Wil Jij Een Affiliate Worden? Ik Onthul Een Mogelijkheid Om Een Super Affiliate Te Worden!

wil jij een affiliate wordenAffiliate worden kan jouw ultieme droom zijn. Met een paar uurtjes dag en nacht bezoekers naar je website en dag en nacht inkomsten. Wie wil dat nu  niet?

Nu is het wel zo dat voordat je zover bent, je la heel wat werk hebt verzet. En dat gaan we nu juist leren. En als je dat eenmaal onder de knie hebt en je gaat lekker opschalen, dan wordt ook jij een super affiliate!

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie.En dat werkt via je eigen unieke affiliate link.

Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt, dan komt hij of zij automatisch op de website van de product eigenaar terecht. Wanneer men dan het product koopt, dan krijg jij automatisch je commissie uitgekeerd.

Je hoeft verder niet aan de afhandeling mee te doen, je hoeft zelf geen product te hebben. Je hoeft niet aan klantenservice te doen, niets van dat alles. Zodra jij het product met succes gepromoot hebt, en je geld hebt ontvangen, is, wat deze promotie betreft, het werk klaar, en kan je op naar de volgende!

Waarom zou je een affiliate worden?

Stel je eens voor:

 • Je bepaalt zelf wanneer je werkt
 • Je bepaalt zelf waar je werkt (het enige wat je nodig hebt is je laptop en een internet verbinding)
 • Je bepaalt zelf wanneer je vrij bent. Je hoeft niet om vakantie te vragen. Je gaat weg wanneer jij wilt
 • Je bepaalt zelf hoe laat je opstaat en hoe laat je naar bed gaat
 • je hoeft nooit in de file te staan

Lijkt het je wat? Het is zelfs zo, dat als je het affiliate – zijn goed op de rit hebt staan, dan hoef je niet per se 8 uur per dag te werken. Het internet werkt namelijk voor jou.

Als jij de eerste stappen gaat zetten om affiliate te worden en echt actie gaat ondernemen, dan is dit ook voor jou mogelijk!

Meld je aan bij PayPro (affiliate netwerk)

Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij een affiliate netwerk. En om te beginnen is PayPro het handigst. Hier staan enorm veel digitale producten op, en digitale producten hebben over het algemeen een hoge commissie.

In de PayPro campagnes kun je dus je product uitzoeken die je wilt gaan promoten en PayPro zorgt voor jouw unieke affiliate link. Ook zorgt PayPro ervoor dat bij een succesvolle promotie (een sale)jij je commissie krijgt uitbetaald.

PayPro en Daisycon zijn bekende nederlandse affiliate netwerken. Daisycon heeft meer fysieke producten. Voor de rest werkt Daisycon ongeveer hetzelfde als PayPro. Je kunt je gratis aanmelden en direct aan de slag.

Kies een product uit in de campagnes om te gaan promoten

Je hebt jezelf nu aangemeld bij een affiliate netwerk, en dan wordt het tijd om een product uit te kiezen uit de”campagnes” om te gaan promoten. We houden het even bij PayPro, al heeft Daisycon ook producten die je kunt gaan promoten.

De producten hebben een score. In PayPro is dat de PayPro score. Hoe hoger de score, hoe beter dat het product verkoopt. Maar let op: Bij een hoge score heb je ook veel concurrentie!

Je zit meestal wel goed bij PayPro met een score van tussen de 100 en 150. En wat ook handig is dat als je net beging als affiliate dat je ook wat feeling met het product hebt. Dat schrijft wat makkelijker 🙂

Zoekwoorden onderzoek

Heel belangrijk in het hele proces is zoekwoord onderzoek. In welke niche ga je zitten? Waar wordt veel op gezocht? wat willen jouw (toekomstige) bezoekers lezen? Tools als semrush.com en KWFinder.com maar ook Google AdWords keyword Planner kunnen je daarbij helpen. Gebruik “Long tail keywords”, en gebruik zoekwoorden waar niet te veel concurrentie op zit.

Een vrouw is aan het bloggenBouw een website om het product heen.

Je hebt nodig een domeinnaam en een hosting (kosten Neostrada ongeveer 15 euro per jaar bij een .nl domeinnaam.

Zoek een domeinnaam doe bij jouw te promoten product past, kort is en makkelijk te onthouden, en autoriteit uitstraalt.. Voor meer info over hoe je o.m. een website opzet zie mijn blog: Affiliate marketing, wat kan ik hiermee?

Zet content op je website

Nu je website staat is het tijd om deze te vullen met content. Je moet eerst de content op je homepage optimaliseren voor je zoekwoord (Je domeinnaam) Hiervoor gebruik je de Yoast SEO plugin Deze had je, als het goed is, al geïnstalleerd. Daarna ga je je content schrijven voor je blog. Minimaal elke week een blog van minimaal 1000 woorden, datgene wat jouw bezoekers willen lezen, war zij mee geholpen zijn.

Behalve tekst zet je ook afbeeldingen en video’s op je site. Afbeeldingen (rechtenvrij) vindt je op pixabay.com, en video’s kun je zelf maken met Camtasia of Google’s Screencastify.

Je afbeeldingen optimaliseer je door Bij omschrijving nen alt tekst te vertellen wat er op de afbeelding staat. Google kan dat niet zien, en door de afbeelding als zodanig te optimaliseren kan je daarmee scoren in Google.

Leads verzamelen

Al je steeds mer content op je website plaatst, dan krijg je ook steeds meer bezoekers op je website. Veel bezoekers komen nooit meer terug naar je website, en dat is jammer.

Door en mailinglist op te bouwen kun je dit ondervangen.  Hiervoor heb je software nodig: Enormail , Optinmonster en LeadPages.  Of de goedkopere all in one oplossing is tegenwoordig het marketheme

Voor mee informtie over leads verzamelen zie “wat is email marketing? “

Start nu jouw eigen affiliate business!

Na het lezen van bovenstaande informatie kan ik mij voortellen dat het begint te kriebelen en dat ook jij daadwerkelijk geld wilt gaan verdienen als affiliate.

Om je een beetje op weg te helpen heeft goede vriend Jacko Meijaard een complete videotraining gemaakt. Hierin worden alle bovenstaande stappen voorgedaan en nog veel meer. Je kunt alles letterlijk nadoen, en kun je ook precies zien hoe je het moet doen.

J hebt geen technische kennis nodig, en ook geen speciale opleiding. Ook als je geen feeling hebt met computers kun je dit doen Het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, laat dan een bericht achter in de reacties hieronder.

Ik wens je veel succes!

1 gedachte over “Wil Jij Een Affiliate Worden? Ik Onthul Een Mogelijkheid Om Een Super Affiliate Te Worden!”

 1. Hi Jeroen,

  Na mijn reactie op het forum ben ik je website even door gaan spitten. Ik vind het erg moeilijk om te beginnen met een website, omdat ik helemaal geen verstand heb van WordPress. Toch wil ik beginnen, want dit is wel wat ik wil.

  Ik vind het moeilijk om een niche te kiezen, omdat ik iets wil met muziek. Misschien kan ik dat verbinden aan educatie. Alleen ik ben dan ongerust dat ik daar niet mee zal “scoren”.

  Heb je tips voor mij?

  Ik hoor het graag!

  Groetjes & tot het forum

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.