Affiliate Marketing Fouten

Affiliate Marketing FoutenJe bent net nieuw in de affiliate marketing en dolenthousiast. Net begonnen, content knallen want dat is belangrijk, totdat je erachter komt dat je echt enorme fouten zit te maken….

een troost kan ik je geven: je bent niet de enige. Zelfs de experts maken fouten. Jij dus ook, zeker als je net begint! Maak je dus niet ongerust!

Zo begon het is ieder geval bij mij. Ik was (en ben nog steeds) eigenwijs en dacht het wel te weten. Daarbij ben ik ook nog op het verkeerde been gezet.Neem daar een combi van en je weet hoe ik ben begonnen. Ik verdiende daardoor dus geen geld…..

Bij jou hoeft het niet zo te gaan. Jij hebt het voordeel dat er verschillenden zijn die “de weg al hebben bewandeld” en jou kunnen uitleggen hoe je het moet doen. Je hoeft dus niet opnieuw het wiel uit te vinden, nee je krijgt op de genoemde mensen een “voorsprong”!

content knallen want dat is belangrijk

Maak daar dan ook gebruik van en maak deze fouten niet.  Hieronder zal ik je vertellen wat je zeker niet moet doen.

DIT IS WAT JE ZEKER NIET MOET DOEN

  • Ga niet voor een product met een lage score. Deze producten converteren niet

Een product met een lage PayPro score converteren inderdaad niet.  Deze hebben zich eens bewezen of moeten nog zichzelf gaan bewijzen. In ieder geval: nu is er geen score!

Neem een product met een PayPro score van tussen de 100 en 150, dan zit je goed. En o ja, het is handig als je wat feeling met het product hebt. dat schrijft wat makkelijker.

  • Vergis je niet in de doelgroep. Doe onderzoek naar wie de doelgroep van het product is. Hoe kun je de doelgroep bereiken en met welke ‘pijn’ zit je doelgroep?

Hiervoor gebruik je tools zoals google Adword keyword Planner of KWFinder. Ook kun je terecht op Semrush.com  

  • Begin niet met meerdere producten tegelijk, maar met èèn product. Hou daar de focus op, en wanneer je daar succes mee hebt kan je er eentje bij pakken.

Wanneer je net begint met affiliate marketing dan kun je het beste met èèn website beginnen. zo houd je het overzicht.  En als je fouten maakt, dan maak je ze op èèn site en niet op meerderen,

en als je jezelf hebt verbeterd, en je maakt je “beginnersfouten”niet meer, dan ga je uitbreiden.

  • Vergeet niet om alles te testen en de statistieken bij te houden. Meten is weten.

Je gaat de boel “splittesten” en de beste, daar ga je mee verder. Zo weet je dus altijd welke blogs het beste converteren.

stel de ene campagne converteert 3.42 % en de andere 5.89% dan ga je met de laatste verder. Hier laat je ook weer en splittest op los zodat je daar ook weer meer geld mee verdiend. je gaat zo steeds naar een hogere conversie.

Je kunt die bijvoorbeeld doen met Facebook campagnes. Hierbij kijk je op deze manier welke advertentie beter converteert.

Als je uiteindelijk meer geld verdiend dan je uitgeeft, dan ga je meer splittesten en meer geld uitgeven om meer te gaan verdienen!

Een laptop om op te werken

* Geen mailinglist opbouwen

De beste tip die ik je kan geven is: Bouw een mailinglist op! dit is van “levensbelang” Je zal zien dat je op termijn, als je een lijst hebt opgebouwd, dat je de meeste inkomsten haalt uit je lijst.

Voor elke doelgroep kan je er wel eentje maken! wanneer je eenmaal een grote mailinglijst hebt is het echt enorm simpel om geld te verdienen!

Een mailinglist is voor affiliate marketing van levensbelang!

Het enige wat je hoeft te doen is naar je mailinglijst te mailen (ja dat is simpel!) en je kan geld verdienen!

Bouw aan je lijst, bouw een relatie met je “contacten” en promoot relevante producten!

  • Wees niet te lui om een landingpagina te maken. Een landingpagina kan je conversies aanzienlijk vergroten. Meet ook hier je statistieken van.
  • Geef nooit op. Veel mensen stoppen al als ze na de eerste week geen succes hebben. Kom niet in die groep mensen terecht, en ga altijd door. Op den duur ga je succes halen.

Het enige wat je hoeft te doen is naar je mailinglijst te mailen (ja dat is simpel!) en je kan geld verdienen!

*Geen geduld hebben

Dit is de stomste fout die veel beginnende affiliates maken. Geen geduld hebben.

Men begint dan, en als ze na een paar dagen geen succes hebben, dan stoppen ze ermee.

Geld verdienen met internet is echt makkelijk, maar je hebt er wel geduld voor nodig.

Vaak worden beginnende affiliates gek gemaakt met succesverhalen van andere mensen en denken dat ze binnen enkele dagen honderden euro’s kunnen binnenhalen.

Zo is het echt niet en zal het ook nooit worden.

Geef nooit op! leer van je fouten, neem de tips van anderen aan ( Ik ken een vriend van mij, die heeft een complete videotraining voor je klaarstaan, Interesse?) en als je dat doet, dan ga je, ongetwijfeld, op termijn geld verdienen met het Internet! Hierna kun je opschalen om meer geld te gaan verdienen.

Maar NOOIT te snel opgeven!

affiliate marketing revolutieAffiliate Marketing Revolutie

Je weet nu alles over affiliate marketing en hoe je je eerste affiliate website op kan zetten. Je  kan dus nu aan de slag. Maar, ik kan me voorstellen dat je nog meer informatie wilt.

Ik raad je dan aan om naar de website van de Affiliate Marketing Revolutie te gaan van Jacko Meijaard. Hier vindt je een complete videotraining waar je alles nog eens rustig kunt bekijken!

Ik wens je veel succes!

P.S. Als je nog vragen hebt, of iets is niet duidelijk, laat dan een berichtje achter in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.