jouw website ook niet hoog komen te staan in de zoekresultaten.

Linkbuilding

Een van de belangrijkste SEO technieken is linkbuilding. Maar ga nu niet als een gek links kopen of iets dergelijks, want links moeten relevant zijn.

Als jij bijvoorbeeld een gastblog mag schrijven dan kun je een link naar jouw website eronder zetten. Dit is dan en voorbeeld van een relevante link.

En nog even voor de duidelijkheid: Links ontstaan ook vanzelf als je gevonden wordt in Google.

Duidelijke overzichtelijke META Structuur

Een META structuur is de gehele structuur van je website (behalve de content) Je moet daarbij denken aan de juiste opmaak van titels, breadcrumbs en interne links.

Een zoekmachine als google gebruiken robots (ook wel crawlers of spiders) Om ook jouw website te scannen.

Een nette en geoptimaliseerde META structuur zorgt ervoor dat de robots jouw website beter gaan begrijpen.

Hieronder zie je een afbeelding van een zoekresultaat.

Bovenaan zie je de advertenties Dit is SEA (Search engine advertising)
Daaronder zie je de zoekresultaten. Dit is SEO (Search engine optimalisation)

Waarom zou je SEO inzetten?

Je wilt als online ondernemer je product promoten of je eigen product verkopen. Dan moet je met je website dus gevonden worden in Google, want jij wil bezoekers op jouw website.

En het liefst veel, want des te groter is de kans dat jouw product wordt verkocht!

Men zoekt in Google op een bepaald onderwerp en als dat in de lijn ligt met jouw product, dan wil je natuurlijk dat men op jouw website terecht komt.

En dat bereik je dus met SEO

Een voorbeeld.

Jij hebt bijvoorbeeld een cursus honden trimmen. En je hebt een eigen website waarop je gevonden wil worden om klanten te werven.

Jouw website moet dus hoog gevonden worden in Google, Zodat als men op “honden trimmen”zoekt in jouw woonplaats men op jouw website terecht komt.

En dat bereik je dus met SEO!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Mijn manier om geld te verdienen

Manier geld verdienen

Misschien behoor jij ook wel tot degenen die wanhopig een manier zocht om online veel geld te verdienen. Zo is het bij mij in ieder geval begonnen.

Ja, want eerlijk is eerlijk, ik was er anders niet aan begonnen. Ik had wellicht nooit geweten dat het bestond.

Jacko Meijaard

Ik ben trouwens wel heel dankbaar dat ik het heb gevonden, en dat ik op de website van Jacko Meijaard ben beland. Dat heeft mij heel veel opgeleverd!

Maar als je het net zoals mij vergaat, dan heb je al een tijdje geldproblemen, en die probeer je natuurlijk op te lossen. En dat kan niet altijd door bezuinigen.

Soms moet er meer geld verdiend worden. En dan ga je zoeken.

Kan het wel dan?

Ik heb het wel een keer afgedaan met “dit kan niet” En toch iedere keer kijken. Want je moet toch wat. En de geldnood werd steeds groter.

OP een gegeven moment besloot ik het om het gewoon maar te doen. Slechter als toen kon toch niet meer. Gewoon proberen.

Geld verdienen op het internet!

Als je mijn verhaal verder leest, dan weet je dat ik aardige tegenslagen heb gehad, en om de tuin ben geleid. Uiteindelijk, zoals gezegd, ben ik op de website van Jacko Meijaard beland.

En daar ben ik hem nog steeds heel dankbaar voor. Die jongen helpt echt mensen, zoals ook ik met mijn WordPress websites.

En het hoeft nog steeds geen bakken met geld te kosten om te starten. Je laptop en een domeinnaam + hosting is voldoende om te starten. En zo doe je dat!

Herkenbaar?

Misschien herken je jezelf in dit verhaal. Wees dan maar heel blij dat je dit blog op dit moment zit te lezen.

Want als jij in geldnood zit, dan kun je er nu wat aan doen. Met affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. en als dat tot een verkoop leidt, dan krijg jij commissie. lekker toch? Ik zou het gewoon doen!

En een beetje hulp erbij?

Je kan er wel een beetje hulp bij gebruiken, denk ik. Die hulp is er!

Mijn goede vriend Jacko heeft namelijk een online videotraining gemaakt waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen website op te zetten. je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, zoals ik hierboven al zei: je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Je Vaste Baan Opzeggen!

Dit is wel een hele goede reden om voor jezelf te gaan!

Je denkt er aan om voor jezelf te beginnen met internet marketing, en je hebt er alles voor over, echt alles…of niet?
Hoe graag wil je het? want als puntje bij paaltje komt, durf je dan wel je vaste baan op te zeggen? Of vind je het een te groot risico?

Kijk ieder mens heeft dromen en ook doelen in het leven. Maar als je iets wilt bereiken zul je soms een stap moeten zetten ook al is die moeilijk.

Maar als je dat eenmaal hebt gedaan zul je er veel voldoening uit trekken want de voordelen zijn groot:

Heel Nederland staat wel eens in de file maar jij nooit meer!

vaste baan opzeggen

Ik heb ze gesproken: mensen die hun werkdag standaard met de file beginnen. Elke dag staan ze er in. Zonde van je tijd. Jij hoeft nu alleen maar je laptop te pakken en op de bank te gaan zitten en je kunt beginnen! Zo kun je geld verdienen vanuit je luie stoel 🙂

Je werkt wanneer jij wilt!

Als je voor een baas werkt, dan bepaalt deze wanneer je begint (hoe laat je dus op je werk moet zijn), hoe lang je pauze hebt, en hoe laat je weer naar huis mag. En er zij er ook genoeg die moeten overwerken!

Dan moet je je vakantie ver van te voren aanvragen, want niet iedereen mag tegelijkertijd met vakantie. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als je eigen baas bent dan bepaal je het allemaal lekker zelf. Ja het werk moet wel worden gedaan, maar jij bepaalt wanneer.

Ben je een ochtendmens, dan sta je lekker om 5 uur op en ga je aan de gang. Ben je een avondmens, dan doe je het lekker tot in de late uurtjes. Maar jij bepaalt wanneer.

En als je er even uit moet om een boodschap, of bijvoorbeeld tandartsbezoek, dan ga je gewoon. Er is geen baas die je tegenhoudt, want die ben je zelf!

Vaste baan opzeggen

Je werkt waar je wilt

Ik zit zelf in een groep mensen die locatie onafhankelijk ondernemen ideaal vinden, en het ook toepassen. Mij lijkt het ook ideaal, maar ik werk nog steeds vanuit Nederland. Maar anyway, het kan!

Voor internet marketing en ook affiliate marketing heb je maar een paar dingen nodig:

 • Je laptop
 • Internet
 • een plekje om te zitten en je laptop neer te zetten

Dat is de basis die je nodig hebt. En, je snapt het al, je kunt het dus overal ter wereld doen.

Wil jij dus locatie onafhankelijk werken, dan is dit en ideaal concept!

Je kunt jezelf veel beter ontwikkelen als persoon!

Je hebt het zelf in de hand 🙂
Als je voor een baas werkt, dan krijg je de opleidingen die hij voor je nodig vindt.

Als je eigen baas bent, dan moet je zelf zorgen voor de inkomsten, een eigen business opbouwen, en zal je als persoon moeten groeien. Daar zal dus de nodige coaching bij om de hoek kijken.

Je moet namelijk dingen gaan doen die je nog nooit eerder hebt gedaan, of waar je nog nooit eerder aan hebt gedacht. Dit zal je allemaal nog moeten leren!

The sky is the limit qua inkomsten

Als (online) ondernemer bepaal je in feite zelf hoeveel je verdient. Er is geen maximum aan verbonden.

In het begin zul je nog weinig verdienen, maar als je het goed aanpakt: The sky is the limit!

Je wilt nu wel echt voor jezelf beginnen, maar hoe doe je dat?

Een goede vriend van mij is al jaren online ondernemer en hij houdt zich al jaren bezig met online marketing, en wel affiliate marketing om precies te zijn.Hij heeft die kennis niet voor zichzelf willen houden. En daar heb jij zeker geluk mee.

affiliate marketing revolutie

Hij heeft die kennis in een online videotraining gegoten, wat de Affiliate Marketing Revolutie is geworden.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op? Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Wil jij wel geld verdienen dan?

Ik wil geld verdienen

Als je zegt: “Ik wil geld verdienen” wil je het dan wel echt?
Ja natuurlijk wil je dat echt. Wat een vraag…. Maar…. heb je er ook alles voor over?

Ik bedoel, als je een “gewone baan”hebt en je gaat naar je werk, dan ben je zo’n 8-10 uur van huis. Dat heb je er dus voor over om je brood te verdienen. Of heb je geen keus?
Jawel want je kunt ook “eigen baas zijn”

Online geld verdienen

Ja ik heb het dan over online geld verdienen. En wel affiliate marketing wel te verstaan.
Wat is dan affiliate marketing? Affiliate marketing is dat je een product van een ander promoot. En als dat tot een verkoop leidt krijg je commissie.

En ja, dit is een methode wat je moet opbouwen. Maar als je het goed doet, dan krijg je wel een stabiel, passief inkomen.

Doorzetten, niet opgeven

ik wil geld verdienen

En dat is nu precies het punt waarop vele beginnende marketeers op struikelen. Ze beginnen met hun eigen website, en als ze na een paar weken merken dat ze nog niks hebben verdient, dan stoppen ze er weer mee.

En dat is dan jammer. want, zoals ik al zei, je moet het opbouwen. En je moet dus geduld hebben, niet opgeven.

En dat is voor vele dus moeilijk. Maar er is meer.
Je moet ook niet eigenwijs zijn. Als je weet dat er al genoeg zijn die inmiddels succesvol zijn in de affiliate marketing, dan hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Maak gebruik van die expertise. Misschien moet je dan wel een paar centen investeren, maar geloof me, die verdien je dubbel en dwars weer terug

Oké, een beetje hulp dan maar…

Goed dan. waaruit bestaat die hulp dan?

Ik wil geld verdienen

Mijn goede vriend Jacko Meijaard biedt de hulp die jij zoekt. Hij heeft een complete videotraining gemaakt: dat is de AMR: de Affiliate Marketing Revolutie.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

20.000 euro verdienen per maand?

20.000 euro verdienen

Dat is nogal wat! Als je dit op mijn blog leest, dan wil je denk ik graag weten hoe je dat doet. Ik ken iemand die het doet!

En om het nog gekker te maken: Hij verwacht aan het eind van het jaar de 30.000 aan te tikken.

Dus: om te weten te komen hoe je dat doet, zal ik eerst met je bespreken hoe mijn goede vriend het voor elkaar heeft gekregen.

Hoe doet ie dat, 20.000 euro verdienen per maand?

Hij is al een aantal jaren bezig en heeft het helemaal zelf opgebouwd. Zijn naam is Jacko Meijaard, en zijn verhaal lees je hier.

Jacko is met 0 euro begonnen. Serieus. Hij heeft het helemaal opgebouwd. En dit is dan gelijk ook de boodschap van dit blog: Het is geen Ik-word-snel-rijk methode, maar iets wat je moet opbouwen.

Jacko_Meijaard

Jacko heeft een aantal affiliate sites en een eigen product. Hij is meer dan 5 jaar geleden begonnen met affiliate marketing. Zijn doel was om 250,– per dag te verdienen.

als je 1 euro online kan verdienen, dan kan je ook 10 euro verdienen. En ook 100, 1000, enz.

The sky is the limit!

In de eerste manden verdiende hij helemaal niets. En toch wist hij dat het moest werken en ging hij door. Hij gaf niet op. Toen hij zijn eerste euro verdiende wist hij dat het werkte. En als je 1 euro online kan verdienen, dan kan je ook 10 euro verdienen. En ook 100, 1000, enz The sky is the limit!

Zo is het bij mij ook gegaan. Ik ben aardig om de tuin geleid, en heb een hoop fouten gemaakt. Daardoor heb ik meer dan een jaar moeten wachten op mijn eerste centen.

Maar ook ik wist dat dit moest werken. En ik gaf niet op, maar ging door. En mijn geduld werd beloond!

Wat doen jullie dan precies?

Affiliate marketing. Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders En als dat tot een verkoop leidt, krijg jij commissie.

Dat is de basis van het geheel. Want 1 product promoten is in het begin misschien een hele prestatie, maar je zult zien dat als je een aantal maanden onderweg bent, je ook de 250 euro per dag zult gaan aantikken.

Jacko heeft een tiental affiliate sites en een eigen product (met 2 upsells)en deze laatste kunnen jij en ik ook gaan promoten.

Ik heb zelf ook meerdere affiliate sites en ben bezig met een eigen product!

Eigen website

Je snapt het al na het lezen van deze koptekst. je kunt het beste gaan promoten met een eigen affiliate website.

Daarbij hoort een domeinnaam en een hosting. Je domeinnaam is de URL van jouw (toekomstige) website, en je hosting is het stukje harde schijf, waar je website op gaat draaien.

Deze draait dan in een datacentre. Een .nl domeinnaam heb je al voor 1-2 euro per jaar (versio / Neostrada) een hosting voor enkele tientjes per jaar.

Hier lees je hoe je een website opzet en hoe je WordPress installeert

Als je dan je website in de lucht hebt, dan ga je content plaatsen. Minimaal elke week een blog. En ga daarmee door.

Op een gegeven moment wordt je gevonden door de zoekmachines. Zoals Google. Je krijgt dan letterlijk gratis bezoekers uit Google.

En je gaat door met content plaatsen. Op en gegeven moment gaat één van je bezoekers het product kopen wat jij promoot! en dan heb je je eerste commissie verdient!

En dan nog een beetje hulp van iemand die het al heel lang doet……

En zoals gezegd: Jacko heeft heeft alles al een keer uitgevonden, helemaal zelf!. Hij is dus al jaren bezig met affiliate marketing en heeft die kennis niet voor zichzelf willen houden. En daar heb jij geluk mee.

affiliate marketing revolutie

Hij heeft die kennis in een online videotraining gegoten, wat de Affiliate Marketing Revolutie is geworden.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op? Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Nachtdienst Gehad? Dit is wat het Met je Doet!

nachtdienst

Ik had een “gewoon” baantje. Maar ik had op een gegeven moment meer geld nodig. Dus ik dacht: hier moet ik wat aan gaan doen!

De oplossing was in mijn geval: Ploegendienst draaien. Dus ook nachtdiensten. Maar wat doet het met je? Is het wel goed voor je gezondheid?

En is er ook een andere oplossing? Ik ga even het een en ander met je bespreken!

Nachtdienst: is het wel goed voor je?

Misschien heb je wel eens gehoord van de biologische klok. Deze zorgt ervoor dat je in een-uurs ritme leeft.

En dat baseert zich op het licht dat via de ogen binnenkomt. OP basis van het licht wat er is weet het lichaam of het overdag is of avond en nacht.

En zo tegen de avond maakt je lichaam het donkerhormoon melatonine aan en tegen de ochtend neemt dit weer af

Als je dan nachtdienst draait houd je je lichaam voor de gek. Je lichaam bereidt zich voor op de nachtelijke processen, waarbij het donker is, en het lichaam in rust komt, ga je bij een nachtdienst het tegenovergestelde doen

Je bent wakker, je beweegt en je eet. Tijdens je nachtdienst krijg je licht op het verkeerde moment. en je slaapritme en voedingspatroon raken verstoord.

Dit leidt er toe dat je minder goed functioneert.

Heb je een alternatief?

Een alternatief? Tja, ik ging nachtdiensten draaien om meer geld te verdienen. En als dat voor jou ook zo is, dan is er zeker wel een alternatief.

nachtdienst

Wat ik ben gaan doen is online geld verdienen. en wel met affiliate marketing.

affiliate marketing is dat je een product van iemand anders promoot. En als dat tot een verkoop leidt krijg jij commissie.

En dan heb je het over 1 product. je snapt waarschijnlijk wel dat als je gaat opschalen dat de inkomsten alleen maar meer gaan worden!

want als je met 1 product met succes gepromoot te hebben € 27,– verdient, dan verdien je met 10 producten €270,– en met 100 producten €2700,–

En als je zo’n mooi bedrag per maand kan verdienen dan ga je toch geen nachtdiensten meer draaien, toch?

Maar OK. ik snap het. Nu iemand die het even voordoet?

Je wilt het dus niet zelf uitvinden? Verstandig besluit! Ja je kunt alles wel ergens op internet vinden, maar iemand die alles op video voor je voordoet, ja dat vindt je niet veel

En toch is het er.

affiliate marketing revolutie

Mijn goede vriend Jacko Meijaard heeft die video’s die jij zoekt. Het is de AMR: de Affiliate Marketing Revolutie.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen