Affiliate Marketing Revolutie, Betrouwbaar Online Geld Verdienen?

affiliate marketing revolutie

Je bent in je zoektocht gestuit op de Affiliate Marketing Revolutie, en dat heeft jouw nieuwsgierigheid gewekt. Wat is het, wat kost het en is het zijn geld waard?

Je zit er aan te denken om te starten met deze training, maar je wilt je eerst inlezen of je er wel goed aan doet. Je wilt nog even reviews en ervaringen lezen voor je de AMR gaat kopen.

In dit geval: lees vooral verder!

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van een product van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, (je hebt met succes een product gepromoot) krijg je commissie.

Je kunt trouwens ook een eigen product hebben met affiliate marketing.

Je hebt dan 1 product “ met succes” gepromoot. De commissie bestaat veelal uit een vast bedrag per verkoop.

Je kunt affiliate marketing toepassen via social media, maar ik raad je aan om het te doen met een eigen website, en email marketing.

Als er een bezoeker op jouw eigen unieke affiliate link heeft geklikt, wordt deze automatisch doorverwezen naar de sales pagina van de product eigenaar. Als deze persoon dan vervolgens het product koopt, krijg jij je commissie uitbetaald.

Is het zo simpel dan? Het is simpel als jij al traffic hebt naar je website. Als er al bezoekers op je website komen. En als jij die warm weet te maken zodat ze gaan klikken op jouw link en het product kopen, dan gaat het snel! Maar voordat je zover bent, moet je een aantal stappen doorlopen. En dat leer je in de AMR!

De commissies die je krijgt variëren van 5 euro tot wel honderden euro’s per verkoop. Sommige product eigenaren geven wel 90% van de aankoop prijs als commissie! Dat klinkt echt wel interessant he?

De oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie

Jacko op de aftermovie ISG seminar 2018 (er komt een nieuwe in 2021!!

Jacko Meijaard is de bedenker en oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie. Al ruim 10 jaar houdt hij zich hiermee bezig.

Toen Jacko op 19-jarige leeftijd met affiliate marketing startte, had hij als doel om ooit 7.500 euro per maand te verdienen. Nu, zo’n tien jaar later, heeft hij dit doel meer dan behaald en praat hij zelfs over het tienvoudige.

Aan zo’n persoon als Jacko heb je dan ook de juiste als het gaat om een cursus als de AMR Je leert van iemand die precies weet hoe het moet!

Wat kan je met de AMR?

Je gaat stap voor stap leren hoe je een winstgevende website opzet, en daarmee geld kan verdienen.

Dus vanaf je domeinnaam registreren en koppelen aan je hosting, website inrichten, SEO en zoekwoordenonderzoek, je teksten (laten) schrijven, Email marketing en nog veel meer!

Inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutie

Laten we eens kijken naar de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie!

De eerste videoreeks is gebaseerd op het gebruik van de in eigen huis uitgebrachte Marketheme.

Welkom bij de AMR 4.0!

Je wordt hartelijk welkom geheten. Je hebt een goede stap gedaan, namelijk de AMR aangeschaft. Je wordt door de cursus heen geleidt, maar alvorens dit te doen kun je  je alvast aanmelden bij 3 websites, te weten Enormail,  voor het opbouwen van een mailinglist, PayPro en ook Neostrada

Inspiratie en motivatie

Hier vindt je 10 video’s die jou er bij gaan helpen succes te hebben met affiliate marketing!

Bijvoorbeeld: Denk niet in kosten, stel regels aan jezelf, het is mogelijk, nieuwe gewoontes aanleren ect.

Module 1: starten met affiliate marketing

Hier vindt je een uitlegvideo over “wat is affiliate marketing”, over Daisycon (affiliate marketing netwerk, daar waar je de producten vindt om te promoten) en hoe je je daar aanmeldt.

Welk product ga je promoten? Een uitleg over Marketheme (aanrader)

Verder wordt je begeleid in het kiezen en registreren van je domeinnaam en hoe je deze toevoegt aan je nieuwe Marketheme website.

Module 2: Website inrichten

In deze module wordt je in zes video’s uitgelegd hoe je je website inricht, en wat je wel en wat je niet moet doen. Incl. logo aanpassen, menu knoppen aanmaken, homepage bewerken en een video over de footer

Module 3: Hoog scoren in Google

Een module met in totaal 9 video’s, o.m. over SEO.

Hoe je zoekwoorden achterhaalt, Hoe je een bericht aanmaakt en hoe je je eerste blogbericht schrijft, hoe je een verdienmodel toepast.

Dan nog een video over hoe je je artikel vormgeeft, een uitgelichte afbeelding toevoegt, Hoe je de berichttitel aanpast en een video over de SEO titel.

Module 4: Website live zetten

Dit zijn 3 video’s over de uitgelichte afbeelding en hoe je aan rechtenvrije afbeeldingen komt.

Maat een  CTA button onderin en CTA box bovenin onder de uitgelichte afbeelding.

Module 5: Meten is weten

Module met een video hoe je Google Analytics instelt en Enormail aanmelden (+ kortingscode)

Module 6: Puntjes op de i

Maak je eerste pop-up zodat je leads kunt verzamelen. Je gaat Categorieën toevoegen, Landingspagina aanmaken, breadcrumbs activeren.

Schrijf je eerste mail voor je autoresponder.

 CTA menu toevoegen en domeinnaam aan Marketheme koppelen en zet je website daadwerkelijk live.

Module 7: Afronding

Afronding. Nieuwe berichten toevoegen en een aanbieding van Internet Succes Gids!

Maak je Google analytics account en voeg de code toe via customizer van het Marketheme

Teksten uitbesteden

Het is handig, zeker als je meerdere websites hebt, om het tekstschrijven uit te besteden.

Het maakt het leven van een affiliate marketeer een stuk makkelijker!

Jacko heeft hier een aanbieding van Martijn van GVLF en hij kijkt op Sitedeals.

Het Forum

affiliate marketing revolutie

Als je de AMR aanschaft, krijg je het Forum er bij. Dit is een plek waar inmiddels ruim 7000 mede marketeers actief zijn en jij je vragen kunt stellen als je die hebt.

Het is absoluut iets unieks in de Benelux! De leden van het Forum zijn eigenlijk concurrenten van elkaar maar toch help je elkaar verder. En zeker de beginnelingen.

Affiliate Marketing Revolutie review en ervaringen

Als je niet met Marketheme wilt werken, dan heb je nog de grijze video’s (website zonder Marketheme.) Kijk dan eerst de video’s met Marketheme en daarna die zonder.

Ik ben zeer tevreden over de Affiliate Marketing Revolutie. Jacko legt alles goed uit, heeft een prettige stem om naar te luisteren, en als je vragen hebt, kun je op het Forum terecht. Je krijgt altijd antwoord.

En als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, krijg je gewoon je geld terug middels de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je hebt dus niets te verliezen en alles te winnen!

Prijs en conclusie

47 euro voor zo’n complete cursus is echt geen geld, en als je het goed doet heb je die binnen een paar maanden al weer uit!

Ik ben heel tevreden over de AMR. en ik kan het je dan ook aanraden.

Jacko heeft een succesvol bedrijf neergezet, en hij wil jou ook succesvol maken.

Hij zegt ook eerlijk dat als je vandaag begint, je niet morgen meteen al bakken met geld binnenhaalt. Dit moet je langzaam opbouwen. en als je dat doet dan zul je een stabiel, passief inkomen opbouwen dat elke maand weer terugkomt!

Ik kan mij voorstellen dat je na het lezen van dit blog zoiets hebt van “ik wil dit ook proberen” welnu, dat kan! je hebt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Maar ik weet zeker dat als jij de AMR gaat proberen, dat je niet van de garantie gebruik gaat maken!

affiliate marketing revolutie kopen

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.