Wat Is De Beste Manier om Geld te Verdienen? 9 Tips!

beste manier om geld te verdienen

Wat is nou de beste manier om geld te verdienen? Wat is nou dé manier van geld verdienen zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken? Het is datgene wat velen bezig houdt en toch blijf je dan “hangen” in je eigen veilige 9 tot 5 baantje. En dat hoeft niet nodig te zijn. Ik geef jou 9 tips!

9 tips beste manier om geld te verdienen

Zoals gezegd geef ik jou 9 tips, het meest online. Waarom online?

Simpel. Je bent niet gebonden aan een bepaalde plek. Als je het dan hebt over de beste manier om geld te verdienen, dan is het er wel eentje die je vanaf elk bedenkbare plek kan doen.

Niet alleen vanaf een terras (als die weer open zijn), het strand bij mooi weer, maar ook als je bijvoorbeeld een wereldreis wilt maken, en zo in je inkomen wilt voorzien. Het is mogelijk, en gebeurd ook!

9 Tips:

Emails lezen

Als je het hebt over de beste manier om geld te verdienen, dan is dit er eentje van gemak: je hoeft weinig te doen:

  • Je ontvangt een email
  • je klikt op de link in de mail
  • je hebt geld verdient!

En zo simpel is het! is het een goede manier of niet? je hoeft bijna niets te doen!

Toegegeven, je verdient niet veel, maar toch…

Lees hier verder over geld verdienen met het lezen van e-mails

Enquêtes invullen

Er zijn heel wat bedrijven die willen betalen voor jou mening. Die hebben er geld voor over om te weten te komen wat jouw koopgedrag is. en dat doen ze door enquêtes uit te schrijven die jij dan weer kunt invullen tegen betaling.

De link naar de vragenlijsten die je krijg krijg je per email toegestuurd en als je het goed aanpakt (bijvoorbeeld met meerdere accounts) dan kun je er een aardig bedrag mee verdienen

Lees hier verder over geld verdienen met vragenlijsten

Online teksten vertalen

Ben jij goed in een bepaalde taal of meerdere talen, dan kan jij online teksten vertalen voor geld. Als je dit goed aanpakt dan kan je er goed geld mee verdienen!

Verkoop jouw eigen e-book

Ben jij goed in uitleggen en ook goed in typen, dan kan jij je eigen e-book maken en die vervolgens verkopen!

Je hoeft het e-book maar 1 X te maken en kan het een onbeperkt keer verkopen!

En dat kan je ook nog eens helemaal automatiseren. 1 van de voordelen van geld verdienen op het internet! en behoort ook tot 1 van de beste manieren om geld te verdienen!

Huiswerk begeleiden

Dit zal altijd nodig zijn: huiswerk begeleiden. Als kinderen het in hun eentje niet trekken, dan ben jij er om ze te helpen. Kan je goed geld mee verdienen

Wordt een coach

beste manier om geld te verdienen

Het stikt van de coaches op het internet, en het lijkt wel of er elke dag 10 bij komen. Maar kan jij je onderscheiden van de rest? Waarom wil iemand door jou gecoacht worden en niet door een ander?

Kijk op: Geld verdienen als coach

Verkoop jouw eigen videotraining

Je hebt iets waar je goed in bent. Steengoed. Kan jij bijvoorbeeld goed honden trimmen? En kan je goed uitleggen? Breng alles in beeld op video. Maak er een videotraining van, en deze kun je verkopen.

Net als het e-book een onbeperkt aantal. Je hoeft het maar 1 X te maken, en je kunt het steeds weer verkopen! ideaal, en je kunt er goed geld mee verdienen!

Geld verdienen met een eigen website

een ideale manier, en zeker 1 van de beste is geld verdienen met een eigen website. Hoe maak je een eigen (WordPress) website? Zie hier een stappenplan

Je kunt geld verdienen door G00gle AdSense advertenties of andere advertenties op je website te (laten) zetten, of, nog beter, Affiliate marketing toe te passen

7 Echt Simpele Manieren Om Geld Te Verdienen Met Een Website

Geld verdienen met affiliate marketing: Maak een passief inkomen

Als je het hebt over de beste manier om geld te verdienen, dan staat deze zeker op nummer 1. Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. Als dit tot een verkoop leidt, krijg je commissie (geld).

Wat moet je doen?

Je begint met het inschrijven bij een affiliate netwerk bijvoorbeeld Daisycon of PayPro.

Het is gratis.

Als je eenmaal bent ingeschreven dan ga je een product uitzoeken om te promoten.

Er zijn diverse mogelijkheden, bij de affiliate netwerken of partnerprogramma’s (bijv. Bol.com). Maar: schrijf je in, zodat je een product kunt uitzoeken!

Zoek een product uit waar je veel vanaf weet, om deze te promoten

En al je dan bent ingeschreven, dan zoek je je product uit in “campagnes” wat je wilt gaan promoten!

En als het je eerste keer is, dan is het heel handig om een product uit te zoeken waar je veel vanaf weet. Waar je veel verstand van hebt.

En zo kan je daar goede teksten over schrijven.

Want om bezoekers op je website te krijgen, moet je hoog staan in Google. En om dat voor elkaar te krijgen moet je een beter blog schrijven dan je concurrent.

Dan lukt het je alleen om zo’n goed blog te schrijven als je zelf veel verstand hebt van je te promoten product!

Bouw er een website omheen

beste manier om geld te verdienen
WordPress website

Ik raad altijd aan om te promoten met een eigen website. Die website is van jou, jij bepaalt wat ermee gebeurd. Als je je content op Facebook laat, dan bepaalt Facebook. Het kan zomaar gebeuren dat je je content kwijt raakt.

Bouw dus je eigen website. Het makkelijkste is WordPress. Dat doe je als volgt:

Je bestelt daar je domeinnaam en een hosting pakket bij bijvoorbeeld  Neostrada.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product wat je wilt promoten. Deze kan het beste kort zijn, makkelijk te onthouden en autoriteit uitstralen.

Verder kun je het beste voor Nederland een .nl of een .com domeinnaam hebben.

Een .nl domeinnaam en een hosting kost maar enkele tientjes per jaar.

Om een website op te zetten is hier een stappenplan.

Vul je website met content

En als je website staat, dan ga je hem vullen met content.

Eerst vul je je homepage, dat is het eerste waar men op beland. En vervolgens je blogs elke week 1 of 2.

Goede unieke content (dus niet van een andere website gekopieerd.)

Wat in het begin moeilijk is, maar wat je toch moet proberen te achterhalen: Wat willen je bezoekers lezen. Schrijf daarover!

Schrijf goede unieke content van goede kwaliteit (niet van een andere website gekopieerd) en plaats regelmatig, 1-2X per week een blog op je website.

Dit zodat je gevonden wordt in Google en dat Google jouw website als een serieuze website ziet. Google wil de beste zoekresultaten!

Gebruik  de juiste zoekwoorden

Inderdaad: gebruik de juiste zoekwoorden, doe een goed zoekwoordenonderzoek.

Je wilt gevonden worden in Google. En dat doe je met een “zoekwoord”een “focus Keyword” en dat is een hele belangrijke, want je kunt van te voren bekijken hoeveel concurrentie erop zit en hoe vaak er op gezocht wordt.

Wat ook een goede tip is om langere zoekwoorden te gebruiken. zgn “long tail keyword” Met deze keywords zul je eerder kunnen scoren vanwege de lagere concurrentie.

Afbeeldingen, video’s e.d. op je website

Plaats altijd afbeeldingen op je website, die te maken hebben met het onderwerp.

Het is ook aan te raden om filmpjes op YouTube te zetten en deze in te voegen op jouw website. Google vindt het fijn als jij filmpjes van YouTube op jouw website zet en zal jouw website dan ook hoger beoordelen.

Je kunt met bijvoorbeeld Camtasia je beeldscherm opnemen en zo met jouw scherm en je stem een filmpje opnemen en deze dan op YouTube zetten, en vervolgens op je site. Zet eronder een samenvatting wat er te zien is!

beste manier om geld te verdienen

Laat de bezoekers maar komen!

Als jij alles goed doet, dan komen de bezoekers vanzelf. In het begin gaat alles nog mega traag, maar naarmate de tijd vordert en je elke week op regelmatige basis content plaatst, zullen er steeds meer bezoekers komen!

En dat gaat op en gegeven moment serieuze aantallen worden!

En nu komt het!

Jij hebt je product uitgezocht en met dat product heb jij je eigen unieke affiliate link gekregen. Die link stop je, heel subtiel, aan het eind van je blog om je product te promoten.

Als je bezoekersaantallen toenemen zal een deel daarvan op jouw link klikken.

En als dat laatste toeneemt, dan zal een deel van je bezoekers die klikken op jouw link, het product kopen!

Voor jou: De beste manier om geld te verdienen!

Ja, want jij wilt toch ook de beste manier om geld te verdienen?

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan alle zwart geld methodes bij elkaar!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.