Betrouwbaar Online Geld Verdienen

Betrouwbaar online geldJij wilt betrouwbaar online geld verdienen en je hebt er lang over nagedacht, maar zo kan het niet langer: Je komt al jaren geld tekort, en opslag bij je “baas”is al voor het derde jaar op een rij niet mogelijk. Dus moet je wat bijverdienen. Maar wat?

Dus je gaat eens op onderzoek uit. En ook al vind je het heel eng, je kijkt op internet of je iets kan vinden. Maar je vertrouwd het niet. Hoe kan je nou via het internet geld verdienen, en is dat wel betrouwbaar?

Betrouwbaar online geld verdienen

Dit bovenstaande verhaal heb ik zelf meegemaakt. Ik was op zoek naar een manier van online geld (bij) verdienen, en stuitte op de meest rare dingen. Zo beloofden verschillende “guru’s” gouden bergen. Die vertrouwden ik gewoon niet.

Ook kon je geld verdienen met het lezen van e-mails. Ook zoiets raars. Nou zo raar is dat niet. Dat kan echt! Dit is dus betrouwbaar online geld verdienen. Alleen verdien je bar weinig: Zo’n €0,01 per gelezen email.

Maar ik zocht verder. En ik stuitte op affiliate marketing. Ik besloot dat verder te onderzoeken. Affiliate marketing is dat je producten van iemand ander promoot. En als dat tot een verkoop leidt krijg je commissie. Geld dus.affiliate campagnesMaar is dat betrouwbaar? Laten we eens kijken. De verschillende betaalnetwerken staan onder toezicht van de Nederlandse Bank. Dat lijkt me dan wel veilig. Ik ga even uit van PayPro, deze gebruik ik zelf ook. Je maakt dan eerst een account aan (als affiliate = gratis)

Dan ga je naar “Campagnes”. OP de afbeelding hierboven zie je een screenshot van de 1e 4 campagnes van PayPro. Je ziet dat de PayPro score vrij hoog is. Dat betekent dat zo’n product gewoon loopt en dat het veilig is.

Hoe werkt dat dan? Jij promoot het product, en iemand koopt het. Dan wordt jij eerst uitbetaald door PayPro en de rest gaat naar de product eigenaar! Veilig dus!

Affiliate marketing

Affiliate marketing dus. En hoe kan je dat het beste doen? Met een eigen website. De kosten daarvan zijn zo rond de 15 euro per jaar. Je kun je hosting met domeinnaam het beste bestellen bij Versio of neostrada.

Je kan dus er niet veel aan verliezen, eerder winnen. Dus je zet je website op en plaatst content op je website:

  • Je zoekt dus een product uit in PayPro
  • En je bouwt er en website omheen
  • Je plaatst content op die website en houdt dat elke week vol
  • Je wordt gevonden door Google en na verloop van tijd krijg je bezoekers uit Google op je site
  • Een deel van die bezoekers zal het product kopen en jij verdient geld!

En dit is zo veilig als wat! Want Google stuurt gratis bezoekers naar je website.

Q & A

Questions & Answers

NU vraag je je af: er zijn toch al heel wat mensen bezig met online geld verdienen. Kan ik daar nog wel bij?

Ja er zijn al best veel affiliate websites en markten zoals afvallen dating en geld verdienen zitten al vol met concurrenten. maar waar wel ruimte voor is zijn autoriteit websites.websites die echt waarde bieden met hun content en niet een van de vele kleintjes met oppervlakkige informatie.

Als jij echt geld wil verdienen met affiliate marketing en er ook voor wilt gaan en er dan ook keihard voor wilt werken, dan is er echt ruimte voor jou!

  • Moet je technisch zijn aangelegd om dit te kunnen?

Nee dat hoeft niet! WordPress is heel simpel te installeren en er zijn genoeg gratis thema’s om het in een leuk jasje te steken. Het is allemaal heel simpel in te stellen.

Wat technische kennis opdoen kan natuurlijk nooit kwaad, maar het is niet echt noodzakelijk

  • Wat gaat het allemaal kosten?

dat hangt er vanaf.  wil je het “gratis”doen, dan heb je alleen de kosten van een domeinnaam en een webhosting. En dat is bij een .nl extensie ongeveer €15,– per jaar. Versio of Neostrada)

Wil je het betaald doen met advertenties via bijvoorbeeld Facebook, dan krijg je er advertentiekosten bij. En die kunnen aardig oplopen!

  • Hoeveel geld kan ik gaan verdienen en hoelang duurt het voordat ik succesvol wordt?

Dit is heel lastig om te zeggen. het hangt namelijk van heel veel factoren af waaronder jouw inzet.

Hoeveel tijd en energie ga jij steken in jouw online business? Hoe meer tijd en energie jij erin zult steken, hoe sneller je resultaat zult zien! En dat kan best wel even duren! Maar dat is niet erg. Affiliate marketing moet je opbouwen. het heeft tijd nodig om te groeien. Hoe meer tijd en energie je erin wilt en kan steken (Soms moet het wat minder vanwege een drukke baan)hoe sneller het groeit!

affiliate marketing revolutieJe kunt betrouwbaar online geld verdienen en ik heb hulp voor je!

Ik begon dit blog met dat ik op een zoektocht ben geweest en ik denk jij ook, naar een mogelijkheid om betrouwbaar online geld (bij) te verdienen. En je vraagt je af of het echt wel veilig is. Want ben je dan geïnteresseerd?

Ik denk van wel. Want als je nu dit blog nog aan het lezen bent heb je op z’n minst interesse voor affiliate marketing. En dan wordt het ook tijd om zelf een affiliate website op te zetten.

Maar misschien vindt je het toch wel een beetje eng, zo’n website opzetten. en heb je iemand nodig die je een beetje helpt. Die iemand is er.

Omdat je nu nog aan het lezen was heb ik wat voor je. Mijn goede vriend Jacko heeft namelijk een online videotraining gemaakt waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen website op te zetten. je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, zoals ik hierboven al zei: je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.