Affiliate Marketing Revolutie, Betrouwbaar Online Geld Verdienen?

Affiliate Marketing Revolutie, kan je daarmee betrouwbaar online geld verdienen? Ik leg je uit dat het kan en ook waarom deze betrouwbaar is!

Hacker / oplichterHet is erg lastig om te zeggen welke online trainingen wat betreft online geld verdienen goed zijn. Er zijn er genoeg die niet betrouwbaar zijn.

Het zijn vaak jonge mensen die een graantje willen meepikken in deze niche en zichzelf hebben “bestempeld” met het predicaat “expert”, nadat zijzelf ook een online training hebben gevolgd.

Zij hebben zichzelf nog niet bewezen in de praktijk, en dan is de vraag: moet je met hen in zee gaan? Ik zou het niet doen.

Maar je moet natuurlijk zelf weten wat je met je leven doet. Maar als jij gezocht hebt op “is affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar?” of iets in die geest, lees dan verder en ontdek!

Affiliate marketing revolutie

nu beginnen knop

Wat ik wel voor je wil doen is je wijzen op een eveneens jonge internet ondernemer die zich wel bewezen heeft: Jacko Meijaard.

Ook hij is een jonge internet  ondernemer, alleen heeft hij zich zeker wel bewezen! Hij timmert al ruim 6 jaar aan de weg. En hij heeft de Affiliate Marketing Revolutie opgericht.

Wat is dan de Affiliate Marketing Revolutie precies? Ik wil je dat in dit artikel uitleggen. Maar eerst wat over mijzelf.

Mijn verhaal

Als je “mijn verhaal” hebt gelezen, dan weet je dat ik ook een zoektocht heb meegemaakt op het internet. Ik ben “om de tuin”geleid door verschillende “guru’s”. ze beloofden mij gouden bergen, zoals “verdien €3000,– vanuit huis”

Dat kunnen ze nooit waarmaken. want jij moet zelf het werk doen. Hoe harder jij werkt, hoe meer jij verdient! en dat is altijd zo met online geld verdienen.

Ik kwam daar zelf ook achter, en ben uiteindelijk bij de AMR (= Affiliate Marketing Revolutie) van Jacko Meijaard terecht gekomen.  Dat was mijn redding!

Betrouwbaar online geld verdienen?

Waar kan je dan zien dat  de AMR geen oplichting is?

Ten eerste: Jacko komt onder zijn eigen naam uit. De meeste “guru’s” gebruiken een pseudoniem, en willen niet onder hun eigen naam bekend worden.

Ten tweede: Als je de AMR aanschaft, krijg je er een forum bij: het Internet Succes Gids.nl forum, waar je al je vragen kwijt kunt, en wordt geholpen door Jacko, mijzelf en nog veel meer andere forumleden. Dit forum is echt uniek in de Benelux!

Forum ledenTen derde: Het bovengenoemde Forum heeft bijna 5000 leden.  Wat zegt dit getal?

Het overgrote deel van deze leden hebben de AMR aangeschaft en zijn er mee aan de slag gegaan.

succes lounge screen shot

Ten vierde: Er zijn ook leden die hebben succes! Die verdienen daadwerkelijk geld dankzij de AMR. en de forumleden kunnen dat delen op het forum in het board “succes lounge” (zie afbeelding hierboven) Hiermee is aangetoond dat de Affiliate Marketing Revolutie geen oplichting is, en dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen op het internet Dankzij de AMR!

affiliate marketing revolutieWat zit er in de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is de online video cursus die Jacko heeft gemaakt.

Toen Jacko begon met affiliate marketing was hij blij met de eerste euro die hij verdiende, zoals iedereen die met affiliate marketing begint.

Toen hij verder kwam verdiende hij meer geld. maar hij had geen voldoening. en hij bedacht dat het beter kon.

Hij heeft er, zoals hij zelf zegt, er een missie van gemaakt om een blauwdruk te maken van wat hij overal ter wereld kon toepassen.

en dat is de Affiliate Marketing Revolutie geworden. alles wordt er in behandeld. Ook als je geen “verstand”van internet en computers hebt dan kun je succesvol worden Met Affiliate marketing.

Je kunt werkelijk elke muisklik volgen, en je hoeft alleen alles maar na te doen, en wat heel belangrijk is: volhouden! Het wordt je voorgedaan, maar je doet het zelf, en je kan het dan ook!

De AMR bestaat uit een soort inleiding, een inspiratie module, en dan heb je de cursus in 2 versies.

overzicht AMR

Het blauwe gedeelte heft 7 modules en is gemaakt om te werken met het in eigen beheer uitgebrachte Marketheme (aanrader),  en dan heb je nog het grijze gedeelte voor als je werkt met een “gewoon”thema.

Deze heeft 6 modules. en dan is er nog een module over teksten uitbesteden.

Al met al is de AMR een zeer complete online video training. Jacko spreekt heel duidelijk de video’s in, en alles is heel goed te volgen.

Je kunt inderdaad zelfs elke muisklik volgen, en wat het opzetten van je website betreft hoef je alles alleen maar na te doen.  Dit is echt geweldig!

Je ziet dus: Met de AMR kun je betrouwbaar online geld verdienen.

Marketheme

En dan nog het Marketheme waar ik het net over had.

Veel mensen die bezig zijn met Affiliate Marketing hebben moeite met het installeren van plug-ins, de veiligheidsinstellingen, en het zoeken van het juiste thema, Leadpages enz. Dit heeft Jacko ook gezien.

Hij heeft toen aan Leon Gotje gevraagd om hier een oplossing voor te bedenken Dit is het Marketheme geworden.

Je kan het alleen nog aanschaffen binnen het Forum van de Internet Succes Gids. Het is een volledige oplossing, Alles is al vooraf geïnstalleerd. de plugins, maar ook Pop-ups, CTA boxes en landingpagina’s.

Je hoeft je dus alleen nog maar bezig te houden met waar het om draait: de content. Goede unieke content. en het liefst iets meet dan 1000 woorden per blog.

Conclusie

Ik ben heel tevreden over de AMR. en ik kan het je dan ook aanraden.

Jacko heeft een succesvol bedrijf neergezet, en hij wil jou ook succesvol maken.

Hij zegt ook eerlijk dat als je vandaag begint, je niet morgen meteen al bakken met geld binnenhaalt. Dit moet je langzaam opbouwen. en als je dat doet dan zul je een stabiel, passief inkomen opbouwen dat elke maand weer terugkomt!

Ik kan mij voorstellen dat je na het lezen van dit blog zoiets hebt van “ik wil dit ook proberen” welnu, dat kan! je hebt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Maar ik weet zeker dat als jij de AMR gaat proberen, dat je niet van de garantie gebruik gaat maken!

Wacht echter niet te lang, want Jacko gaat binnenkort zijn prijs omhoog gooien. Voor meer informatie hierover, klik je op onderstaande banner!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

nu beginnen knop

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.