De 3 Beste Affiliate Programma’s Om Veel Geld Te Verdienen

de 3 beste affiliate programma'sEen affiliate programma is wat je nodig hebt als je online geld wilt verdienen en er niet te veel tijd aan wilt besteden. Want als affiliate heb je wel een aantal voordelen!

Je hoeft namelijk geen voorraad te hebben, geen producten op de post te doen, je hoeft geen klantenservice te hebben, ect.

Dit is dus de ideale manier om geld te verdienen!

Als je meer wilt weten over affiliate marketing, en wat je daarvoor nodig hebt, en hoe je hiermee geld kunt verdienen, kijk dan op:  Affiliate Marketing. Wat Kan Ik Hiermee?

In dit artikel wil ik het met je hebben over wat de beste affiliate programma’s zijn en wat nou een goed product is om te gaan promoten.

Wat is dan de bedoeling? Simpel. Zoveel mogelijk verdienen maar niet teveel werk te hoeven verzetten. Oftewel een hoog percentage mensen dat koopt en en hoge commissie.

We gaan het hier dus hebben over de 3 beste, en meest populaire affiliate programma’s en wat goede producten zijn om te gaan promoten.

3 affiliate programma’s

Als je het hebt over de 3 meest populaire affiliate programma’s dan heb je het over Awin (Zanox), Daisycon en PayPro.  Awin en Daisycon zijn  wat meer voor het internationale publiek en niet op een speciale markt gericht. Je kunt er van alles vinden.

Awin is kennelijk de marktleider in Europa en heeft dan ook een heel divers en groot aanbod.

Neem rustig eens een kijkje in het aanbod van de “adverteerders”van Awin

PayPro is werkelijk mijn favoriet. Heb je bij Awin en Daisycon de “grote”bedrijven en fysieke producten, bij PayPro vindt je voornamelijk digitale producten. En digitale producten hebben een hoge commissie. Soms tot 90% (Geld Gorilla Geheimen) Zie dat maar eens te behalen Awin of Daisycon!

Daar komt nog eens bij dat de e-books en online videotrainingen vaak geoptimaliseerd zijn voor 1 bepaalde doelgroep. daardoor kun je spreken van een hoge conversie.

Wat ik altijd doe in mijn blogs en trainingen is adviseren, als je net begint met affiliate marketing, om te beginnen met PayPro. Je kunt gratis een account aanmaken als affiliate.

Een vrouw is aan het bloggenWat kan ik verdienen als ik een product promoot

Waarom ik PayPro adviseer is zoals ik al zei, dat de commissies en de conversies hoog zijn. En dat zijn dan ook dingen waar je naar moet kijken bij het uitkiezen van een product wat je wilt gaan promoten.

Hoeveel kan je ermee verdienen? Stel:  je promoot een product waarbij je 27 euro commissie krijgt: (bij 2% conversie)

Stuur je 1000 gerichte bezoekers, dan verdien je dus 20 x 27,- euro = 540,- euro.

Stuur je 2000 gerichte bezoekers, dan verdien je dus 40 x 27,- euro = 1080,- euro.

Je stuurt de bezoekers door doordat ze op je eigen unieke affiliate link klikken. Deze krijg je van het affiliate programma, bij het product wat je promoot.

Natuurlijk moet je het ook nog leuk vinden en vooral bij je eerste product: je moet er ook wat feeling bij hebben. Je weet dan immers waar je over praat, en omdat je het leuk vindt besteed je er makkelijker wat meer tijd aan.

Belangrijk is dus: Iets waar je verstand van hebt, je leuk vindt, iets met een hoge conversie en op 1: een hoge commissie. Als je deze hebt, dan heb je automatisch ook een hoge conversie.

Nog een tip: In PayPro heb je bij “campagnes” de PayPro score. Zoek een product uit met een PayPro score van tussen de 100-150. Dan heb je niet te veel concurrentie!

De 4 veel gekozen niches

Als je het hebt over de 4 veel gekozen niches, dan kom ik op:

 • Gezondheid (sporten, afvallen, voeding, zwangerschap etc)
 • Financieel (beleggingen, forex en crypto)
 • Adult (gokken & dating)
 • Doe-het-zelf (bouwtekeningen, muziekinstrumenten bespelen)

In bovenstaande niches is veel vraag en zijn de conversies hoog.

Geluk bestaat voor veel mensen uit financiën, gezondheid en relaties. Als een van dezen volledig ontbreekt, dan voelen mensen zich snel ongelukkig en onzeker.

en juist aan deze groep mensen kun je verkopen. Mensen hebben een probleem, jij helpt de mensen door hun probleem op te lossen en aan het eind van jouw verhaal / blog / oplossing verwijs je, heel subtiel, door naar een nog betere oplossing: het product wat jij promoot!

Daarnaast kun je mensen nog een droom verkopen (bijvoorbeeld slapend rijk worden) Dus financieel voor elkaar hebben, maar ook relaties, een goede gezondheid.

Product uitkiezen om te promoten

Je hebt inmiddels in PayPro een account aangenaakt als affiliate. en dan kun je in “Campagnes” een product uitzoeken om te gaan promoten Zoals gezegd let dan op het volgende:

 • Je moet “verstand”van het product hebben
 • je moet er “feeling”bij hebben
 • Een hoge commissie en conversie
 • Een PayPro-score van tussen de 100-150

Het mooiste is alle 4 maar heel belangrijk is ook de onderste. Want dan weet je dat het product “loopt”

Promoten met een eigen website

wat ik altijd adviseer is dat je een product promoot met je eigen website. Ik doe dat zelf ook. Ik heb zelfs meerdere websites. Stel dat je met 1 website in 1 maand 1000 bezoekers doorstuurt, zoals ik hierboven aanhaalde bij wat je zou kunnen  verdienen, dan zou je in 1 maand met 1 website 540 euro verdienen. Lekker toch? Stel dat je 5  van zulke websites hebt……

Maar goed, maar nu eerst de opzet van je eerste website:

 • Je zoekt een product uit in PayPro
 • Je bouwt er een website omheen
 • Je plaatst je eigen unieke affiliate link op je website
 • Je plaatst content op die website
 • Je krijgt gratis bezoekers vanuit Google
 • Daarvan stuur je bezoekers door
 • en deel ervan koopt het product en jij verdient geld!

En dan heb je 1 product gepromoot met succes, zoals dat heet. En na 1 volgen er meer. en dan ga je opschalen.

En  nu zelf aan de slag

Volg je me nog een beetje? Of ben je soms de draad een beetje kwijt? Ik kan me voorstellen dat je het een beetje vel vindt.  Maar toch staat je de zin “veel geld verdienen”wel aan. en terecht! Bedragen van €250,– per dag zijn goed mogelijk.  Is dat veel? reken maar uit: 250X7X13/3=7580,– per maand!

Dat verdiende ik nooit met mijn baantje als beveiliger!

Nu snap ik als je zegt “ik wil dat ook wel en graag, maar ik heb daarbij wel wat hulp nodig”

Dat snap ik, en ik heb dan wat voor je.

Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, waarbij alles aan bod komt. Je kunt zelfs elke muisklik volgen.en je kunt gelijk alles nadoen.

Je hebt geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Je kunt zelfs direct beginnen!

Het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, lat dan een bericht achter in de reacties hieronder

Ik wens je veel succes!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.