20.000 euro verdienen per maand?

20.000 euro verdienen

Dat is nogal wat! Als je dit op mijn blog leest, dan wil je graag weten hoe je dat doet.

Want 20.000 euro per maand is het veelvoudige wat een gemiddeld iemand per maand verdiend!

Wat zou je allemaal kunnen doen als je zo’n mooi bedrag per maand verdiend? Zou je van je droom werkelijkheid willen maken?

Ik ken iemand die dat al heeft gedaan!

En om het nog gekker te maken: Hij verdiend heden ten dage meer dan 100K per maand! Hoe doet ie dat toch?

Om te weten te komen hoe je dat doet, zal ik eerst met je bespreken hoe mijn goede vriend het voor elkaar heeft gekregen.

Hoe doet ie dat, 20.000 euro verdienen per maand?

Hij is al een aantal jaren bezig en heeft het helemaal zelf opgebouwd. Zijn naam is Jacko Meijaard, en zijn verhaal lees je hier.

Update: hij verdiende laatst onderstaand bedrag op 1 dag! (zie afbeelding)

20.000 verdienen

Jacko is met 0 euro begonnen. Serieus. Hij heeft het helemaal opgebouwd. En dit is dan gelijk ook de boodschap van dit blog: Het is geen Ik-word-snel-rijk methode, maar iets wat je moet opbouwen.

Jacko_Meijaard

Jacko heeft een aantal affiliate sites en een eigen product. Hij is meer dan 5 jaar geleden begonnen met affiliate marketing. Zijn doel was om 250,– per dag te verdienen.

als je 1 euro online kan verdienen, dan kan je ook 10 euro verdienen. En ook 100, 1000, enz.

The sky is the limit!

In de eerste manden verdiende hij helemaal niets. En toch wist hij dat het moest werken en ging hij door. Hij gaf niet op. Toen hij zijn eerste euro verdiende wist hij dat het werkte. En als je 1 euro online kan verdienen, dan kan je ook 10 euro verdienen. En ook 100, 1000, enz The sky is the limit!

Zo is het bij mij ook gegaan. Ik ben aardig om de tuin geleid, en heb een hoop fouten gemaakt. Daardoor heb ik meer dan een jaar moeten wachten op mijn eerste centen.

Maar ook ik wist dat dit moest werken. En ik gaf niet op, maar ging door. En mijn geduld werd beloond!

Wat doen jullie dan precies?

Affiliate marketing. Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders En als dat tot een verkoop leidt, krijg jij commissie.

Dat is de basis van het geheel. Want 1 product promoten is in het begin misschien een hele prestatie, maar je zult zien dat als je een aantal maanden onderweg bent, je ook de 250 euro per dag zult gaan aantikken.

Jacko heeft een tiental affiliate sites en een eigen product (met 2 upsells)en deze laatste kunnen jij en ik ook gaan promoten.

Ik heb zelf ook meerdere affiliate sites en ben bezig met een eigen product!

Eigen website

Je snapt het al na het lezen van deze koptekst. je kunt het beste gaan promoten met een eigen affiliate website.

Daarbij hoort een domeinnaam en een hosting. Je domeinnaam is de URL van jouw (toekomstige) website, en je hosting is het stukje harde schijf, waar je website op gaat draaien.

Deze draait dan in een datacentre. Een .nl domeinnaam heb je al voor 1-2 euro per jaar (versio / Neostrada) een hosting voor enkele tientjes per jaar.

Hier lees je hoe je een website opzet en hoe je WordPress installeert

Als je dan je website in de lucht hebt, dan ga je content plaatsen. Minimaal elke week een blog. En ga daarmee door.

Op een gegeven moment wordt je gevonden door de zoekmachines. Zoals Google. Je krijgt dan letterlijk gratis bezoekers uit Google.

En je gaat door met content plaatsen. Op en gegeven moment gaat één van je bezoekers het product kopen wat jij promoot! en dan heb je je eerste commissie verdient!

En dan nog een beetje hulp van iemand die het al heel lang doet……

En zoals gezegd: Jacko heeft heeft alles al een keer uitgevonden, helemaal zelf!. Hij is dus al jaren bezig met affiliate marketing en heeft die kennis niet voor zichzelf willen houden. En daar heb jij geluk mee.

affiliate marketing revolutie

Hij heeft die kennis in een online videotraining gegoten, wat de Affiliate Marketing Revolutie is geworden.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op? Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Wil je een gratis e-book downloaden, waarin staat hoe je online geld kunt verdienen als affiliate?

Klik dan op de groene box hieronder!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.