Wat Zijn De 3 Belangrijkste Elementen Om Als Affiliate Geld Te Verdienen?

affiliates

Neem 2 affiliates Beide zullen een product van iemand anders promoten in ruil voor commissie. beide zullen daar moeite voor doen, zoals een website opzetten, content plaatsen en zorgen dat ze hoog in Google zullen staan.

En toch is er verschil. de ene affiliate verdient nagenoeg niets, en de ander meer dan 10.000 euro. Waar ligt dat aan?

Grote kans dat de tweede affiliate meer tijd en energie kon steken in zijn online business. En een nog grotere kans dat hij heel goed weet waar hij mee bezig is.

In dit artikel 3 belangrijkste elementen om geld te verdienen met affiliate marketing.

1.Relevante bezoekers

Als jij een website hebt dat handelt over afvallen, dan heb je niets aan bezoekers die geïnteresseerd zijn in de klusmarkt. De kans dat je bezoekers dan het door jou gepromote product kopen wordt dan zeer klein.

Als een bezoeker op het internet zoekt naar een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld “afvallen”, en jij hebt een site en een product over afvallen, dan is het handig als jij de bezoeker kan helpen.

Jij zorgt dat jouw website hoog in Google komt, zodat de bezoeker, als deze in Google zoekt, op jouw website terecht komt. Dan heb je een relevante bezoeker!

Relevante bezoekers zijn dus bezoekers die jij kan helpen. Jij hebt een website met blogs waarmee jij je bezoekers helpt. En aan het eind van elke blog verwijs je naar het product wat jij promoot: een nog betere oplossing van het probleem van jouw bezoeker!

2.Veel bezoekers

Ja en als je eenmaal bezoekers op je website krijgt, dan ga je door met bloggen. Hoe meer blogs op je website, hoe meer bezoekers je gaat krijgen.

Niet meteen, maar na verloop van tijd. Je moet het namelijk opbouwen.Maar als je bezoekersstroom eenmaal op gang is, dan gaat deze dag en nacht door.

Dus ga door met bloggen. en je bezoekersstroom zal groeien!

3.Het juiste (en een goed) affiliate product

Hier valt veel over te zeggen. In eerste instantie wil ik zeggen: Pak een product waar je veel vanaf weet. Want dan kun je er gemakkelijk over schrijven.

Als je een product pakt zoals “afvallen” en je weet er eigenlijk niets vanaf, dan ga je het heel moeilijk krijgen.

Want er zijn genoeg diëtisten die er een website er op na houden die dan altijd verder zijn dan jij. En dan red je het niet in Google.

Met een onderwerp waar jij veel van weet kan je een ander weer voor zijn.

En een niche als “afvallen”, maar ook “geld verdienen” heeft enorm veel concurrentie. Zie daar maar eens tussen te komen met je nieuwe site.

Pak dus een onderwerp / niche waar jij veel van weet, en begin met “long-tail zoekwoorden”met een lage concurrentie.

En ga door met bloggen, minimaal elke week een blog.

Je zult zien dat er dan mooie dingen gaan gebeuren!

Okay, maar nu in de praktijk: Wat moet ik doen?

Je hebt en streepje voor. En dat meen ik echt! Omdat je nu nog zit te lezen.

Want toen ik begon met affiliate marketing had ik dit wel willen weten. Het had mij enorm veel tijd gescheeld als ik dat geweten had.

Maar jij hoeft het wiel niet uit te vinden. Omdat je nu nog aan het lezen bent helpen we je gewoon op weg om met jouw eigen website geld te gaan verdienen.

En dat kan op verschillende manieren. Je kunt mijn e-book downloaden (gratis) waarin staat hoe je geld verdient op het internet.

affiliates

Ik heb ook een online videotraining voor je. (is van mijn vriend Jacko)

Ik heb het over een complete en geheel vernieuwde videotraining, de AMR. Als je deze volgt heb jij straks een website waarmee jij geld gaat verdienen.

Zodra jij je inschrijft ge je binnen 5 minuten aan de slag.

Je kunt namelijk letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

affiliate marketing beginnen

Wil je liever eerst mijn e-book downloaden

waarin staat hoe je online geld kunt verdienen als affiliate? Klik hieronder:

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.