aandacht trekken op het internet

Overtuigen en beïnvloeden

3 Stappen om aandacht te trekken op het Internet (om iemand Snel Over te Halen)

Jij hebt een WordPress website. En die heb je niet voor niks. Want jij wilt geld verdienen op het internet. Je moet dus mensen, jouw bezoekers overtuigen.

Je moet ze overtuigen om tot een bepaalde actie over te gaan, Bijvoorbeeld om op een bepaalde call-to action knop te klikken.

In dit artikel zal ik uitleggen hoe je dat doet.

Stap één: Trek de aandacht

Zoals gezegd: mensen moeten overgaan tot actie.  Maar voordat men kan overgaan tot actie moet men wel op je website belanden en je tekst daarop gaan lezen.

Om mensen (bezoekers) op je website te krijgen moet je hoog in Google staan en om ze te laten lezen moet je de aandacht vasthouden.

Mensen beslissen binnen een paar seconden of ze op je website blijven of niet. In je eerste zinnen moet je dus de aandacht van je bezoekers trekken.

Bedenk dus wat je bezoekers willen lezen. Wat is hun probleem? Waarmee kan je ze helpen?

Laat eventueel bewijzen of testresultaten zien als bewijs!

Stap twee: Weerleg de bezwaren

Ik zit in de markt van WordPress websites maken (opzetten) en in deze business is men vaak bang dat men veel technische kennis nodig hebt, of ervaring om een website op te zetten.  je begrijpt het al: dat heeft men niet nodig.

Wat voor bezwaren heeft men of kan men hebben om op jouw link te klikken? Wat voor bezwaren heeft men om tot actie over te gaan?

Bedenk wat voor bezwaren men kan hebben in jouw niche en weerleg deze kort maar krachtig in jouw tekst.

Zodra je de aandacht hebt, en mensen geen excuus meer hebben om niet tot actie over te gaan, is het tijd om ze over te laten gaan tot actie.

Stap drie: Push de lezer tot actie

Mensen komen niet vanzelf tot actie. Je moet ze een beetje pushen. Dat kan je doen door ze bijvoorbeeld te verleiden met een gratis weggever.  Een gratis ebook of een gratis video  of iets dergelijks. Datgene waarmee je jouw bezoekers kan verleiden om op jouw link te klikken of jouw call to action. Wat ook heel goed werkt is een tijdelijke actie of een aanzet tot schaarste we zijn er nog maar drie beschikbaar of de prijs is vandaag nog 27 euro, en morgen gaat de prijs omhoog

En een beetje hulp erbij?

Je kan er wel een beetje hulp bij gebruiken, denk ik. Die hulp is er!

Mijn goede vriend Jacko heeft namelijk een online videotraining gemaakt waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen website op te zetten. je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, zoals ik hierboven al zei: je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.