Affiliate Marketing Fouten Die Jij Niet Moet Maken!

Affiliate Marketing Fouten doe jij niet moet maken! vermijd deze fouten en verdien wel geld met affiliate marketing op het internet!

Affiliate Marketing FoutenJe bent net begonnen met affiliate marketing. Dan is de kans groot dat je fouten hebt gemaakt.

Zo begon het is ieder geval bij mij. Ik was (en ben nog steeds) eigenwijs en dacht het wel te weten. Daarbij ben ik ook nog op het verkeerde been gezet.Neem daar een combi van en je weet hoe ik ben begonnen. Ik verdiende daardoor dus geen geld…..

Maak deze fouten niet

Jij wilt wel geld verdienen. en niet DE fouten maken. Maar waar moet je dan op letten? WELKE FOUTEN moet je dan niet maken?

Als je verstandig bent, (en dat wil je toch zijn??) dan:

  1. Geef je niet op
  2. Maak je onderstaande fouten NIET
  3. ga je geld verdienen

Het klinkt allemaal gemakkelijk, maar als je aan het begin van je affiliate carrière staat, dan lijkt het allemaal zo moeilijk.

Maar geloof me, als je onderstaande tips opvolgt, niet eigenwijs bent, en eenmaal doorhebt hoe het werkt, dan wordt het allemaal een stuk makkelijker. En dan nog zul je af en toe vallen, zullen er dingen fout gaan.

Maar dan sta je gewoon weer op en ga je weer  verder. Van je fouten leer je. Je weet dan hoe je het de volgende keer niet moet doen.

Ik heb in het begin gedacht dat ik het wel wist en alles zelf uit kon vinden. Alles staat wel ergens op Internet toch? maar geloof me, met zo’n instelling kom je er echt niet.

Een paar jaar terug nog waren de “eisen”om “hoog in Google”te staan veel minder hoog dan nu. Om dat te bereiken heb je de hulp van de juiste mensen nodig. Wat dat laatste betreft, ben je op deze site aan het juiste adres!

Fout 1: Het verkeerde product promoten

Dit is een van de meest gemaakte fouten: dat men het verkeerde product promoot.

Er zijn echt mega veel producten om te promoten en daar zitten altijd wel producten bij die niet converteren. dat kan allerlei oorzaken hebben. zoals een landingspagina die niet laadt of gewoon veel te traag. of dat de boel gewoon niet converteert.

Wanneer je een product wilt promoten doe dan eerst een onderzoek. zo kun je dat te weten komen of het product wel converteert, zijn er al mensen, andere affiliates, die er al successen mee hebben geboekt?

Zelf kies ik voor producten die hoog in de PayPro score staan. Dan heb je weliswaar veel concurrentie, maar weet je wel dat je een goed converterend product promoot.

Fout 2: Verkeerde doelgroep benaderen

Wanneer je een product promoot, dan moet je, uiteraard, de juiste doelgroep benaderen.

Zo moet je geen kleren verkopen aan mensen die trek (in eten) hebben. en andersom. Geen hamburgers verkopen op mensen die op kleren uit zijn.

Hier gaan veel beginnende affiliates de mist in.

Bepaal wie jouw doelgroep is en hoe je die gaat benaderen.

Je kan wel veel bezoekers nar je site halen, maar als daar veel mensen die totaal geen interesse hebben, dan laat je veel geld liggen.

Vraag je dus van te voren af: wie zou het product kunnen kopen? en hoe ga ik ze benaderen?

Neem contact op met de affiliate manager van het product wat je gaat promoten en vraag naar de doelgroep en verdere statistieken.

Fout 3: Geen mailinglist opbouwen

De beste tip die ik je kan geven is: Bouw een mailinglist op! dit is van “levensbelang” Je zal zien dat je op termijn, als je een lijst hebt opgebouwd, dat je de meeste inkomsten haalt uit je lijst.

Voor elke doelgroep kan je er wel eentje maken! wanneer je eenmaal een grote mailinglijst hebt is het echt enorm simpel om geld te verdienen!

Een mailinglist is voor affiliate marketing van levensbelang!

Het enige wat je hoeft te doen is naar je mailinglijst te mailen (ja dat is simpel!) en je kan geld verdienen!

Bouw aan je lijst, bouw een relatie met je “contacten” en promoot relevante producten!

Fout 4: Geen geduld hebben

Dit is de stomste fout die veel beginnende affiliates maken. Geen geduld hebben.

Men begint dan, en als ze na een paar dagen geen succes hebben, dan stoppen ze ermee.

Geld verdienen met internet is echt makkelijk, maar je hebt er wel geduld voor nodig.

Vaak worden beginnende affiliates gek gemaakt met succesverhalen van andere mensen en denken dat ze binnen enkele dagen honderden euro’s kunnen binnenhalen.

Zo is het echt niet en zal het ook nooit worden.

Geef nooit op! leer van je fouten, neem de tips van anderen aan ( Ik ken een vriend van mij, die heeft een complete videotraining voor je klaarstaan, Interesse?) en als je dat doet, dan ga je, ongetwijfeld, op termijn geld verdienen met het Internet! Hierna kun je opschalen om meer geld te gaan verdienen.

Maar NOOIT te snel opgeven!

Fout 5: Niet splittesten

Als je campagnes gaat split testen, dan weet je wat wel en wat niet werkt

stel de ene campagne converteert 3.42 % en de andere 5.89% dan ga je met de laatste verder. Hier laat je ook weer en splittest op los zodat je daar ook weer meer geld mee verdiend. je gaat zo steeds naar een hogere conversie.

Je kunt die bijvoorbeeld doen met Facebook campagnes. Hierbij kijk je op deze manier welke advertentie beter converteert.

Als je uiteindelijk meer geld verdiend dan je uitgeeft, dan ga je meer splittesten en meer geld uitgeven om meer te gaan verdienen!

Leer van je fouten met Affiliate Marketing

Je hebt nu vijf affiliate marketing fouten gelezen. en je weet nu dat je deze niet moet maken!

Het is natuurlijk wel zo, dat als je begint met affiliate marketing, dat je fouten maakt. dat is niet erg, dat is zelfs normaal.

Het liefst maak ik een fout vrij snel, en ga ik zodoende snel “op mij  bek” en weet ik graag hoe ik de volgende keer dat ik die fout niet moet maken!

Aan de slag

Nu je weet hoe het wel moet, na het lezen van de vijf affiliate marketing fouten, is het van essentieel belang om aan de slag te gaan.

Om je daarbij te helpen heeft goede vriend Jacko Meijaard de affiliate marketing Revolutie opgericht, met bijbehorend forum, waar je overigens gratis lid van kunt worden.

Dat forum heeft inmiddels bijna 3000 leden, welke ook voor jou klaarstaan om je te helpen als je dingen niet snapt.

Ik zei het al in het begin van dit blog dat je hier op het juiste adres bent. Hier wordt je niet na het aanschaffen van een cursus in het diepe gegooid. Nee Jacko reageert vrij snel op je mails, en je kunt straks je vragen stellen op het forum!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.