Met affiliate marketing beginnen? Dit had ik willen weten!

affiliate marketing beginnen

Serieus. Als ik toen had geweten wat ik nu weet was ik anders gestart.

Ik had toen in het begin zelf alles willen uitzoeken, en met alle informatie die ik gratis kon vinden een website opzetten met en extensie die niet rankt (.pro)en dan blogs maken over afvallen met 0% kennis daarvan.

Ik had blogs gemaakt waarvan ik nu denk: hoe had ik dat kunnen doen? Ik zat soms flink te zweten op een tekstje van een paar honderd woorden, maar ik had geen flauw benul dat het verkeerd was.

Mijn eerste tekst heb ik nog. Ik heb niet het idee dat dit ooit gaat ranken, maar omdat het mijn eerste is laat ik hem maar staan.

Met affiliate marketing beginnen. Hoe moet dat dan wel?

Ik was in het begin met meerdere sites tegelijk bezig en bakte van al die sites eigenlijk niks.

Wat je dus moet doen in het begin: focus je op 1 site en maak daar een succes van. heb ik ook gedaan en dat werkt veel beter! geloof me!Ga pas opschalen als je eerste site winstgevend is!

Weet waar je over praat!

Ik / wij werken met affiliate marketing en zijn “verenigd” in het internet marketing forum. we kunnen vragen stellen op het forum en zo helpen wij elkaar!

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. Als het tot een succes (verkoop) leidt, krijg je commissie. Voor meer informatie: klik op affiliate marketing.

Als jij je eerste site opzet, doe het dan over een onderwerp waar jij veel vanaf weet. Waar je veel verstand van hebt.

Want alleen dan kan je er zelf goede blogs over schrijven! Het is namelijk de bedoeling dat je hoog scoort in Google

Dat houdt in dat je op de 1e pagina in Google eindigt en het liefst op plek 1! Op de afbeelding zie je dat mijn blog over lotteryclix rechtstreeks onder de blogs van Euroclix staat op nr 6 op de 1e pagina in Google.

Hoe bereik je dat? Door goede blogs te schrijven met content van goede kwaliteit. Datgene wat je bezoekers willen lezen, waarmee ze geholpen zijn.

Zoek een product uit

Als je dan een onderwerp hebt om over te schrijven, dan wordt het tijd om een product uit te gaan zoeken  in een affiliate netwerk bijvoorbeeld Daisycon of PayPro.

Voordat je ze kan zien moet je je vaak eerst inschrijven. Bij Daisycon is dat gratis. Bij PayPro moet je een compliance fee betalen (60.15)die je weer terug kan verdienen door commissies te scoren.

Maar als je eenmaal “binnen bent “dan kan je de campagnes zien en kan je je aanmelden voor een product (Daisycon) of gelijk je affiliate link pakken (PayPro)

En dan begint het pas!

Bouw je website

Ja want dan ga je je website bouwen! Je hebt dan een domeinnaam nodig, en een hosting.

Je domeinnaam moet gaan over het onderwerp van je product. Deze moet kort zijn, makkelijk te onthouden, en het liefst autoriteit uitstralen. Je kunt voor Nederland het beste een .nl of een .com extentie hebben.

Voor domeinnaam en hosting raad ik je Neostrada aan. Dit kost totaal maar enkele tientjes per jaar. Maar wat hosting betreft: je kunt ook een all-in -one oplossing nemen.

Vul je website met content

affiliate marketing beginnen

Dat deed ik in het begin dus verkeerd! Ik schreef geen goede teksten, ik was niet consistent genoeg. Ik zette niet elke week een blog(je) online. En dan ga je het niet redden!

Schrijf goede content (kopieer nooit van een andere website), Voeg afbeeldingen, infographics en video’s toe (zodat je content rijker wordt),

plaats minimaal elke week een blog en houdt dit vol, en geef vooral niet op!

Dit is echt heel belangrijk! Want heel veel beginnende marketeers die na een paar weken nog geen resultaten zien houden er mee op onder het mom van “dit werkt niet”

En dat is precies waar ik op doel: De eerste weken verdien je nog niks. Je post wel elke week je blogs (of vaker) maar je hebt nog geen (of weinig) bezoekers.

En dat is altijd zo. Pas na een paar weken komt je bezoekersstroom op gang (als je alles goed doet). en als je in dit stadium doorzet, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je na enkele maanden je eerste commissie kan verwachten!

Gratis bezoekers uit Google

Als je dus alles goed doet, krijg je gratis bezoekers uit Google. En als deze bezoekersstroom eenmaal op gang komt, dan houdt deze nooit meer op.

Zorg dus dat je goede content op je website hebt, zodat je bezoekers krijgt op je website. Bezoekers die jouw content willen lezen, die daarna op zoek zijn, dat zoeken in Google.

En las men zoekt in Google naar wat jij te vertellen hebt, en jouw website staat hoog in Google, dan komt men via Google op jouw website uit, als het goed is.

Een deel van jouw bezoekers koopt het product wat jij promoot en je verdient geld.

Je krijgt eerst een gestage stroom bezoekers op je website. en die stroom wordt steeds groter. Op een gegeven moment gaan je bezoekers op jouw eigen unieke affiliate link klikken.

Ook dat gaat groeien.. Naarmate je bezoekersstroom groter wordt, ga je op een gegeven moment krijgen dat een bezoeker die op jouw link geklikt heeft het product koopt. En dan verdien jij geld!

Niet alles zelf willen uitvinden!

Als ik in het begin wist wat ik nu weet….

Tja ik weet nu meer. En jij hoeft niet alles uit te vinden.

Er is zelfs iemand die jou helpen wil

affiliate marketing beginnen

Ik heb het over een complete en vernieuwde videotraining, de AMR. Als je deze volgt heb jij straks een website waarmee jij geld gaat verdienen.

Zodra jij je inschrijft ge je binnen 5 minuten aan de slag.

Je kunt namelijk letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

affiliate marketing beginnen

Wil je liever eerst mijn e-book downloaden

waarin staat hoe je online geld kunt verdienen als affiliate? Klik hieronder:

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.