200 euro per dag verdienen? Dit is hoe je het doet!

Je zocht op 200 euro per dag verdienen! en dat is wat velen willen! Want als je 200 euro per dag verdient, dan verdien je ruim 6000 euro per maand! Maar wat moet je er voor doen om dit te bereiken? Moet je daar keihard voor werken en lange dagen maken? Of kun je dit ook bereiken met een paar uurtjes “werk” per dag? Ik heb het een en ander voor je uitgezocht!

Mogelijkheden om 200 euro per dag te verdienen

Hieronder vindt je de best betaalde banen, waarbij 200 euro per dag zeker haalbaar is:

Belegger / broker

Als succesvol belegger kan je nog steeds erg veel geld verdienen. Een licentie is het enige wat je dan nodig hebt. Een diploma niet! Met enige kennis van zaken is belegger nog steeds een van de best verdienende banen!

Commercieel adviseur

Adviezen geven, dat kunnen we allemaal. Maar als je jezelf zodanig op de markt neerzet zodat bedrijven en particulieren bij jou aankloppen voor commerciële adviezen, dan hebben we het echt over heel wat anders!

Een diploma is niet nodig, zolang jij als commercieel adviseur maar aantoont waarom bedrijven bij jou moeten zijn voor een advies!


Evenementenplanner

Elk weekend is er wel wat te doen, waar je ook woont in Nederland! en dan moet jij zorgen dat een concept wordt vertaald in een populair evenement!

En dat is niet makkelijk. Maar als je concept aanslaat kun je als evenementenplanner een mooi inkomen verdienen.

Liftmonteur

Liften zijn onmisbaar in alle grote kantoren en gebouwen. En als er wat mis gaat met zo’n lift is er een liftmonteur snel nodig.

Juist omdat er zoveel technische kennis is vereist is er geen diploma voor nodig. Zonder kennis van zaken kun je tenslotte niets beginnen met een kapotte lift.

Het uurloon van een liftmonteur is bovengemiddeld.

200 euro per dag verdienen

HR Manager

Je kunt een vertaalslag maken van beleid naar uitvoering. Je bent de motor achter een bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het personeel. Als HR manager heb je een enorm takenpakket en is de verantwoordelijkheid zwaar.

Als je hier niet voor wegloopt en van aanpakken weet en communicatief sterk bent, dan ben je je gewicht in goud waard. en een diploma is niet nodig.

Luchverkeersleider

Er bestaat wel een opleiding voor, maar toch is een diploma geen vereiste voor als je luchtverkeersleider wil worden.

De verantwoordelijkheden zijn groot, en je moet onder druk kunnen presteren, snel kunnen schakelen en je moet altijd het overzicht kunnen bewaren.


Software programmeur

Dit is ook zo’n technische baan, net als lift monteur, waar altijd mensen voor gezocht worden. De kennis en ervaring die veel programmeurs hebben opgedaan in de loop der tijd is onmisbaar terwijl er geen diploma voor nodig is.

200 euro per dag verdienen online

200 euro per dag kun je ook online verdienen! En dat is precies wat ik wat wij doen: Online geld verdienen! dat heeft zo zijn voordelen:

Het is online, dus je bent niet gebonden aan een bepaalde plaats of kantoor. Je kunt echt letterlijk overal ter wereld geld verdienen. Handig als je nog een wereldreis wilt maken!

Je bent eigen baas, dus je bepaalt zelf je werktijden! de één begint ‘s-morgens om 5 uur, lekker geen gezeur aan je kop, de ander werkt liever tot in de late uurtjes door, je maakt het helemaal zelf uit!

Het is aan jou wanneer je werkt. je hoeft immers daarover geen verantwoording af te leggen aan een baas, want die baas, dat ben je zelf.

Is er een maximum aan wat je kan verdienen met online geld verdienen? Dat is toch wel handig om te weten.

Het antwoord is: Er is geen limiet! In deze business kun je verdienen wat je wilt. Alles valt of staat met de tijd, liefde en energie die je in je eigen business wilt en kunt steken.

Affiliate marketing

De vorm die ik, die wij toepassen is affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je producten promoot (of een product promoot) van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie.

Maar hoe doe je dat dan?

  • Je zoekt een product uit in een affiliate netwerk
  • En je bouwt er een website omheen
  • Je plaatst content op die website en gaat daarmee door
  • Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google
  • Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Lees verder hoe het werkt op mijn pagina over affiliate marketing

200 euro per dag verdienen? nu beginnen om het te bereiken!

Nu je weet hoe 200 euro per dag kunt verdienen, kun je er maar beter direct mee beginnen! Want waarom zou je wachten?

200 euro per dag verdienen

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie. Hij verdient zelf soms meer dag 3500 euro!

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan 200 euro per dag!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.